Cu dragoste, din IASI (16)
Raspunsuri - Pagina 8
Elena I. spune:
Salut, fetelor!
si eu m-am imbolnavit de la caldura, bine ca a trecut! acum is virusata, dimpreuna cu Erica.
n-am mai dat dev veste, pentru ca Erica face scandal montru daca stau la calculator. asa ca, atita timp cit e treaza, nu deschid calculatorul.
Alex si Carmen, la multi ani! sanatate si numai bucurii!
Luminita, bine ai venit!
va pup, numai bine!!!
carmenp spune:
Carmen, felicitari, sa-ti traiasca flacau sa va aduca multe bucurii!
. Despre purtarile lui... or fi toane, toti au si io-s in "focuri" acum, da` las` ca trec!
Ellaalba, saru`mina... si tie la fel!,
Rosa sinensis, nu stiu si nici nu am auzit de el, poate celelalte mamici te ajuta.
Cicuta, uel cam ... da, organizam si intilniri, da` mai nou suntem pasionate de cuconiade, poate-ai auzit de ele![]()
Carmen
,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
cicuta spune:
`Neata,la toata lumea!Nu ,nu am auzit de cuconiade!Ce sunt alea?Va pup!Pa!
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
herra spune:
buna ziua!
cuconiadele sunt intalniri ale cucoanelor, la o vorba si-o bere sau altceva
.
nici eu n-am apucat inca sa particip la vreuna, din cauza de copil mic acaparator - a propos: poate ne votati si pe noi, sa ne sustineti in campania contra voturilor frauduloase (este un subiect la Zona Zoster).
de votat se poate zilnic, pana la sfarsitul lunii, aici:
http://www.tiffanyshop.ro/kids/
multumim!
PS: mai sunt si alti copii de forumiste in galerie?
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
carmenp spune:
cum votez?? ma uit ca ala la poarta nooa?!
Carmen
,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
cicuta spune:
L-am votat pe Vlad,sper sa fie el castigatorul de luna asta!Succes!Dar am o mica rugaminte!As vrea sa imi fac si eu album foto pe acest site si spre rusinea mea nu prea reusesc.As vrea sa o vedeti si pe Daria mea cea mica si frumoasa,dar mai ales poznasa.Pe cand o cuconiada?
herra spune:
pai eu cand intru pe galeria de copii, la categoria bebelusi, imi apare un buton pe care scrie "votati"; si merge de trei ori pe zi, dupa care butonul dispare.
nu prea am sperante la primul loc...poate macar la podium...
se vorbeste despre unele voturi frauduloase la Zona Zoster...![]()
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
herra spune:
iar pentru fotografii eu folosesc alt site:
http://daily.webshots.com/scripts/login.fcgi?action=logout
daca nu te descurci acolo mai intreaba-ma.
iar daca vrei pe DC, poti intreba si la forumul "intrebari, probleme tehnice" - cam asa ceva se cheama.
Cristina &
Vlad
(23 septembrie 2004)
Veve spune:
Luminita,bine-ai venit!
Pentru fotografii te-as sfatui sa folosesti un album de la yahoo sau webshots,pentru ca cel de pe site creeaza deseori probleme.
Mai,n-ati vrut cuconiada vaz....Asadar imi iau inima-n dinti si diseara ma'c in life fara voi.Cre'ca ma bag prin club la sala,sa vaz ce mai zice tineretu' iesean
Pup you all!
Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze
cicuta spune:
Salutare,dragi iesence!Nu mai e nici una in Iasi,toate ati plecat in concediu?Ce mai faceti?Cu ce va mai laudati?