superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 19

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, ma bucur ca ai petrecut asa de frumos in croaziera, trebuie sa fi fost intr-adevar suuuperb! bravo tie scumpa!

Fetele mele dragi, eu de maine intru in concediu, pana la sfarsitul lui august, asa am intrat sa va pupicesc, o sa-mi fie un doooor de voi! nu stiu ce o sa ma fac atata timp fara fetele mele...

Puipici gravidutelor noastre Indy, Cata, Crocus, aveti grija de voi si de burtici, iar pe voi, ne-gravidutele (inca!) sper sa va gasesc pe toate cu cate 2 liniute!

Betica, tin pumnii stransi pentru tine, sa stii!

Teo, Musete, Liliana, Roxee, Anca, Veronici, Deca, Madyn, Marina, Ana Maria, cate un pupic dulce si aveti grija de voi, sa va gasesc cu bebici!

Noi sambata plecam la mare, pe urma o saptamana in Franta, (o sa prind perioada fertila din august la Paris, Doamne-ajuta!), pe urma la tara, cu ai mei, asa ca ne mai auzim dupa 23 august. Oricum sper sa apuc sa mai intru un picut pe forum pana plec, sa va salut!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Aileen, bine-ai venit din concediu . Si distractie placuta in Italia, in continuare!
Amely scumpa, sa ai un concediu fain si sa fie cu folos schimbarea de aer, la Paris .
De azi intr-o saptamana voi fi si eu la mare , de-abia astept!
Sper sa prindem si vreme faina.
Tu, va pup pe toate ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Amelydulceata mica , iti multumesc ptr gandurile si vorbele tale atat de frumoase si eu la randul meu iti doresc un concediu minunat si sa te distrezi la maxim cu cei dragi tie , iar la intoarcere sa de bunul D-zeu sa fii graviduta , ca stii cum e , uneori cand calatoriile aduc miracole si sper din suflet sa fie cazul si la tine ! Uite o gramada de presarati de multe -icuri lipicioase cu mult drag scumpica mica ! Drum bun si vacanta extraordinara ! Apropo's , unde te duci in Franta in ce regiune ? Eu locuiesc in regiunea Lorraine in Estul Fantei !
Pupici dulci si plini de afectiune tuturor fetelor !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pupicesc dulce pe toate!
Aileene, frumoasa croaziera. Ma bucur pentru tine si iti doresc o vacanta si mai frumoasa in Italia. Vad ca ai fost si in "Europa Park". Eu una sunt inebunita dupa asa ceva. Nu am stiut ca in Germania exista un parc mare de distractii. Pana acum am fost de 3 ori in Germania si nu am apucat sa merg in asa ceva. Am fost in Austria la Prater, in Franta la EuroDisney unde as vrea sa mai merg inca o data cu prima ocazie ca am ratat distractia la Pitter Pan si nu am reusit sa ma dau nici cu masinutele de curse. Am auzit ca in Franta, mai exact in sudul Frantei, mai exista un parc de distractii numit Futurescope. Am intrat pe site-ul lor si abia astept sa ajung pe acolo. Abia astept sa incerc "Covorul magic" si "Cursa prin Atlantida". In septembrie o sa ajung din nou in Germania si te rog sa imi spui si mie cam pe unde este localizat acest parc de distractie ca tare mult as vrea sa ajung pe acolo. Daca este in unul din orasele pe unde am mai fost cred ca ma oftic la MAXIM. Mii de pupicei dulci pentru tine si Alexandre
Amely, concediu placut si distractie la maxim. Poate veniti mai multi de pe meleagurile romantice.
Roxee, inca putin si ajungi si tu pe malul marii. Poate pana atunci ne dai o veste buna.
Eu nu am nici o veste de dat inca. A inceput sa ma doar putin burtica in rest nimic, nimic.
Pentru toate fetele dornice de concediu mii de pupaturi dulci. Bety, iti tin pumnii stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Multam' fain de urari fetele, sunteti niste dulcele toate, Aileene, la Paris mergem dragutica, ce pacat ca nu stai prin zona ca poate ne-am fi vazut la o cafea/suc si am fi stat un pic la "barfa", tare drag mi-ar fi fost sa te cunosc!
Liliana, bineinteles ca n-o sa ratez Disneylandul nici in ruptul capului! Abia astept sa ma dau in toate nebuniile alea cu toate ca-s cam fricoasa!
Roxee scumpica, distractie placuta si tie la mare, sa ai vreme buna si sa ne "auzim" toate cu bine in august...cu bebici la purtator!
Va pup!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Fetele,miercuri(pe 10) merg la echo si cred ca vineri sau sambata (pe 12 sau 13) fac a sasea inseminare! Vreau sa va spun ca mi-am luat inima in dinti si mi-am convins si sotul si fac dosar de adoptie.Asta nu inseamna ca va parasesc! Incerc in continuare cu Dr.Moisa,poate cine stie,dar de adoptat m-am hotarat! Asa ca tineti-mi pumnii! Ce vreti,vreau sa tin mai repede un bb in bratze,chiar daca nu-l nasc eu,tot al meu va fi! Am avut surprize sa intalnesc la rubrica de adoptii cunostinte vechi!
Va sarut si v-am spus: nu va parasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Veronici, succes la inseminare!
In ceea ce priveste adoptia, felicitari pentru hotararea pe care ati luat-o . De multe ori, povestind cu sotul meu despre incercarile noastre de a avea un bb, vine in discutie si optiunea asta. Si, intr-adevar, la sectiunea de adoptii de pe DC, scrie asa de frumos despre "...adoptia - sau a iubi copiii neconditionat". Si noi ne gandim ca, intr-un fel sau altul, Dumnezeu ne va da un puiut - si chiar daca nu-i vom fi parinti biologici, va fi - cum spui tu- tot al nostru. Sunt atatia puiuti pe lumea asta care au nevoie de parinti!
Bineinteles ca nici cealalta posibilitate nu iese din discutie, c-o fi prin stimulare, c-o fi prin IUI, c-o fi IVF, c-o fi pur si simplu... tot de la Doamne-Doamne e.
si-ti doresc succes in tot ceea ce intreprinzi pentru a avea un bb! Si bineinteles ca n-ai sa ne parasesti! Sa ne tii la curent.

Fetelor, va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

De abea apuc sa mai intru si eu de atata treaba , dar tot o fac , ca am cateva explicatii de dat fetitelor mele dulci , insa voi incepe daca-mi permiteti cu tine Veronici , draga de tine ! Bravo ptr decizia ta , te inteleg f bine si te felicit ptr taria de care dai dovada . Asa cum spui , chiar daca nu-l vei naste tu , acel copil va fi al tau , il vei strange-n bratele tale pline de dorul de-a fi mama si-l vei iubi si ocroti ca pe un ingeras ! Sunt sigura ca acel copil va fi un norocos ca a gasit o mamicuta asa ca si tine si un taticut bineinteles , ca-mi dau seama ca daca ati hotarat impreuna , aveti aceeasi dragoste de oferit , unui sufletel care nu asteapta decat ASTA ! Sa stii ca am auzit insa , o gramada de povesti cu sfarsit fericit , unele femei chiar dupa ce-au intemeiat dosarul de adoptie au ramas gravide si au continuat totusi demersurile ptr adoptie , iar la urma au avut 2 copii dintr-o data , ce frumos , nu ? Oricum iti doresc din suflet sa ai noroc si bunul D-zeu sa-ti calauzeasca pasii si gandurile spre cele mai bune decizii , mult curaj si noroc , si mai treci pe la noi , te cu mult drag !
Liliana , intr-adevar a fost o vacanta pe cinste , iti multumesc ptr urarile frumoase ptr concediul urmator ! Da EUROPA PARK exista de 30 de ani , chiar am fost in perioada in care s-a sarbatorit acest eveniment si inca se sarbatoreste , este culmea de frumos ! DE ce se numeste europa park , din cauza ca acest parc este impartit ca si pe o harta geografica , tarile europeene , unde treci dfintr-o tara intr-alta cu un trenulet , fiecare gara e tipica tarii respective , te opresti in in Spania faci cumparaturi interesante , dupa care pleci in Italia , unde te plimbi cu "gondola" pe apele Veneziei si manci cate o "gelata" cum numai ei stiu s-o faca , si iar te duci la drum , te opresti in Anglia , o vizitezi , cu tot ce are ea mai interesant , noi de exemplu , ne-am oprit in toate "tarile" miniature , am ales sa luam pranzul in Olanda , ca sa mai schimbam un pic aerul si gusturile gastronomice , Germania cu plimbarile ei si cu lacurile (miniatura) cu barcute cu pedala , fel si fel de looping si "montagne rus" , buturugi in forma de barcute care cad de sus de tot in apa , te asigur ca aveam frisoane de frica ! Am intrat intr-un castel cu fantome , dar am si iesit repede , ata de frica mi-era , cu zgripturoaica care radea ca o nebuna si tot felul de strigoi care zburau de-asupra capului si liliecii infricosatori de care nu-mi place de fel ! Am fost si acolo intr-un "futuroscope" , extraordinar . Mi-am frecat ochii , aveam impresia ca e doar un vis nu o realitate ...! Ar fi enorm de mult de povestit dar si asa m-am cam intins si-mi cer scuze moderatorilor , dar ce sa-i faci ... e vacanta , nu ? Oricum daca pot sa te ajut "europa park" se gaseste in regiunea Baden , mai exact in Rust directia Freiburg in Vestul Germaniei ! Uite : www.europapark.de ! Iar in Franta (SUD) ai dreptate este un parc "futuroscope" si mai e unul interesant tot pe-acolo , unul in stil indian "CORAL" , ai ce vizita nu gluma !!! Mii de pupicei dulci si tie din partea noastra si bafta-n toate !
Amely dragutica , si mie mi-ar fi facut o deosebita placere sa te cunosc personal , dar lasa ca n-au intrat zilele-n sac ! Poate vom avea ocazia sa ne vedem chiar prin Paris ca avem prieteni pe-acolo , ar fi bine . Am "auzit" ca te-ai intalnit cu Cata , ma bucur ca v-ati cunoscut , frumusico... te si sa ai noroc si o vacanta de VIS pe unde umbli ! Nu-mi ramane decat sa-ti urez : "bonnes vacances a la mer et a Paris"
Roxee si tie iti doresc un concediu minunat si cu multe realizari frumoase frumoase
Numai bine tuturor fetelor si un gand bun si calduros

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Ce de vesti intr-o zi cat am lipsit.
Eu am fost la Constanta, ca a avut sotul meu treaba pe acolo si eu i-am zis "PA-PA" Marii Negre, pana anul viitor!
Bine ai revenit din concediu, Aileene draga si...distractie placuta in Italia. Multumesc ca te-ai gandit si la mine!
Veronici - iti tin pumnii la inseminare si BRAVO pentru hotararea luata!
Roxee, Amely - concedii placute si minunate!
Retul Moisicilor...la treaba...ca trebuie sa le dam vesti bune, cand vin din concedii fetele!
Va din inima pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

- concedii-concedii...dar "pacientele" pe pag. 2?!?!?!?!?!?

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput