ooof,eu imi fac de o saptamana curaj si tot nu m-am apucat.dar daca nu sunt singura poate imi va fi mai usor![]()
am ajuns la 72 kg
![]()
Ma bucur ca nu sunt singura pe aici.Eu nici nu vreau sa ma gandesc la cate kg am ajuns.Ieri a decurs destul de bine.Am tinut regimul din carte.Doar seara am mancat salata mixta cu sparanghel si supa de legume.E destul de greu fara ceva dulce...![]()
Buna fetelor,am si eu o intrebare la voi,vreau sa dau si eu 10kg jos.Cam cit timp credeti ca mi-ar lua cu dieta aceasta?.Am 1,66 si 68kg.Vreau sa ajung la 58.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
eu am slabit in 4 luni 12kg(numai in primele 2 sapt de regim am slabit 7).depinde de fiecare organism probabil.incearca .succes
Loredanap cate kg ai slabit in prima saptamana?Eu sunt la jumatatea saptamanii si am slabit 1.3 kg...
Neatza fetelor,
Am cumparat si eu cartea cu dieta, o s-o lecturez in week-end si daca o sa mi se para o.k. de luni voi incepe si eu dieta...Sper sa ma primiti si pe mine in club.
Va pup si va urez un week-end placut.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
am slabit in prima saptamana 6 kg.greu de crezut dar pe cuvant ca e adevarat.nu am calcat stramb deloc.apoi am slabit din ce in ce mai putin.a doua sapt am slabit un kg.
de sapt viitoare ma apuc si eu de cura.astept sa treaca ziua bebelinului ca sa pot manca tortulet![]()
Welcome miag si succes!Loredanap nu am trisat deloc cu exceptia unui nescaffe frappe ca aici e vara si mi a fost oferit.Vom vedea si a doua saptamana cum merge.Sper ca voi avea mai multe rezultate...
Azi am o saptamana de cand am inceput dieta si am slabit 2 kg.Nu e exceptional dar eu sunt multumita.Vom vedea cum decurge si saptamana aceasta...!Voi ce mai faceti?