superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
Crocus, m-a mirat putin intrebarea ta, si anume daca am anuntat-o pe Dr.ca sunt insarcinata. Eu am anuntat-o ca am facut 4 teste de urina si au iesit toate pozitive, apoi ea m-a chemat la testul de sange si mi-a facut si o ecografie. Dupa aceea EA m-a anuntat ca sunt insarcinata.
In alta ordine de idei, am fost ieri la eco, este bine totul, bebe a crescut intre timp, dar pana sa aud cum ii bate inimioara trebuie sa mai astept 2 saptamani. Pe 11 august.
Problema... caci trebuia sa fie si o problema, este ca mi-a iesit la analiza sangelui ca as avea Rh negativ, desi si eu si sotul ne-am facut in 2 randuri analizele inainte de a ramane insarcinata
si ne-a iesit la amandoi pozitiv. Ne-a pus sa le repetam, dar daca ieie tot negativ, va dati seama ce este in sufletul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Nu fii suparata, se rezolva.
In plus, daca bb va avea Rh-ul tau, no problem!
Faptul ca o sa ai un bb e mult prea frumos pentru ca ceva sa-l umbreasca. Parerea mea!

Mergi la inceput

Chi, stii cumva daca se poate afla Rh lui bebe, si cum. Bineinteles acum, cat este in burtica. Am citit undeva pe net, ca daca sunt diferite, globulele din sangele meu, le mananca pe cele din sangele lui... sau cam asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

INDY Sigur ca se poate afla ce Rh are bebelusul. Se face un titru de anticorpi anti Rh in sangele mamicii si in functie de asta se poate sti. Dar indiferent de rezultat acest titru se poate tine sub control cu medicatie. Stiu de la o colega care nu a avut nici o problema nici in timpul cat a fost si nici bebelusul doar ca isi repeta analiza periodic. Acum, iarta-ma dar nu stiu daca ai mai fost vreodata graviduta pentru ca si a cata sarcina este conteaza si ce Rh au avut celelalte sarcini. Dar sigur acest lucru poate fi tinut sub control. Nu iti fa probleme. Si mai repeta o data Rh-ul ca n-are cum sa se schimbe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hehe nu am mai scris de mult pe aici dar am urmarit stirile drept care felicit burticile din tot sufletul.
Indy daca esti la prima sarcina nu e nici un bai cu RH-ul, Ti se face un vaccin imediat dupa nastere pt a impiedica eventuale probleme la bb2.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, m-ati mai linistit. Sunt la prima sarcina, si asta obtinuta cu mari greutati. Astazi mi-am repetat analiza, iar rezultatul il am diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Salut fetele!
Va pup si va doresc un we fain de tot!
Cata, distractie placuta cu celelalte !
Indy, vin si eu cu asigurari ca sa stai linistita, ca va fi totul ok. Fina mea are RH negativ, a nascut anul trecut un baietel frumos si sanatos iar la nastere i s-a administrat injectia de care vorbea Marina, pe timpul sarcinii fiind monitorizata permanent(i se faceau analize de sange). Anul asta vrea sa conceapa al doilea bb si nu-si face absolut nici o problema.
Fii linistita, va fi bine .
Eu nu am noutati. Monitorizez temperaturi....

Thea, Amely, Aileen, Crocus, Liliana, Anca, Musete, Marina, Chi, Bety si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna dragelor!
Eu maine fac inseminarea, culmea...a 10a zi, pentru ca am un folicul de 19 mm pe stanga si, mai naspa, 3 mici (doar de 10) pe dreptul. Dar asta e, sa fie intr-un ceas bun - imi urez singura! Pregnylul l-am facut deja.
In rest, am pus la frigider cantitate cat pentru 5 inseminari, dar vom vedea cum se va comporta la decongelare. Data trecuta am facut 2, deci acum s-ar putea sa fac 3 - tot e ceva!
Indy - nu-ti mai face atatea probleme, ca in ultima vreme, Rh-ul nu mai e o problema ptentru gravidute.
Crocus - la a cata inseminare ai reusit? Scuze, poate ai mai povestit, dar eu.....
Teo - sincer, banuiesc ca va face si la Giulesti.

Un we minunat, tuturor!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Roxee, sa dea Domnu' sa fie cu succes masuratorile, ce bine ca ai rabdare sa-ti iei temperatura, si pe Cata am admirat-o, eu sunt o lenesa la chestia asta, nu pot, domne', de fiecare data cand ma hotarasc, uit si ma dau jos din pat, ma spal, mananc, si p-orma imi aduc aminte, cand e deja tarziu si nu mai e relevanta... da' chiar daca n-as uita, cred tot n-as avea chef, la lenea mea...
Pana luni n-am sa mai intru ca plecam azi la tara, la gratare si aer curat...sper sa ne incarcam bateriile!

Va pupicesc cu drag pe toate si va doresc un week-end minunat!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

PS: Betica, multa BAFTA la inseminare, iti tin pumnii maine!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput