South Beach - o dieta interesanta (5)
Raspunsuri - Pagina 7
moana spune:
revenim cu noutati (desi vorbesc cam singurica astazi)
prima saptamana de regim - au plecat 2 kg. am trisat doar de doua ori - cu niste pere si niste boabe de strugure.
dragut regim - cu ocazia asta am inceput sa-mi fac si ordine in viata si sa mananc cate mese trebe pe zi.
vreau sa mai tin inca doua sapt faza I (daca oi putea) si dupa aia sa trec in faza doi.
voi ce mai faceti? cum mai stati?
oana
Nicola Andrei spune:
Moana, da o tin eu! Insa fara prea mare succes, fiindca sunt deabea in saptamina a 2-a. Am combinat-o cu cea in care maninci la 2 ore si am mincat doar alimentele permise in South Beach.
Am slabit 1 kg in prima saptamina, dar am trisat duminica cu 2 pahare de vin si o felie de pizza...halal cura de slabire, nu?
Am facut cardio 60 de min zilnic...dar nu da nici un rezultat "miraculos" deci ori cu miscare ori fara vad ca tot aia e.
O sa continui sa tin si saptamina asta sa mai scap de inca 1kg...nu am trisat saptamina asta cu nimic, insa nu vad rezultatele promise , cum ca slabesti 7kg...bla bla bla...
Tu cum te lauzi? Mie imi lipsesc fructele si de aia nu prea imi place dieta asta, insa inca 4 zile nu mor fara ele.
Nikki
"Nothing tastes as good as being thin feels."
ramonav23 spune:
Fetelor, si eu sunt aici. Trisez la cura, dar ma simt bine.
Joi am facut 4 ani de casatorie si am mancat seara paste cu smantana, vineri am mancat pizza la munca, sambata inghetata, duminica toate prostiile, nici nu e de mirare ca, al meu cantar arata 54.5 de la 53. Dar lasa, ca ma revansez eu.
De luni am inceput sa tin cura corect, si cum acum mananc teribil de putin, sunt foarte mandra de mine: dimineata: pepene sau oua fierte, sau lapte cu cereale integrale
pranz: baton fibrobar, sau rosie cu branza si o feliuta de carne
seara: nectarine, sau pepene, sau o felie de paine integrala cu ceva carne (foarte rar)
Cam asta e meniul meu. Ce sa va zic, in zilele in care mananc pepene dimineata, la pranz baton fibrobar, si seara, fructe, ma simt o eroina.
Ieri am iesit in oras si am mancat 2 felii mici dintr-o pizza, ca mai mult nu am putut, astazi a fost ziua unei colege si am mancat iar juma de pizza, ce sa mai zic, sigur ajung la 55
, dar vreau sa ma apuc din nou de stepper, pentru ca vad celulitele cum isi fac aparitia, si nu-mi place delocccccc, urasc chiar!!!!! Si cu siguranta ca, cu stepper-ul in actiune, se va duce si grasimea odata cu celulita. POate ating odata pragul de 52kg, pe care il visez de cateva luni. Na!!!
Bine ati venit fetele noi, si succes. Dieta asta e cea mai adevarata posibila. Eu, care muream dupa dulciuri, acum nu mai poftesc la nimic, la ciocolata, la bom,boane, la nimic. Doar fructe, si...mancare.....
.
Si, am invatat ca se poate manca si mai putin, si ca nu traim ca sa mancam si mancam ca sa traim!!!!!!!
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
moana spune:
hi, hi, hi bine ati re-venit.
nicola - nici eu nu am slabit fulminant. in prima sapt doar 2 kg. ma gandesc ca poate mananc portiile prea mari si o trebui doar sa ciugulesc, nu stiu. dar nu vreau sa renunt. o sa mai tin doar o sapt de faza I si o sa trec apoi putin in faza II pentru ca imi lipsesc fructele f tare. si am si o reteta buna de prajitura cu lapte si vreau s-o gust si eu. sa-mi spui si mie rezultatul dupa ce trec cele doua saptamani. a, mi-am adus aminte - sotul meu s-a mirat cand i-am zis ca am slabit 2 kg, ca el zice ca se vad formele cu totul altfel.
ramonav23 - te asteptam sa incepi de luni cu noi. am facut tocanita aia cu pui si a iesit super buna.
spor la treaba si sa ne "auzim" mai slabe. eu ma cantaresc doar miercuri, asa ca mai e pana atunci.
propun sa mai facem o noua listuta ca vad ca lumea a cam dat bir cu fugitii si au mai aparut si fete noi.
pupici. oana
ramonav23 spune:
Moana, Nicola, vreau inaltimile si greutatile voastre cand ati inceput cura, si la cat vreti sa ajungeti
ramonav23 spune:
Gagici, sa va explic ce fac eu de trei zile: tin o cura numai cu fructe. SI mas simt nemaipomenit, ma simt bine, nu mi-e foame, nu mi-e rau, nu mi-e pofta de nimic, si sunt ok.
Mananc dimineata pepene, o felie mare. Apoi mananc prune. Cand simt nevoia, cat sa nu-mi fie foame Mananc si o banana, pe la 2, si apoi un mar pe la 5, inainte sa plec de la munca. Si seara acasa, mai trag 2 reprize de pepene.
Nu m-am cantarit, vreau maine sau vineri sa fac asta. Am sa va povestesc ce si cum.
Voi, ce mai ziceti?
eli spune:
Buna! Ce mai faceti? Eu raportez 47,5 kg. Inca un pic si imi ating tinta. S-a dus si din grasimea de pe burtica, isan nu chiar cat imi doresc, ceva, ceva tot mai e, cu sport regulat vad ca am rezultate bune .
Mai tine cineva dieta? Ma duc sa vad daca am ce citi. Succes la slabit si nu numai! Seara placuta va doresc!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
eli spune:
buna! nu mai tine nimeni SB? vb singurica?
eu raportez ca am ajuns la mult ravnitele 47 kg, mai exact dimineata aveam 46,9 kg. insa tot trebuie sa mai lucrez la abdomen.
voi ce mai ziceti? cu ce va mai laudati?
spor la slabit! weekend minunat.
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei