Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Da listuta noastra tabel ce cusur are ? Pina acum spuneati ca-i cea mai frumoasa.
[Baietel]25 sap+4 zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Aura subscriu si eu cu tensiune f. mica (90 cu 50 citeodata).
Putem minca ceva anume ca sa o scadem? Stiu de sare,cafea ( exclus) si am caut pe internet dar am gasit retete ptr. cei cu tensiunea mare (usturoiul este sfint ptr.asta!).Am auzit ca si ex. fizice ajuta.
Deci, exista vreun aliment pe care-l putem consuma cu regularitate care sa ne mareasca tensiunea?

Ina

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Ina, eu nu ziceam acasa ce faci cu bb.... si eu l-am scos afara, am primit vizite... eu ziceam ca la spital, si vorbesc de romania, abia la 48 de ore are cele doua vaccinuri, TBC si hepatita B. sa fim seriosi, cati dintre acei vizitatori atat de draguti nu vin din public, unde circula o sumedenie de mici animalute??
cati au bunul simt sa se duca intai la baie sa se spele pe maini?? eu am avut surpriza ca si acasa sa fiu nevoita sa atrag atentia persoanelor ca pun mana pe copil nespalate... nu sunt paranoica, dar cel putin primele saptamani trebuie sa ai mare grija. sunt foarte putine medicamente care se pot da pana in 3 luni...
apoi, nu vin doar ai mei, vin si ai colegelor de camera... adica un copil cu imunitate doar mostenita de la mama vine in 24 de ore de l nastere in contact cu vreo 20 de persoane. si iar zic, vorbesc strict de romania.

iar listutza... eu nu ma ganeam decat cum s-o fac sa se intinda mai putin pe verticala... mai ales ca a inceput sa creasca de la o zi la alta....

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INA, chiar asa cu o limba pe fetisoara si in fum de tigara nu sunt de acord. Dar cu manutele de praf...gandeste-te ca asa stau copii de tigani la noi si chiar pe la tara am vazut la fel. Cu dadacitul in ceea ce priveste imbracatul, cand a nascut prietena me in municipal, asistentele iau spus ca bb-ul este ca si noi simte frigul SI CALDURA SI NU TREBUIE SA-I IMBRACAM mai mult decat am sta noi, adica o bluzita in plus e ok.

JOY + 20+

Mergi la inceput

MIRELA ANCA, nu te supara, chiar este cea mai frumoasa lista sa stii,dar si a cristenei este frumoasa....

JOY + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tocmai am terminat de facut curatenie prin casa (facut curat in baie, dat cu aspiratorul, maturat , sters pe jos in bucatarie, sters praf) si a trebuit sa fac pauza de vreo 5 ori. Obosesc atat de repede, parca si burtica mi s-a incordat, mai ales ca m-am tot aplecat si voi patiti la fel? Am constat ca cel mai nasol e cand trebuie sa ma tot aplec, mai ales cand sterg praful.

Acum o sa mai fac o pauza mai lunga si apoi bag ceva pulpe de pui si cartofi la cuptor..Coptul vinetelor cred ca le las pe dimineata ca simt ca nu prea mai pot. Oare daca de pe acum obosesc atat de repede cum va fi mai tarziu?

Mandy, 24+

Mergi la inceput

MAndy...nu trebuia sa spui de pui si cartofi...ca-mi lasa gura apa

JOY + 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by bumbita

fetelor, care dintre voi luati scobutil si papaverina....mie mi-a recomandat doctorul si nu prea imi vine sa le iau citind prospectul.... ce parere aveti?

Papaverina sau Drotaverina (No-Spa) poti lua cu incredere, chiar se indica daca ai contractii. Mai usor cu Scobutilul. Si in nici un caz Algocalmin sau Piafen! Nici Nurofen sau Aspirina. Pe linga NoSpa poti lua cel mult Paracetamol, dar nu de cite 3 ori/zi, doar o data, cind te doare cel mai tare!

Sanatate multa!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy si eu trebuie sa iau pauze scurte cind fac curat, mincare, parca sint o babuta.
De vreo doua zile m-au napadit niste dureri de burtica, in general seara, sint ca niste lovituri sau pumni,atit de dureroase incit nici nu ma pot misca ptr. vreo citeva minute. Sotul meu mi-a spus " poate-i uterul care se largeste, ligamentele, etc." bine frate, da' asa de rau de parca m-ar fi lovit cineva cu o piatra? ce sa fie ca m-au cam pus pe ginduri... voi patiti asa ceva?

Ina si fluturasa 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am intrat pt. ca nu a fost gata rezultatul si nu aveam ce sa va spun.Revin luni, poate cu rezultatul.

Paula16+Alexandra

Mergi la inceput