Cu dragoste, din IASI (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Draga Cristina(herra),
Se pare ca suntem singurele de pe aici care mai suntem in Iasi...Eu stiu ca la 1 an, preotul nu are nici o treaba...sau e vorba de lumanarea de la botez?
Am vazut pe undeva ca esti aspiranta?
Pupici si o zi buna,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am revenit si eu la Iasi si la serviciu, dupa 2 saptamani de concediu, in care am fost la mare si la munte.

sambata asta am o nunta la Moldova. ati fost la vreo petrecere la Moldova? cum e? cineva a zis ca au mancare proasta. stiti ceva?

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Pssssst-pstttt!Am gasit un motiv de beute-n we;interes ceva?Ieri fu ziua pasaricii (vaz ca nu trecurati pi la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55391" target="_blank">evenimente),poate se simte (sa vedeti ce mi-o iau acu')...
In alta ordine de idei,am fost la C-lung,fu frumos dar cam slabuta prezenta,nu dadui ochii cu nimeni din Iasi cum ma asteptam si cam atat....De parasit Iasu' in rest,nu l-am parasit,da' nici timp liber nu'sh cum se face ca nu prea am...Da' de-o chefuiala pe undeva sigur imi fac.So??Amatoare?

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Saluti, vaz ca nu ati trecut la alt capitol ashea ca nu am mult de recuperat.
Pasarica s-a intors de prin plimbari, a fost la mare o saptamina, da` foiala mare cu cupiii, am avut program de bebelus, da` mai bine, ca nu m-am ars... ashea... apoi am fost la manastiri prin Nordul Moldovei, este pentru prima data cind ajung la ele si-am hotarit de sarbatori sa ne intoarcem la Putna.
Veve, cu manastirile astea mi-am propus sa ma fac mai buna,, ashea ca nu ti-o iei tura asta da` nu intinde coarda prea tare ca nu se stie cit ma tine, hehehe ... masa, felicitarile si dansu` ramin pentru we. Pupici!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Draga Cristina(herra),
Se pare ca suntem singurele de pe aici care mai suntem in Iasi...Eu stiu ca la 1 an, preotul nu are nici o treaba...sau e vorba de lumanarea de la botez?
Am vazut pe undeva ca esti aspiranta?
Pupici si o zi buna,
Gabriela si baietii

da, sorry, m-am dus cu gandul la botez!

aspiranta - deocamdata doar cu gandul!...nu si cu fapta...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

LA MULTI ANI!!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Sa ai copii sanatosi si sa iti aduca numai bucurii!
Pupic!

