Nunta duminica

Nunta duminica | Autor: paparazzi

Link direct la acest mesaj

Deoarece a fost un subiect important pentru noi vreau sa va impartasesc din problemele pe care le-am avut:
Deoarece biserica si localul le avem stabilite duminica, eu cu iubita mea (mai are un pic si ii zic sotie), am hotarat sa facem si cununia civila tot duminica.
Motivele sunt diverse: desii era mai obositor reuseam sa avem toata nunta in aceeasi zi, este si ziua de nume a viitoarei doamne, scapam si de o cheltuiala in plus in ceea ce priveste masa de dupa cununie.
Toate bune si frumoase, pana am fost la primarie. NU NU si NU. Nu se poate duminica pentru ca nu este zi lucratoare. In plus am mai fost si loat peste picior cu remarci de genul: Ce vreti sa va punem legea pe usa sa vedeti ca nu se poate?
Asta in conditiile in care stiam SIGUR ca la aceeasi primarie sau mai oficiat cununii duminica.
Am zis OK, o sa incerc prin procedeul arhicunoscut in tara noastra minunata si anume pilele. Acelasi raspuns, desi in prima faza ( telefonica) pila mi-a spus ca e ok cand a fost sa ne intalnim sa-l omenesc am primit acelasi raspuns: ca nu se poate (concluzia noastra - pila nu a fost suficient de buna).
Dar surpriza: Niste cunoastinte isi oficiau cununia intr-o minunata zi de duminica la aceeasi primarie la care am fost "amabil" refuzat eu.
Ei au reusit performanta prin binecunoscuta tehnica PANDA. Si-au sacrificat o duminica si bineinteles ca au pris o nunta, iar doamna cea "draguta" de la primarie a fost nevoita sa-i programeze si pe ei (bineinteles omenita bine).
Asa ca participand la nunta acestor cunostinte, la final ( pentru a nu le pune lor bete in roate cumva), am intrebat-o amabil pe acea doamna de ce eu nu pot face acelasi lucru (+ ca aveam banii pregatiti in buzunar sa-i rasplatesc amabilitatea).
Raspunsul ei: Nu stiu nimic, intrebati-o pe sefa, eu sunt ofiterul de serviciu pentru DECESE.
Sincer nunta amicilor nu a parut de loc un deces, dar asta este.
Concluzia: casatoria mea va fi oficiata in continuare in cursul saptamanii ( pentru ca acum chiar nu am mai vrut eu sa-i dau nimic) iar in ceea ce priveste casatoriiile oficiate in zilele de Duminica, raspunsul este SE POATE, daca nu cu pile atunci stand la PANDA.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Initial creeata de paparazzi
daca nu cu pile atunci stand la PANDA.

La noi se poate si duminica dar taxa este mai mult decat dubla. Adica: daca pt. sambata este sase sute si ceva, pt. duminica este un milion sase sute si ceva Cel putin asta scrie la afisier.
Ce este PANDA? Ca eu sunt mai si nu stiu.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Darria

quote:
Initial creeata de paparazzi
daca nu cu pile atunci stand la PANDA.

La noi se poate si duminica dar taxa este mai mult decat dubla. Adica: daca pt. sambata este sase sute si ceva, pt. duminica este un milion sase sute si ceva Cel putin asta scrie la afisier.
Ce este PANDA? Ca eu sunt mai si nu stiu.

idei nunta

Cred ca ai inteles si tu ca mine, adica atunci cand am citit PANDA m/am gandit pur si simplu la ursuletii aia simpatici... LA final am inteles ca e vorba de a sta la panda, actiunea de a pandi... O pentru tine. CAt despre taxa de la starea civila, la noi este 950.000 si se pot face cununii si duminica. Paparayyi, casa de piatra si sa fiti fericiti, imi pare rau ca s-a intamplat asa...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

paparazzi, noi ne-am cununat civil anul trecut, intr-o duminica, in Cluj. Ne interesa doar sa ne dea hartia cat mai repede, indiferent de zi si ora. Cand ne-au fost gata analizele, ne-am dus depunem actele si sa ne programeze. Am fost intrebati ce preferinte avem si am spus ca nu conteaza (si luni la 9 e bine 8-), dar sa fie cat mai repede. S-a uitat femeia peste liste si ne-a spus: "Bine, atunci sa fie duminica. Ce preferati, ora 10 sau 13?" Nu am platit nimic in plus (parca totul a fost 200-300.000). Era in 22 August, prima duminica dupa postul Sf Marii si primaria era pustie...

