Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 8
ingerash spune:
wow fetelor, cat ati scris , super!!!! Va las o zi singure si va faceti de cap !!! Numai cu Ana nu stiu ce o fi de nu mai da pe aici.
Symaco, fain ca te-ai acomodat in germania, eu m-am izbit acolo de niste comportamente (ale celor de varsta mea cu care vroiam sa socializez) ca sincer imi venea sa ma dau cu de pamant si sa urlu! asa ca le-am zis la prietenii la care am fost, vacanta ok, viata mea, nuuuuuuuuuuuu!!!!!!
Ale, iti cauti de lucru inteleg. pai daca iti plac copii poate ai noroc cu vreo mamica de aici de pe forum
In sfarsit am gasit pe cineva de acord cu faculta la care dau, ca toti ma iau deja la misto; "Cee, vrei sa mori in Iraq?"
oricum, cu faculta de drept, ai curaj, nu gluma, stiu si eu ca e dificil, oricum iti doresc sa ai mult succes!
va pup si revin maine , asta daca nu raspunde vreuna din voi pana ies eu si intru si eu iar sa scriu
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Vai de mine dar cate feteeeeeeeeee.Nu-ti pot spune INGERASHce ma binedispus mesajul tau.Ma uit acum sa vad ce ati mai discutat in lipsa mea si ma intorc cu un raspuns.Ce scumpe sunteti.Va puppppppp
Ana-Maria21 spune:
Mai da vorba lui INGERASH va las 2 zile si va faceti de cap.Ma bucur asa mult ca ati mai intrat ca uite ce va dau....CRISTINUTZA asa ma bucur ca esti la drept.Dreptul a fost un vis al meu dar ca si SYMACO ma gandeam ca nu o sa fac fata invatatului(asa ma pricep sa ma contrazic.....de asta cred ca era ff potrivit dreptul pentru mine)Asa ma bucur pentru tine.....Dar si pentru tine INGERASH cred ca o sa fie super marfa la jurnalism.....sunt sigura ca o sa intri.Dar INGERASH nu inteleg ce vacanta ai tu?sau ai avut?nu tin minte de vreo vacanta in perioada asta.va pup pe toate mult de tot
ingerash spune:
si eu care te credeam suparata, ANA, si nu stiam ce s-a intamplat cu tine ca te vedeam pe la alte subiecte numa pe aici nu.
Ma bucur ca te-am gasit
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Da de ce sa fiu mai suparata?nu sunt.Iti spun ceva ..........nu m-am tinut de cuvant si am lasat franceza iar imi e o leneeeeee de ma doareeeee.Sa-mi fie rusine
ingerash spune:
Ana, am vacanta intersemestriala, acum semestrul I s-a terminat in in 2 februarie sau cat o fi fost vineri, si de luni incepe semestrul II si vine bbbbbbaaaaaccccccuuuuuuuullllll!!!!!!!
dar eu vinerea viitoare plec la banchetul mic , abia astept !!!!
ingerash spune:
si mie mi-e o leeeeeeeeeneeeeeeee sa ma apuc de atestat de n-ai vazut asa ceva, am tot materialul in biblioteca si zace acolo
ingerash spune:
fetelor, am o idee, daca vreti, bineinteles
Sa ne facem o adresa de mail pe yahoo unde sa ne facem fiecare cate un album cu poze, ca sa ne cunoastem.
Dati si voi semne de viata daca sunteti de acord sau nu! asa am procedat cu fetele din Banat, pt. ca nu vrem sa postam poze cu noi pe net.
va pup
Ana-Maria21 spune:
Eu sunt de acord dar nu am inteles ce vrei sa facem?sa imi fac adresa de mail?eu am vrut sa pun si poza aici.......stii cum au celelalte fete cu puiutii lor dar nu stiu cumAm tot incercat dar degeaba