Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletzul spune:

Buna sunt Tatiana ma inscrisu si eu in clubul vostru dar despre ce sa vb eu am aproape 17 ani si vreau sa imi incep viatza sexuala dar imi este cam teama vreau si eu un sfat plsva pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

buna tatiana bine ai venit
si mie imi era frica la inceput , cand a fost sa o incep si credeam ca o sa fie rau , ca o sa ma doara ca bla ca la :) dar a fost ok...a contat enorm ca a fost baiatul pe care l-am iubit si mi-am dorit sa fiu a lui ...
fetelor m-am inscris la curusl de cosmetica , nu imi aduc aminte daca va spusesem :D pe 1 martie il incep , dureaza 7 luni jumate..am dat o gramada de bani sper sa merite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Da eu nu imi pot da seama cum vorbiti toate cand nu sunt eu........Sunt geloasa pe cuvant.Sa vezi ca acum iar nu o sa intrati.Am avut niste probleme cu calc din cauza fratelui meu si de cate ori ma uitam sa vad daca a mai scris cineva era tot Cristina si am crezut ca e tot mesajul ala vechi si cand colo voi vb aici.......E a doua oara cand se intampla astaMa oftic.Oricum mai ai putin Symaco ce marfa.Cred ca deabia astepti sa o tii in breate.Sa pui poze cu ea daca vrei sa o vedem si noi.
Cristina ma bucur ca o sa incepi cursul mai ai putin si il incepi deabia astept sa-mi zici cum esteSper sa-mi zici.
Tatiana la toate ne-a fost frica la inceput mie mi-a fost frica si ca o sa ma doara si ca nu prea imi plac schimbarile asa drastice(mie mi-a parut rau si cand m-am epilat prima oara ca stiam ca o sa fac asta toata viata si cred ca vroiam sa mai fiu copil fara griji de astea pe cap).Oricum daca vrei cu adevarat......Chestia cu durerea depinde de om.Pe mine nu ma durut rau.Si nu mi-a parut rau dupa aceea pentru ca inca mai sunt cu el si vrem sa ne casatorim dar nu toate relatiile se termina la fel.Trebuie sa faci asta pentru ca vrei tu si nu pentru ca te preseaza cineva sau pentru ca esti singura virgina din grupul tau.Eu eram singura dar nu asta ma determinat.Deci trebuie sa te gandesti bine daca acum vrei sau trebuie sa mai astepti.Oricum sa ne spui ce hotarasti.Da sincera sa fiu eu nu cred ca m-am gandit serios la asta inainte sa o fac.Probabil daca ma gandeam serios mai asteptam.Te pup.
Tu ce mai faci Ingerash?Nu mai plange dupa munte

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Ce mesaj lung.Ce am?chef de vb?

Mergi la inceput

Apropo de ce mai fac liceeeni.Eu ma duceam in Herastrau cu colegii mei.Eram aproape de parc si era asa frumos sa stai pe banca sa te uiti dupa unul altul.bine nu de uitam imi e dor ci ce clipele petrecute cu colegii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor!
am revenit si eu :)
Ana, sunt ceva probleme cu forumul de aceea iti aparea si tie tot aiurea, si mie mi s-a intamplat la fel zilele astea. Si mie imi plac ccc clipele cu gasca si ma doare sufletul ca ne vom desparti in curand si nu ne vom mai vedea zilnic.
Symaco, multumesc pt. oferta, esti foarte draguta
Ale, felicitari pt. curs, sa ne spui si noua mici secrete de-ale cosmeticii, bine?
Buna Ursuletz, eu nu ma bag la sfaturi ca la mine nu e cazul , mai bine asculta de fete ca stiu ele ce spun, oricum trebuie sa fii foarte sigura pe tine daca vrei sa faci pasul asta (nah, ca m-am bagat totusi la sfaturi ), sper sa iei cea mai buna decizie pt. binele tau.

va pup & va promit ca revin cat de repede pot

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

wow ce mult vb fetelor
normal ca o sa va spun din secretele cosmeticii numai sa le aflu si eu
eu vreau sa vina vara odata , sa vina caldura ca nu imi place deloc frigul asta
azi am fost sa imi pun cercel in nas dupa ce aseara mi-am ciopartit eu nasul cu un ac:) si in loc sa imi intre cercelul normal imi intrase in sus ..si tot nu mi-am bagat , am fost in titan si acolo nu faceau decat in ureche ,asa ca ma duc marti in unirii ..deabia astept

Mergi la inceput

Pai si nu sa te doara Cristina ff mult?Sora mea are in buric.Eu sincer sunt prea fricoasa si nu mi-as face nici un piercing.Da imi place ff mult sa vad la fete.
Ati vazut ca ieri a fost chat in josul paginii la forum?Va pup si vad ca deja nu mai sunteti asa active ca inainte sa intru eu.
Nu stiu daca are probleme forumul dar eu sigur am cu calc.Sper sa le rezolv mai repede.Gata.Va pup.

Mergi la inceput

pai la ce mi-am facut eu cu acul nu cred ca ma mai doare deloc acum:)
am suportat :P , mi-am tot bagat acu in nas :)) sa reusesc:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

salut fetelor.
mama ce planuri mari aveti voi :))))
Ale, si mie imi place cum arata la altcineva pierce, la mine m-as plictisi repede si m-as da cu capul de pereti dupa aceea . da cat curaj ai sa te "gauresti" singura, ai grika mare sa nu te infectezi !
Ana, tu ce mai faci? eu nu am vazut faimosul chat numai am auzit de el dar oricum nu ma pasioneaza asta pe mine.
va pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput