Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 3
GabrielaG spune:
Fetelor,
Am facut ochi. Aseara am ajuns in bune conditiuni acasa, doar ca toata noaptea am fost insetata si am baut apa direct din butoiul de 5 l de la cap.(hi, hi)
Si stit ce e misto? Nu ma doare capul, nu am nici un simptom la care ma asteptam.
Veve multumim pt poze, dar nu stiu cum de am iesit mereu cu tigara in manam desi pt cei ce nu stiu, eu nu sunt fumatoare.
Abia astept un RE la actiune, dar daca nu vreti sa dansati, degeaba...
Va pup si un WK-end placut.
Azi nu iesiti pe nicaieri cu copilasii la plimbare?
Gabriela si baietii
carmenp spune:
Bey, veve, cind drequ` ati facut voi pozele astea ca de multe nu-mi amintesc, ori matoala nu cre` ca eram sau a fost prea tare berea? In alta ordine de idei, fuse, fuse si trecuse, io chiar m-am simtit bine drept urmare in toate pozele-mi etalez coltzii....
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ellaalba spune:
N-as fi crezut!
Nu mi-am imaginat ca ma voi simti atat de bine!
Am spart gashca....dar promit sa nu mai fac! Si-abia astept "reeditarea"!
Da' parca mi-ar placea o intalneala la o terasa ceva si pe lumina...sa va vad ochisorii!...
Da' unde-s pozele cu dansu'? Si cand s-a spart gashca?
Va pupez! WE fain!
Oana multumim de organizare! Un pupic de la noi!
bosioc spune:
Am vazut pozele, sunteti asa de frumoase ! Ma bucur ca v-ati intilnit dar imi pare rau ca nu v-am facut eu pozele...
Pt fiecaresi
Cu toata dragostea,
Silviu si mamica
tedy
ghinetz spune:
Io mai vreauuuu! Da sa n-am maine-zi de facut salate, fripturi si alte alea...Si sa ne zbenguim mai cu foc, ca face cat 10 impachetari si stimulari. Io una ma simt pe ring ca o matura, asa-s de rigida.
Da tot ii bun alcoolul asta la ceva
Gabriela, vezi, noi suntem la coltul vesel. O fi pus aia ceva in ginul nostru. Sau in martini. Ori in bere. Ori...Mai era ceva???
Sucul de pere sa traiasca. La dublu, ca altfel cum. Si congelatorul. Si paiele alea de le zicem - eu si Gabriela - tigari.
Oana si Stefanel
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
GabrielaG spune:
Oana,
Imi faceam griji ca nici o fata din tatarasi nu a postat inca. Ma gandeam ca cine stie pe unde v-a dus taxiul. Acu m-am linistit.
Imi pare rau ca n-am baut campari, ca eram chiar curioasa.
Next time...
Va pup,
Gabriela si baietii
acvi spune:
Salutic,si eu deja astept urmatoarea intilnire !!!Cred ca pentru noi mamicile de copii mici care am uitat cum e sa iesi la o terasa fara sa alergi dupa tontonei printre mese,asemenea iesiri sint bine venite.
Carmen,tare rau imi pare ca nu ti-am ascultat sfatul de a-mi lua ceva tare de la inceput..ca poate aveam mai mult de cistigat..mai consumam si ceva calorii pe ringul de dans..si savuram si in tihna "scumpetea"de licoare.Data viitoare...
Astazi de la prima ora efectele magice ale intilnirii au aparut la orizont:eu care simbata imi terorizez familia cu ordinea..treburile casnice..azi nici nu am amintit de asa ceva(facusem ieri totul ,ca sa plec linistita),nu am mai facut observatii la nimeni..intr-un cuvint sigur data viitoare sotul va fi cel care ma trece pe lista!!
Pupici tuturor !!
