Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 13
Ana-Maria21 spune:
Da nu pot sa-mi dau seama ce are forumul asta.Ma enerveaza
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
ceau fetelor ce faceti?
eu am inceput sa aflu detalii despre faculta si mi se face tot mai frica . ai mei zic ccc ca trebe sa ma calmez
azi am aflat ce sume fabuloase ma costa clasa a 12-a , am ramas traumatizata
Aici e frig si ninge
Va pup si va doresc sa primiti cat mai multe martisoare de 1 martie
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Din moment ce eu nu sunt la facultate nu iti pot zice o vb buna cu privire la viata de student dar Cristina ar putea
symaco spune:
iuhuuu,sunt pe aici si eu!sotul meu a avut cateva zile libere si a acaparat pc-ul.
ursuletz,ce sfat sa-ti dau....incearca sa te ghidezi dupa sentimente si vei simti tu cand e momentul.
ufff,ce ti-e si cu durerile astea..in ´´tinereti´´eu si cu soramea ne gauream intr-una.gauri in urechi ne faceam singure,in umar,buric.acu nu mi-as mai face,in primul rand m-as gandi ce sanse mari de infectii sunt!.
Cristinutza_ale spune:
pai imi ingrijesc gaura :) nu o las asa de izbeliste fetelor:) ...
viata de student e ...frumoasa :D ..nu se compara cu viata de liceu ... mai multa libertate ...dar parca tot viata de liceu era mai mumoasa
ingersah stai linistita si mie imi era frica rau de tot in cls a 12 dar a fost super usor ... tu stai linistita ca esti fata desteapta si nu te mai lua dupa unu si altu care zice ca e greu ca e bla ca e la :)
apropo
LA MULTI ANI FETELOR ! doar e 1 nu ?:)
Ana-Maria21 spune:
Da fetelor............LA MULTI ANI.Imi pare rau ca nu sunt in romania unde e atata agitatie de 1 Martie.Va pup.
Ana-Maria21 spune:
Apropo sora mea are in buric gaura.Normal ca mami nu a lasat-o si a venit intr-o zi si-a ridicat bluza si a aratat inelul.A crezut mami ca lesina.Dar nu i-a facut nimic.
ingerash spune:
mersi de sfaturi, fetelor, oricum mi-a trecut azi depresia , am vb cu ai mei si m-am calmat, acush incep sa ma agit cu rochia si pantofii, etc
Ana, asa fac si eu acum cu mama, o pun in fata faptului implinit, dupa bac vreau sa ma vopsesc cu vopsea dinaia care tine vreo 2 saptamani, o astept intr-o zi vopsita, cred ca face cu inima
Ale, abia astept sa vad si eu cum e la faculta, am auzit ca totul depinde de colegi, ca la liceu de altfel
Symaco, cum te mai simti, totul e ok?cum e ?
Eu va ofer o floare virtuala cu ocazia zilei de 1 martie si un pusi de la mine
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
symaco spune:
ingerash,ma simt binisor acum dar puiutza mea e tare smechera..ma cam lasa sa cred ca furtuna sa linistit si cand mi-e lumea mai draga iar imi arata cine e sefa!
la noi a fost problema o singura data,cand m-am tuns...foarte scurt si aveam un par lung si netuns de este 10 ani.maica-mea tinea mult la pleata mea!cand ma vazt ce-am facut...ma ´´trimis la plimbare´´,adeca ma scos afara!noroc ca peste cateva ore cand am revenit ii trecusera nervii,asta era cand aveam 14 ani...dupa intamplarea asta am cam inceput´´sa fac ce vreau´´adeca cu vopsit,tuns,cercei extra.
si eu am uitat sa va zic La muulti ani!!
Ana-Maria21 spune:
Eu cu vopsitul nu am avut probleme decat un pic din partea mamei.Am intrebat-o daca ma lasa si ea a zis ca nu probabil ca se gandea ca nu o sa vrea si tati.Si eu m-am dus la tati si l-al intrebat pe el daca ma lasa si a zis:Sigur tatutule.Aveam 14-15 ani.Deci eram mica.