quote:
Originally posted by carmenp

Saluti, vaz ca nu ati trecut la alt capitol ashea ca nu am mult de recuperat.
Pasarica s-a intors de prin plimbari, a fost la mare o saptamina, da` foiala mare cu cupiii, am avut program de bebelus, da` mai bine, ca nu m-am ars... ashea... apoi am fost la manastiri prin Nordul Moldovei, este pentru prima data cind ajung la ele si-am hotarit de sarbatori sa ne intoarcem la Putna.
Veve, cu manastirile astea mi-am propus sa ma fac mai buna,, ashea ca nu ti-o iei tura asta da` nu intinde coarda prea tare ca nu se stie cit ma tine, hehehe ... masa, felicitarile si dansu` ramin pentru we. Pupici!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Salutare!Ma primiti si pe mine in vostru!De cand tot bantui pe acest site nu m-am gandit ca exista si un club al iesencelor.Ma bucur tare mult ca existati mai ales ca in perioada asta cat stau acasa(Daria fiica mea are un an jumate)am intrat intr-o rutina casnica.Cand eram la servici(la care ma intorc pe 1 feb.)imi doream sa existe o zi in care sa pot spune"ce m-am plictisit".Este f adevarat ca nu poti spune ca te plictisesti cu un copil mic dar...a intervenit acea rutina casnica ,cum spun eu.La servici ,pe langa faptul ca eram f ocupata ,era colectivul,erau colegele mele carora le simt lipsa.Am citit ca voi organizati si intalniri si ma intrebam daca m-ati primi si pe mine?Eu mereu am fost tematoare de a cunoaste noi oameni pt ca ...nu stiu de ce.Oricum multumesc ca m-ati "ascultat"Pa va pup!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Bine ai venit!
Enjoy to the club!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Salut,
Ei bine, Alex a implinit luni 2 ani! Adica am copil de 2 ani!
Am sarbatorit evenimentul la Magic Land si ne-am simtit f. bine. Alex nu stiu cat a inteles ca e ziua lui insa cu siguranta s-a simtit bine si s-a jucat cat a putut. Pentru ca copiii invitati au fost micuti, intre 1,6 luni si 4 ani si 2 mai mari, nu am optat pentru clovn, insa cred ca s-au distrat bine copilasii. A fost f placut. Mai mult, alaturi este o pizzerie unde noi adultii am stat la masa, am avut si sampanie si tort si inghetata etc... eu zic ca a fost ok, mai ales ca nu am facut nimic acasa si nu am avut in plus de facut curatenie dupa musafiri... Alex a primit multe jucarii si a fost foarte incantat de atentia primita. Noi i-am adus 25 de baloane (!!! sa vedeti cum ma plimbam prin Mall cu ele umflate, cum le-am bagat in portbagaj sa le duc acasa si apoi Magic Land... ) si carti si un trenulet electric cu gara, sine etc...e asa de frumos ca la ora 22,30 cand ma ajuns acasa l-am montat in sufragerie pe covor si ne-am asezat pe jos sa ne jucam cu el... Alex statea in mijloc si facea ca trenul Uuuu iar noi il opream la gara si la alimentare (!!! Si totusi pentru copil l-am luat.) Asadar ziua lui Alex a fost reusita si intentionez sa repet si alte evenimente acolo. Chiar mi-a placut...
Bun si acum o alta problema, Vineri dupa-amiaza am plecat cu Alex la munte, la Vatra Dornei. De vineri a inceput sa se poarte bizar. Adica sa se aseze pe vine si sa tipe sa se zvarcoleasca cand voia ceva... Vineri l-am luat cu mine la banca sa fac nicste plati si a facut un scandal acolo, ca nu vrea inauntru... ma rog, am ajuns direct in fata, insa mie imi crapa obrazul de jena... Spre seara la Vatra Dornei alt episod... iar sambata voia sa stea pe malul apei si sa arunce cu pietre ziua intreaga... acum apa nu e adanca dar e rece... Nu stiu ce sa mai zic...
Sa zic ca seara de vienri a fost agitat ca nu am avut lapte sa ii dau. Auziti ce chestie! Cica vinerea nu se da lapte, sa nu le sece laptele vitelor... Le-am zis cateva dar cum era tarziu nu am avut ce face... Mosneag nebun... a doua zi au venit ei sa ne dea lapte si sa se scuze ca nu stiau ce mic e Alex... De parca venisem prima data... Initial am vrut sa il refuz,apoi mi-am zis ca am nevoie de el pt Alex si asta e... Traim in secolul 21 dar ce folos... in fine, depindem de ei, se mai uita la casa, ne mai suna sa ne spuna ce se petrece pe acolo... n-ai ce face.
In fine, de dumincia, Alex e acelasi copil cuminte si intelegator pe care il stiu... Nu stiuce a avut vienri si sambata...
Aaa si alta chestie nu accepta sa se spele pe cap... nu stiu ce sa ii fac. Asa deodata, vineri dimineata si-a pus o galetica de nisip in cap si a fost musai sa il spal pe cap... de atunci a ineceput scandalul cu plansete si agitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Incep prin a-mi cere scuze ca ajung pe aici atat de rar,dar abia de ajung sa intru putintel pe la fibrom si aspirante,nu prea am avut timp in ultimele luni.Vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi a fost la doctorul Sam de la Profesmed.Eu am ajuns la el in cele din urma,mi-a placut foarte mult cum se poarta,dar as vrea sa stiu cat este de bun din punct de vedere profesional.A fost vreuna dintre voi la el sau ati auzit de el?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput