Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

hehe..eu sunt tot in vacanta deci pot sa tot stau pe aici
cursurile mele de cosmetica dureaza 9 luni dar ata e..le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

aaa..tot singura pe aici?pe unde sunteti?ce faci de VAL DAY? pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Da fetelor vad ca pe toate ne intereseaza cosmetica nu stiu sigur daca sa fac insa cursurile dupa ce invat limba ma gandesc ca poate nu e meserie de viitor?Sa fiu mai practica si sa fac altceva?Nu stiu inca.INGERASH ce se mai aude cu adresa de mail comuna?ai facut-o sau nu?AAAAAAAsi apropo ce faceti azi de VAL DaY?A intrebat si Cristina da vad ca nu ati zis,sunt si eu curioasa ce ati primit si pe unde ati fost.Va pupicesc pe toate.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

INGERASH da ce faci iubita la ora asta pe forum?Gata planurile?Ai primit ceva frumos?Sper ca nu te superi ca intrebDa eu singurica....incerc sa ma bucur prin voi da voi vad ca nu vreti sa ma bucurati si pe mineEu stau supi in casa ca e prima zi de dragoste dupa 4 ani pe care o petrec singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Salut fetelor, scuze ca nu am mai scris asa k-lumea dar a inceput scoala si inca nu m-am obisnuit cu programul & tot timpul dorm in picioare
eu azi am fost prin oras dar cu fetele ca prieten nu am desi sunt frumoasa, desteapta si dupa cum se vede si modesta
Ana, lasa ca vin si vremuri mai bune, si eu sper....
Mailul comun inca nu l-am facut ca mai astept pareri, macar de la Ale si Symaco, ca tot noi bantuim pe aici
Ale, ce fain ca esti in vacanta
Symaco, de tine ce se mai aude?

va pup dulce

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Te-ai acomodat cu programul INGERASH?cum merge cu invatatul?Ce as vrea sa mai fiu si eu la scoala Doamneeee.........Si cand ma gandesc ca atunci cand eram ziceam ca vreau sa se trmine mai repede

Mergi la inceput

sal.
Ana, sunt pe punctul de a ma acomoda cu programul, dar vineri plec la banchetul mic la munte asa ca am altele in cap iti dai seama & pana ma intorc de la munte iar mi se da tot peste cap. Am vazut ca esti super rapida cu scrisul pe forum, eu stau si ma lalai .... offf
Imediat ies ca am de facut niste liste

pusi

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Mie mi sa parut ca tu esti rapida in nici un caz eu.Pentru banchetul tau.

Mergi la inceput

Ana, te pu, si va pup si pe celelalte, sper sa mai scrieti, eu pana luni probabil nu mai intru ca plec la munte.
Voi sa mai scrieti, ok?
Va pup dulce

Mergi la inceput

Da INGERASH o sa mai scriu.Vad ca atunci cand intru eu nu mai intra celelalte fete.Distractie placuta la munte.O sa incerc sa vb eu cu mine

Mergi la inceput