Mergi la inceput

AngeliquedeS: acum inteleg si eu -> ca trebuie sa fii pe faza.
Nu ma gandisem la ursuleti ci la faptul ca PANDA este o prescurtare, adica literele: P, A, N, D, A inseamna ceva.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paparazzi spune:

Imi cer scuze daca nu am fost foarte explicit deoarece vad exprimarea mea a lasat de dorit. Dar tinand cont ca in ultima saptamana am dormit cate 3 ore pe noapte si asta pentru ca mai am cateva zile pana la nunta, sper ca nu va suparati foarte tare.
PANDA - actiune de tip comando, in formatie de doi ( mire si mireasa), in fata primariei, in asteptarea aliatului ( alti miri care se cununa duminica) cu scopul de a strange de gat dusmanul ( tanti aia acra care oficiaza nunta si face programarile).

Ha, acum chiar ca v-am inchis.

Cand ma refeream la PANDA era cu sensul de a sta la panda, a urmarii. Sincer nici prin cap nu mi-a trecut ca voi va ganditi la ursuleti. Dar nu ma mira, ca doar sunteti femei.

Mi-ar fi placut si mie sa putem face cununia duminica, mai ales ca aceea zi avea o semnificatie deosebita pentru noi, dar din pacate dupa cum spuneam se pare ca nu am stiut cu cine sa vorbim sau cum sa vorbim.

Oricum, in cazul in care mai sunt persoane care isi doresc in Bucuresti cununia civila duminica sa stiti ca se poate.

Si apropo, mai lasati fetelor ursuletii in pace ca mai aveti un pic si va maritati, asta daca nu ati facut-o.

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu puteti sa va casatoriti in ziua dorita.
CASA DE PIATRA!
Sa fiti fericiti si sa aveti bebei sanatosi
Sa ai grija sa nu-ti fie furata miresica
Distractie placuta

quote:
Originally posted by paparazzi
PANDA - actiune de tip comando, in formatie de doi ( mire si mireasa), in fata primariei, in asteptarea aliatului ( alti miri care se cununa duminica) cu scopul de a strange de gat dusmanul ( tanti aia acra care oficiaza nunta si face programarile).

Nu m-am gandit la ursuleti pt. ca eu am un mutzunachi natural= o cockerita. Daca nu aveam sigur ma gandeam si eu la ursuleti
A, uitasem: si daca ne maritam, ce? Nu mai avem voie cu ursuleti? Ca la mine abia incepe perioada mutzuneilor? dar naturali
quote:
in ultima saptamana am dormit cate 3 ore pe noapte si asta pentru ca mai am cateva zile pana la nunta

Un mire cu emotii? nu am mai intalnit

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

[

quote:
in ultima saptamana am dormit cate 3 ore pe noapte si asta pentru ca mai am cateva zile pana la nunta

Un mire cu emotii? nu am mai intalnit

idei nunta
[/quote]

Subscriu. Eu am dormit bustean in saptamana dinaintea nuntii, inclusiv in seara dinainte. Cat despre ursuleti, mie imi plac. Mai ales cei Koala. Ca sa va spun ceva dragut, stiti de ce imi plac? Pentru ca toata ziua nu fac altceva decat mananca, dorm si fac sex. Mi-as dori sa fiu un ursulet koala...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paparazzi spune:

Darria, merci mult pentru felicitari. Am scapat de emotii si asta pentru ca tocmai m-am intors din luna de miere.
Gata de acum Bundy scrie pe mine: berica, tv, fotoliu si papica
Stai ca m-a trezit sotioara mult iubita la realitate . Vroiam sa zic: rufe, vase, mancare etc.

In ceea ce priveste furatul miresicii, din pacate la nunta am fost eu cel furat

AngeliquedeS, banuiesc ca ai vrea sa fi ursulet panda ca sa poti dormi mai mult nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Eu am o mare nelamurire din toata discuta asta: voi ati platit o taxa pentru cununia civila? Eu mi-am facut cununia acum o sapt, pe 20 aug. la sectorul 1, Bannul Manta si nu am platit nimik in afara de foto pe care le-am facut.

Voi ati platit? Nicic macar analizele nu le-am platit, si nu am avut nici o pila, am facut toate cozile de rogoare si totul a mers stuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Laura10, tocmai faceam o lista preliminara de cheltuieli pentru nunta si nu stiam(si nici nu am gasit pe nicaieri) cat este taxa la primarie. Noi tot la sectorul 1 (Banu Manta) o sa facem, asa ca mi-ai mai scos o cheltuiala de pe lista! Si totusi in vederea cununieie civile presupun ca ai platit totusi ceva: nu au fost nici taxe de timbru, nimic? Analizele sau cum s-or chema le-ai facut gratis? Si apopos, cat au costat fotografiile facute de cel de la primarie? Si cum au iesit?
Astept cu mare interes raspunsul tau

Mergi la inceput