Gabi.
carmenp spune:
Gabi, omu` cit traieste invata!! stii tu de ce rid, nu mai zicem la nimeni
Fetili, cam slaba prezenta azi. Veveee, uiec ap!!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
Nora__ spune:
Pfuiiiii...ce zile...dupa relaxarea de vineri,doua zile agitate de mai am un pic si pic in nas,cat despre acces la calculator,nici vorba,fata a pus monopol pe el.Eu sper sa facem iar chef,dar de pe 1 aug plec la mare,sper sa nu-l ratez,ca tare bine a fost,plus senzatia ca va stiam de mult.Apropo de mare,poate mai e cineva care merge in jur de 1 august la Constanta..si ne vedem si acolo.Va pup
Nora
Comorile Norei
l_carmen2003 spune:
Chiar eram curioasa sa aud povestirile...
Ma bucur ca v-ati simtit bine, sper sa particip si eu la urmatoareacuconiada. Nu am m-ai fost de mult la o petrecere cu "gagici"...
Eu am avut doua zile "superbe", ieri si azi... Ieri am sta la scarbiciu pana la ora 13 unde am lins acte si am semnat toate prostiile ramase nesemnate in ultimile 3 luni, apoi, contra cronometru, am cautat ceva de imbracat - ca am renuntat la ideea ca am sa mai slabesc, asa ca trec la actiune - si cum n-am gasit nimic comod, elegant si racoros in acelasi timp - mi se pare normal - am optat pentru varianta metraj... in speranta ca am sa ajung sa imi fac ceva comod, elegant si racoros si apoi am facut si cumparaturi la Gima, toate pana la ora 14,30... cand ama juns acasa si am luat copilul si l-am dus la kid'sland unde s-a obisnuit sa isi faca veacul...
Aseara picam de oboseala dar cum de obicei avem musafiri sambata, nu m-am putut odihni.. Pe la ora 20 dupa ce au plecat socrii (!!) am crezut ca gata, fac o baie si tzusthti in pat... ei, nu! Au venit niste prieteni de ai nostri si am iesit cu ei... Nu-i mai vazusem de o luna si nu-i puteam refuza... Cand am ajuns acasa, la ora 24,00 copilul meu dormea la noi pe pat iar eu am hotarat sa il duc in patul lui... dar m-am gandit mai bine si am renuntat.... Pe la ora 2,30 m-a trezit un piciorus in gura... si un sunet ... ar fi fost bine daca il duceam in pat: acum era treaz si se uita la mine sprijint de tata-sau si cu gura pana la urechi... Pe la 4 a adormit... la el in pat nnormal.
Azi am petrecut haios de tot... din doua motive "apoase"... la birou a plouat asta noapte inauntru si noroc ca am avut azi niste interviuri de angajare si m-am dus la birou, ca altfel cine stie ce era... Apa de 2 degete pe jos si cateva prelungitoare pline cu apa... ce mai... bine ca nu s-a ars nici un aparat... Am strans apa cu femeia de serviciu si cu sotul meu la greu pana au venit cei programati.
Saptamana asta, tinand cont de cat de botoasa am fost in ultimul timp, sotzul meu mi-a facut o surpriza si m-a dus la casa sa vad cum au progresat lucrarile. A obtinut cotele de apa, curent si de gaz si e foarte fericit ca de acum trece la instalatii. Cum eu din martie nu am mai fost pe acolo si tinand cont de cat ma pricep eu la alde astea, a crezut barbat-meu ca ma da pe spate...
Si m-a dat. Cineva, a lasat deschisa pompa - noi suntem gospodari si am facut o fantana in curte - si a curs apa in curte... si in subsol... si a vezi ce spor aveam la scos apa din subsol, ca doar dimineata ne facuseram antrenamentul...
A fost super... Dupa masa m-am razbunat si m-am dus la cumparaturi. Cred ca am slabit 1 kg pe putin macar la cat m-am aplecat si m-am ridicat... si am niste "creti" la degetele... ce mai... am luat si copilul ca doar nu era sa il las acasa... Sotzul meu s-a dus la cumparaturile lui eu la ale mele... Mama ce mai probe am facut cu pustiul in cabina... dar macar am gasit ceva comod, elegant si racoros...
Va las... o saptamana frumoasa si fericita!
Carmen si Alex.