superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19
Raspunsuri - Pagina 2
Amely spune:
Bafta, Cata, la Iosup!
si bafta si prietenei tale, la asa dimensiuni, sigur urmeaza bebe dupa ISA asta!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
MRL spune:
Fetelor, am revenit din micul meu concediu. Continuarea in septembrie. Abia aseara am aterizat acasa dar nu am putut intra sa va citesc pentru ca au fost altii mai nerabdatori decat mine sa intre pe calculator, asa ca eu am stat la coada si abia acum mi-a venit randul.
Eu nu am nici o veste buna despre bb pentru am impresia ca ceva s-a intamplat. Am avut pete timp de 16 zile dupa ISA dupa care am inceput sa elimin cateva cheaguri timp de 2 zile. In prima zi eram cu nepoata prin magazine si am simtit ca mi se taie picioarele. M-am dus imediat la toaleta si am observat un cheag destul de mare. Am avut noroc ca durerea a fost de scurta durata, dupa care CM a fost de culoare rosu curat. A doua zi iar am avut senzatia de taiere sub burta, tot de scurta durata iar cand am fost la baie iar am obsevat doua cheaguri maricele. De data asta CM m-a tinut mai mult ca de obicei de la 3-4 zile cat era de obicei acum s-a mai lungit cu 3 zile. In total am avut 22 de zile - 16 zile pete si 6 zile CM. Despre mine cam atat, inca nu am vesti dar sper ca in curand sa fie totul bine.
In concediu a fost foarte bine. Am uitat de toate si ne-am distrat cu nepoteii. peste tot unde mergeam ei erau copilasii nostrii. nepotul semana cu mine (este rupt din mine, are toate trasaturile mele) iar de nepotica toti spuneau ca seamana cu sotul meu. Ne-am catarat pe munti, ne-am plimbat, am mers cu mocanita, am vizita manastiri, am gatit la ceaun si la disc - a fost ca o tabara. Nepotii mei erau in culmea fericirii ca puteau sa faca orice (aproape orice ca eram cu ochii pe ei ca pe butelie). Nepotul chiar a venit sa imi spuna ce bine este sa mergi in tabara cu matusica si cu unchiul. A fost minunat sa vad doua fetisoare de copii fericiti. Va dati seama cat ne-am putut distra cu ei, de boacanele facute de ei, dar ajutati de noi.
Eu nu am reusit sa citesc din urma nimic asa ca nu stiu care sunt vestile despre voi. Sper sa fie cat mai bune si poate una dintre fete a spart gheata. Poate ma puneti si pe mine la curent cu noutatile.
Acum va las putin ca inca nu am terminat treaba. Am o gramada de lucruri de spalat si de aranjat cat de cat prin casa ca toti si-au aruncat bagajele iar eu trebuie sa strang dupa fiecare.
Va pupicesc dulce pe toate
MRL spune:
Chi, cred ca a fost ceva. Eu la Cm nu am avut niciodata cheaguri asa de mari. Durerea am simtit-o in partea de jos central, parca aveam un cutit care dintr-o data a taiat dintr-o parte in alta dupa care ceva impimgea in jos foarte brusc. Atunci am simtit nevoia imediata de a ajunge la toaleta, simteam ca trebuie sa iasa ceva ca sa imi treaca durerea. Si asa a fost. Dupa cateva minute de durere am reusit sa elimin, dupa care am simtit o usurare, parca scapasem de ceva care nu era la locul lui. Brrr, nu a fost deloc placut. Am sa discut si cu dr. si am sa vad ce o sa imi spuna. Pana atunci eu merg inainte, de data asta "naturelo" ca sunt in perioada buna si cred ca de maine intru in perioada de asteptare. Nu imi fac sperante prea mari ca nu cred sa am sanse fara interventia dr. Dar, incercam orice.
Am citi pe bucatele si am inteles ca INDY este mamica. INDY, FELICITARI, in sfarsit ai spart gheata. Ma bucur pentru tine si sunt sigura ca in curand te vom urma. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai grija de tine. Te pupicesc dulce, dulce.
Teo, te pup dulce. Din pacate vestile nu sunt bune in ceea ce ma priveste dar numai legat de bb. In rest cu moralul sunt sus de tot. Acum ca ai deschis un nou capitol poate ai mana buna si se prind mai multe fete in hora mamicilor. Hai poate ne dai vestea buna cat de curand.
Cata, deca, bety, musete, amely, aileene si restul fetelor cate un pupic special pentru fiecare in parte.
thea_m spune:
Liliana chiar te asteptam cu vesti mai bune. Cu toate astea ma bucur ca ai moralul ridicat. Probabil ca a fost ceva acolo, dar nu s-a prins cum trebuie.
Aileene nu am intrebat-o cum de nu au reusit mediicii sa salveze copilasul la 7 luni, pe atunci nu ne cunosteam. A facut chiuretaj pana la urma. Asta-i viata!
Pup fetele
Teodora
Poze
utocatalina spune:
Fetelor e FETITA!
Dan si cu mine suntem DISPERATI DE FERICIRE!
..Bebelina e PERFECT SANATOASA si mai mare cu aproape 1 sapt..are 15 sapt. si 9,5 cm si 113 gr..Imi vine sa fac pp pe mine de fericire..Va iubesc!
Cafeluta draguta
Simburica mititica
14+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
thea_m spune:
Cata sa-ti traiasca fetita! Sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei. Parca imi amintesc ca am avut dreptate, nu
? Iti urez sa ai parte de cat mai multe astfel de momente fericite in viata!
Teodora
Poze
utocatalina spune:
Teo iti multumesc din suflet si sper sa vi repede din urma si sa treci si tu prin starile astea minunate...Maine o sa ma rog pentru prietena mea si pentru voi toate..trebuie sa ajung la o biserica!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Roxee spune:
Buna fetele!
Cata, felicitari! Ma bucur ca sunteti sanatoase amandoua!Doamne-ajuta!
Fetelor
, eu sunt bine si optimista. Am inceput monitorizarea temperaturii si am detectat azi dimineata o crestere care ar putea insemna ca ovulatia a avut loc.Ma rog, cresterea nu e spectaculoasa, de la 36,6 alaltaieri la 36,8 azi.Ma astept ca pe maine sa mai creasca cu ceva; astazi e ziua 14.
Planuri de concediu ne-am facut si noi, in sfarsit. Vom merge la mare de prin 12-13 august pana prin 20. Sunt foarte incantata pentru ca initial nu se "arata" nimic anul asta in privinta concediului. Sper ca si vremea sa tina cu noi.
Sunt hotarata sa ma relaxez si sa incep din nou sa visez la un bb
, mai optimista si mai increzatoare, incercand sa uit inceputul acestui an, atat de trist pentru mine din punctul asta de vedere.
Eh, v-am cam plictisit probabil cu povestile mele. E bine ca existati si ca am cui sa impartasesc gandurile astea, cateodata triste, cateodata vesele...
utocatalina spune:
Roxee te pup si sper ca vara asta sa iti reincarce bateriile pentru bebica..sa ai parte de un concediu frumos si relaxant...sper ca ovulatia a avut loc..eu plec la mare sapt. viitoare luni..Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!
Cafeluta draguta
Bianca
15+