Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 4
GabrielaG spune:
Carmen, ce de treaba ai avut...asta asa ca sa nu uiti cum e cu multa apa...
Fetelor, nu cunoasteti pe nimeni la Teba Industries? Am nevoie de o pila...
Va pup si va doresc o saptamana buna...,
Gabriela si baietii
Adela spune:
Helou
Moama ce poze faine si ce intalneala cocheta. Trebuie sa mai facem una ca sa ma pot destrabala si eu... ca vineri eram cu morocovu.... "Marele" test de sambata l-am trecut....de acum urmeaza greul. M-am programat la impachetari si masaje. Sa vedeti ce cul ma faq pentru data viitoare.
Apropo haideti sa facem si o intalnire la mici gratare, bere, aer.... Mmm imi ploua in gura si asta apropo de regim de slabit.
pupici,
adela-
Adela , mamica de Julia de 3 ani!!!!
GabrielaG spune:
Adela, votez si eu pt gratar, mici bere, dar si cu copii, nu? Sau fara?
Ar trebui sa gasim o locatie beton, adica sa fie spatiu mare sa ne putem desfasura...Asteptam propuneri...
Merge cineva la Campulung Moldovenesc pe 6 august?
Eu zau ca as merge dar pe 5 sotul pleca din iasi, deci as merge doar eu cu copiii, dar e problema cu mijlocul de transport.
pupici,
Gabriela si baietii
Elena I. spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Adela, votez si eu pt gratar, mici bere, dar si cu copii, nu? Sau fara?
Ar trebui sa gasim o locatie beton, adica sa fie spatiu mare sa ne putem desfasura...Asteptam propuneri...
la Breazu este o gramada de loc.
ce faina ar fi asa o iesire intr-o duminica dupa-amiaza! ma inscriu.
ziceti repede, pina nu trece vremea buna!
ralucami spune:
Vai de capu' meu, ce mi-a fost dat sa citesc: gratare, iarba verde, vreme faina, intalneala. Dar eu duminica nu pot. Atunci o sa ajung in JP. Ultima zi de iesit, pt mine, ar fi vineri, si atunci pana in jur de 12 noaptea , ca apoi pe la 1-2 noaptea plec spre Bucuresti. Mor de nervi ca nu am gasit bilete la Tarom pt sambata, ca atunci ar fi fost mai lejer, as fi plecat si eu normal, ca omul, dimineatza.
Va pup si va doresc multa multa distractie la gratarel.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elena I. spune:
am incercat sa va trimit PM-uri, dar m-am incurcat si nu mai stiu care cum ati primit.
asa ca lipesc rugamintea aici:
vreau sa cistig excursia cu pricina, sa fug din Iasi in we. daca aveti un minut sa va inscrieti, faceti-mi un pustiu de bine si vizionati-mi www.vacanteinbucovina.ro/index.php?option=com_akogallery&Itemid=34&func=detail&id=192" target="_blank">POZA ASTA
de cite ori vreti, pina miine seara.
multam fain!
GabrielaG spune:
Adi, am fost eu ieri la Silviu si am vorbit cu mama lui. A fost la un medic, dar luni va merge cu cineva sa mai faca niste investigatii. Ea vrea sa fie sigura ca nu e ceva grav...e posibil sa fie doar un lipom. o sa aflam luni mai multe amanunte.
Silviu a fost repartizat la sc. profesinoala la "prelucrarea lemnului" si cred ca va ramane acolo, dupa spusele mamei lui, cu care am vorbit si astazi.
Fetelor...voi ati fost la strand? Cum e? Ca eu n-am fost niciodata si ma bate un gand asa...un pic.
Pupici si asteptam propuneri de gratare.
Raluca, drum bun si te asteptam sa revii.
gabriela si baietii
PS. Elena, votat
GabrielaG spune:
Fetelor, copiii mei au plecat intr-o mica vacanta la Tecuci. Sa vedeti voi ce pustiu e in casa, nu cere nimeni nimic, nu se tanguie, nu vrea apa, nu vrea in brate, etc...dar totusi e asa de pustiu, offf...Pana sambata iau o pauza de griji...
Mai asteptam vesti,
Gabriela si baietii