Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 14
ingerash spune:
ceau fetelor, ce faceti?
vad ca povestiti experientele cu mamele, eu pe la 15 ani m-am tuns scurt si f ciufulit, a urlat 2 ore la mine mama-mea
maine e baba mea, sper sa am o zi faina
va pup pe toate si sa aveti o zi buna
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Cristinutza_ale spune:
buna fetelor! ce mai faceti?:) eu nu mai am rabdare , vreau sa vina vara aia mai repede offfffffffffff...
azi e baba mea :D sa vedem,sa vedem ce o sa iasa :D
Ana-Maria21 spune:
Si cum e de baba ta Cristina?Si tu Ingerash sa zici cum e maine.Da?Va pup.
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
ingerash spune:
ceau fetele!
eu nu am intrat ieri ca am avut o zi super grea dar si frumoasa. ieri, in 3, a fost si baba mea si in Tm a fost cald si frumos si zapada de dimineata
abia atept sa vina primavara!!!!!!!!!!!!!!
va pup
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Ana-Maria21 spune:
Eu nici nu m-am mai obosit sa imi pun o baba.Nu avea ce sa se schimbe....ce putea sa fie?Sa ninga sau sa ninga.Vreau sa spun ca m-am plictisit de moarte noroc cu forumul asta si........aaa am descoperit biliardul pe net.Joc cu prietenul in fiecare zi.Mananc o batatie.........Va pup pe toate si sper ca o duceti mai bine ca mine.
Cristina cred ca trebuie sa incepi cursul nu?Nu mai stiu exact pe cat ai zis.
Va pup.
Cristinutza_ale spune:
aa un joc cu biliard stiam si eu si il jucam cu fraiericiul meu :D dar nu il mai am :(
eu deja am inceput cursul , cred ca imi place , nu stiu sigur:) pentru ca la prima "sedinta" care a durat 4 ore am facut gimastica la degete:D
ingerash spune:
ceau fetelor ce faceti? eu pierd timpul pe la calc, maine o iau cu scoala de la inceput , vreau vacanta :))))
am intrat numai sa va salut
pusi
Ana-Maria21 spune:
Cum merge cu invatatul Ingerash?
Ce marfa ca ai inceput cursul Cristina.
Tu Symaco ce mai faci?
ingerash spune:
sal.iar eu
eu am planuri sa ma uit la Oscaruri in seara asta.
Ana, am noroc ccc ca maine e zi relativ usoara si nu ma spetesc cu invatatu'. pt bac invat lectie cu lectie.
pup toate fetele