South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna. ce bine ca a mai aparut cineva....

kisstherain999 - eu sunt in a treia zi de dieta (faza 1) si cel mai tare ma dor fructele. dar ma mangaie gandul ca le voi putea savura in faza II si ca doua saptamani nu sunt o vesnicie. da, poti sa faci orice combinatie intre alimentele permise. iar batoanele fibrobar nu cred ca poti manca in prima faza deoarece contin zahar. eu mi-am facut desertul cu urda dupa reteta din carte si a iesit....iammm

oana

Mergi la inceput

zice-se ca nu e voie lactate - doar branzeturi cu continut redus de grasime (br. vaca, telemea, urda) si tofu (branza de soia). io telemea mai putzin grasa nu am gasit asa ca ma feresc de ea. si vreau sa incerc sa-mi fac tofu zilele astea caci e destul de simpul. oricum, se gaseste si de cumparat.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Nu am mancat niciodata tofu, e buna?
Eu vreau sa incep de luni si vreau sa va propun sa scriem ce mancam ca sa mai "furam" idei una de la alta.
Eu nu am cartea, trebuie neaparat sa o procur? De unde?

kiss

"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean

Mergi la inceput

Tot eu ...

As vrea sa incep si cura cu oo de prepelita. Este contraindicata?

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicola Andrei spune:

Aici gasesti retete pentru faza 1 :
http://www.topsanatate.ro/article.php/retete_pentru_faza_intai/?id=19278

Aici gasesti retete pentru faza a 2-a:http://www.topsanatate.ro/article.php/retete_pentru_faza_a_doua/?id=19308

Aici gasesti retete pentru faza a 3-a:http://www.topsanatate.ro/article.php/retete_pentru_faza_a_treia/?id=19322
Nikki
"Nothing tastes as good as being thin feels."

Mergi la inceput

[b]Multumesc!

[/b]

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Si mie imi merge bine cu dieta asta, am 8 kilograme in minus intr-o luna jumatate, n-am mai fost asa de cand am venit in America. Acum ca m-am echilibrat cu mancarea, incerc sa ma fortez sa fac gimnastica/sport zilnic, dar e cam greu, ca lenea-i maaaare. In faza a doua am mai inghitit si dulciuri, am poftit si la painica (am fost la un restaurant italian si a fost musai sa vad cum sta treaba cu painea aia aburinda si uleiul aromat cu busuioc si patrunjel...)dar mi-am propus iar doua saptamani de faza 1 ca sa ma repun pe directie. Sunt foarte optimista. Si ma simt excelent.

Mergi la inceput

buna dimineata!

inca o noua saptamana in care vom slabi. suuuper....
so, Kisstherain999: branza tofu inca n-am mancat dar o sa-mi cumpar zilele astea si o sa-ti spun cum e; eu am cumparat cartea de pe net (search pe google) si am dat 170.000 lei - mi s-a parut mai practic sa o am pentru ca cel putin in primele zile, pana m-am lamurit ce trebe sa mananc si ce nu, m-am tot uitat in ea. si acum mai ma uit dupa idei de mancaruri. cred ca poti sa tii cura cu oua de prepelita pentru ca ouale nu sunt interzise.

e o idee buna sa scriem ce-am mai mancat, caci ne mai inspiram unele de la altele. de ex. eu, astazi:
mic dejun - 2 oua fierte cu sare, piper, ulei si zeama de lamaie si niste castravete
gustare 1-un ardei gras umplut cu branza degresata de vaci frecata cu sare, ulei, boia iute si marar
pranz - salata de ton: ton, o salata, un castravete, un ou fier cu ulei, zeam ade lamaie si sare;
gustare 2 - desert urda cu migdale;
cina - tocanita piept pui cu ceapa, ardei gras si ciuperci.

Andrushka - ai slabit 8 kg intr-o luna juma' tinand doar faza I? sau ai facut ca la carte - faza I 2 sapatamani si apoi faza II? zi si mie ca sunt tare curioasa....

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

moana, am tinut faza 1 timp de 4 saptamani, pentru ca nu mi s-a parut deloc drastica (eram motivata tare) si se specifica si in carte ca o poti prelungi 2-3 saptamani, dar nu mai mult- sa nu dauneze sanatatii. Am introdus apoi fructele si iaurtul , apoi cate o felie de paine neagra...Nu mai slabesc in acelasi ritm alert, dar asta ma bucura chiar, pentru ca eu ma las pe tanjala daca obtin rezultate usor si fara efort. Acum s-a instalat un platou pe care incerc sa-l depasesc prin sport si 2 saptamani de faza 1.
Spor la slabit fetelor! Sa fiti frumoase toate!
(dupa astea doua saptamani promit ca vin cu niste poze before and after, diferenta e ca de la cer la pamant...)

O! era sa uit... Cea mai nasoala problema o am cu constipatia... desi inghit si o lingurita de fibra solubila zilnic.... am maaari probleme. Stiti vreun leac, ceva? Sar'na!

Mergi la inceput

andrushka, cat ai slabit pe saptamana in prima faza? ai tinut-o strict, strict sau ai mai trisat cu cate ceva? la mine dupa ziua de asta se incheie prima saptamana si sunt nerabdatoare sa ma cantaresc maine de dimineata, caci nu m-am cantarit toate zilele astea ca nu vreau sa dezvolt o obsesie. am trisat doar putin - cu un baton de fibrobar (care are putin zahar) 4 pere mici intr-o zi (am fost la curte si cadeau din pom pe mine si n-am putut sa nu le bag in seama).

si eu am probleme cu constipatia.... e o problema a fazei I presupun... mi-am luat un ceai din diverse plante pe care o sa-l testez diseara. o sa-ti spun daca e bun sau nu.

mai da-mi si mie te rog idei de mancaruri, cu exceptia celor din carte ca le stiu....

spor la treaba si astept cu nerabdare poze. oana

Mergi la inceput