Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

aaaaaaaaa se vede ca esti in vacanta pentru ca esti la ora asta pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

facem un singur mail, avem toate parola & fiecare isi face album, intelegi? si nu dam nici un link de acolo pe niciunde ca astfel s-ar vedea toate pozele si eu am o obsesie sa nu-mi pun pozele pe net
vedem pozele de acolo doar cele din clubul asta, pt ca noi avem parola.
sper ca ai inteles ce zic k nu prea le am cu explicatiile vad

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Pai bine atunci hai fa-l tu mailul si imi spui si mie ce sa fac dupa aceea.Da?Merge asa?Da apropo stii cum sa fac sa pun poza aici?Cred ca trebuie sa am pagina mea...

Mergi la inceput

Ceau!
nu stau mult ca pic de somn
Ana, daca vrei sa pui poze cu tine aici, iti faci cont pe ceva site cu poze, am vazut ca multe fete folosesc webshots, eu la asta nu ma pricep, eu am adresa de mail in Yahoo & acolo am si album, dar daca facem un mail impreuna & respectiv, albumul, atunci nu vreau sa dam nici un link de acolo. sau, fiindca suntem putine, daca vreti sa ne cunoastem asa facem schimb de adrese de mail pe pm si apoi ne trimitem poze sau invitatii de a vizualiza albumele

va pup pe toate

p.s. deja am adormit

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

pai hai zi cum vrei ca tu ai venit cu ideea.Da nu cred ca fetele o sa vrea sa-si dea adresa de mail.Eu ti-as trimite-o zi cum vrei.Te pup

Mergi la inceput

ceau fetele! ce faceti? iar nu scrieti?
eu ziceam sa facem o adresa de mail comuna (adica sa stim parola toate) pe yahoo pt. ca acolo exista optiunea photos, si fiecare isi face album acolo.
Ana, daca vrei sa pui link cu pozele tale aici, iti faci un album pe webshots sau unde vrei, sau yahoo si dai linkul de acolo.
va pup & sper sa mai scrieiti & sa nu raman singura pe topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

aaaaaaa eu gata m-am hotarat ce fac..ma apuc sa fac un curs ori de cosmetica ori de masaj ori de manichiura/pedi. si dupa ma angajez la un salon part time...si ma duc si la facultate...

Mergi la inceput

Vai de mine CRISTINA dar parca esti in mintea mea(adica eu ma gandesc si tu le faci,ex dreptul si cosmetica).Si eu tot cosmetica as vrea sa fac dupa ce invat limba franceza.Pot spune ca ma pasioneaza cosmetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

wow marfa pai hai sa faci si tu dreptul si cursul de cosmetica..eu m-am hotarat..de cosmetica il fac..mor de nerabdare sa incep odata

Mergi la inceput

Ce faine planuri aveti fetelor, si mie imi place cosmetica. oricum deocamdat singura mea preocupare e sa intru la faculta unde vreau ca sunt dispe rau cu asta
uite cat e ceaul si eu tot pe forum, dimineata la scoala

va pup & astept sa mai scrieti, nu ma dezamagiti

Mergi la inceput