Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 11
ingerash spune:
salut fetelor, eu m-am intors, am reusit sa recuperez astazi somnul si acum stau pe net :)
La munte a fost super, am ramas fara cuvinte in fata peisajului, superb si m-am distrat super, nu am avut incedente prea mari, m-am dat cu bobul, am vizitat tot felul de chestii, in concluzie a fost beton
acum trebuie sa ies ca am ore de dimineata.
pusi la toate fetele :)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
symaco spune:
fetele,scuze ca nu am mai dat pe aici!dar uite mici problemute cu burtica si am cam tras chiulul!am mai intrat pe ici pe colo dar scurt ca ma luau contractile si trebuie sa stau la orizontala!.
mai vin!
Cristinutza_ale spune:
ingerash ma bucur ca a te-ai distrat..eu vreau la mmmaareee
symaco ai grija de tine ,stai cumintica
Ana-Maria21 spune:
Si eu ma bucur ca te-ai intors Ingerash.Symaco ai grija de tine si zi-mi si mei te rog cand ar trebuie sa nasti?Ai emotii?
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
Ceau fetelor!
v-am simtit lipsa si eu, sa sti, Ana :)
am vazut ca nu prea ati avut activitate :(
Symaco, mai ai mult pana nasti? mai bine stai cuminte ca sa nu ai probleme.
Ale, si eu as mai vrea o tura la munte :D
va pup
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
symaco spune:
pe 17 aprilie e terminul de nastere..mai e ceva timp!am si emotii,desi sunt la a2-a nastere,dar de la inceputul sarcini aceasta puiutza sa manifestat altfel ca prima...asa ca si nasterea o fie altfel!.
incercam sa stam cumintele,atat cat putem ca bebitza sa stea cat mai mult la caldurica!
noi suntem aproape de munte,asa ca mi-a iesit oarecum pe ochi...ca sa nu mai zic de zapada ce de cateva luni nu se mai duce!io vreau calduraaaa,ca sa putem hoinarii prin parc!
vroiam sa va intreb ceva,ieri am avut o discutie cu un baiat de la mine din oras si il intrebam daca acum ca sa mai incalzit vremea e plin centrul+parcul de liceeni care se plimba,stau pe banci la soare si suiera dupa baieti/fete!la care el imi zice ca asa ceva nu se mai practica si nu gasesti picior de licean prin oras...si atunci intreb si eu ca tot omu:cum si unde isi petrece noul licean timpul liber?ma refer la timpul ala dupa ce iese de la liceu si nu merge direct acasa?!
ingerash spune:
Ceau!!!!
ce faceti fetelor? eu am avut o zi super misto si am trecut sa va salut si pe voi
Symaco, mi-ai adus aminte de munte, offffffff, ce m-as mai duce acolo...
Ana, Ale? pe unde sunteti
Eu va pup pe toate
ingerash spune:
Symaco, sa-ti raspund la intrebare: ai mai multe posibilitati dupa ore: mergi intr-un bar/club si atarni catev aore la un suc sau mergi in parc/centru
eu chiar azi am fost in centru si era full, numai gasti si gashcutze......superb
symaco spune:
deci´´schimbarea´´asta nu e prin toata tara...ma bucur ca inca se mai practica statul pe banci la soare in gasti si gascute.credeam ca o luat-o lumea razna,pt mine era cel mai frumos sa mergem in parc sau in centru sa stam la povesti,colegi de clasa,mai o barfa mica ,mai o ocheada dupa o fata/baiat.
si barurile isi au rostul,daca pot sa zic asa...dar in alea ne buluceam iarna.
imi imaginez ca si in internet cafe-uri tre sa fie plin,pe´´vremea mea´´nu aveam decat 2 in oras si mult prea mici,nu aveau loc prea multi.ultima data cand am fost in tara erau neturi tot la 50 metri.
pai uite ingeras,ti-am zis ca noi stam in apropiere de munte...daca ma intind bine de pe balcon si e senin,vad Alpii!.te-as putea caza vreo cateva zile daca ai avea drum incoace!