Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 7
Cristinutza_ale spune:
hello
tot singura pe aici? eu am terminat cu sesiunea gata acum vacanta ...
tu la ce facultate vrei sa dai ? trece si bacu' nu e asa greu precum suna
symaco spune:
iuhuu,fetele sunt pe aici!
io lucrez la sf de saptamana si nu am timp sa intru!.lunea e ziua de dus printesa mea la grupa ei de joaca,care e in partea cealalta a orasului....si cum io cu burta abia ma misc facem vreo 2 ore pe drum!.asa ca iar nu am avut timp sa trec pe aici!
din clasa a 11-a mi-am cunoscut viitorul sot,mi-am terminat liceul si am venit aici..casatorie+prima fetita si acum o astept pe a doua!
imi merge binisor,cu singuratatea de aici m-am obisnuit,dar cred ca are leguta si cu puiuta mea ca ma tinut intr-una ocupata si nu mi-a lasat timp de plictiseala!
ingeras pt problemele lunare exista nurofenul,mie mi-a prins tare bine!
mai vin pe la voi!
ingerash spune:
buna fetele :)
Symaco, felicitari pt. fetite!!! & mersi de sfatul cu nurofenul (sper sa functioneze ca am incercat deja vreo 4 calmante diferite si niciunul nu are efect ) cum e in Germania? mie nu mi-ar place sa traiesc acolo, mi-au ajuns vacantele sa ma conving ca nu e de mine.
Ale, ma bucur ca ai terminat cu sesiunea, nu ca e fain in vacanta? eu vreau sa studiez jurnalismul in continuare, tu la ce faculta esti?
Ana, unde ai disparut? pai ce faci? acum dispari tu cand au venit fetele ?
va pup pe toate & mai intru eu, nu va faceti griji
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
symaco spune:
multumesc ingeras!
probeaza,mie mi-a prins tare bine nurofenul..sper sa te ajute si pe tine!
in germania....la inceput ziceam si eu ca tine nu e de mine,acusica se fac 4 ani de cand sunt pe aici si m-am adaptat binisor,acum am probleme cand revenim in tara in concediu...cam nu prea imi convine ce si cum sa schimbat!
colegii mei din pacate sunt majoritatea plecati,cu unii mai tin legatura dar la altii le-am pierdut urma!foarte putzini din clasa mea au decis sa studieze mai departe...mai bine au ales drumul strainatati!cat o fi de bine...cine stie!
jurnalismul,mi se pare o alegere o alegere foarte buna..sa ai bafta sa intri si sa fie ok!eu am visat dintotdeauna la drept..dar raman numai cu visul,caci ai nici o sansa nu as avea!
ce faceti voi in saptamana asta de vacanta?nu e mult dar asa cateva zile de pauza tot e bine!
Cristinutza_ale spune:
eu pentru durerile alea groooaaazzzniiiceee iau algocalmin fiole si imi trece durerea.
daaaaaaaaa e bine rau in vacanta(ma cam plictisesc si acum vreau sa ma angajez dar nu stiu unde )
eu sunt la drept , am vrut si eu la jurnalism ( nu stiu de ce nu am mai vrut?!?..buna intrebare) frumoasa meserie sincer.
symaco spune:
oooo,cristinuta,la drept?!
cum e? greu?ca io intr-una ma intrebam daca as reusi sa tin pasul cu materia?!
si cam ce ai vrea sa-ti cauti de lucru in vacanta?
Cristinutza_ale spune:
e mult de invatat dar daca iti place ce faci...merge
nu stiu ce / unde sa ma angajez :) vreau sa ma angajez pentru mai mult timp
symaco spune:
nu ti-ar fi prea greu, munca si scoala?
imi imaginez ca poate ai nevoie si de bani,dar poate gasesti alta solutie!pt mine dreptul e ceva care te tine mai tot timpul cu capu in carte!
oricum,iti doresc bafta sa gesesti un job care sa fie usurel,incat sa nu neglijezi scoala!
Cristinutza_ale spune:
alta solutie de a face bani nu prea vad
eu zic ca reusesc sa ma descurc si cu munca si cu scoala..acum sa vad pe unde gasesc
symaco spune:
da vrei,am putea sa punem/pui un anunt pe forum..poate se gasesc cateva mamici pt care sa faci babysitter ocazional?!
sunt sigura ca sunt destule mamici care la sf de saptamana ar mai iesi cu consortul la un fim,teatru sau mai stiu io ce...si pt un pret bun s-ar bucura ca cineva sa aiba grija de puiutii lor!
bineinteles daca ti-ar placea si ai vrea!gandeste-te,si poate daca ai lua putzin de acolo si mai putzin de dincolo nu ar fi nevoie de un job permanent!