Cine a nascut cu Doctorul Vladareanu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Ah, da, mi-a amintit Roxycris, o puteti intreba pe Adina multe-multe lucruri.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enia100 spune:

A facut cineva anestezie generala la operatia de cezariana? Daca este cineva care imi poate raspunde o invit si o rog sa-mi descrie un piculet! Ma intereseaza parerea celor care au nascut cu domnul doctor Vladareanu!
As vrea sa stiu care este procedura si cat de tare doare!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena1 spune:

am nascut eu cu anestezie generala dar nu in Bucuresti si a fost okNu te doare nimic pt ca nu simti nimic si nici nu sti ce se intampla cu tine Dezavantajul e ca nu iti vezi bebeul decat dupa ce iesi din sala de operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am si eu o intrebare urgenta la voi fete frumoase. Unde are cabinet dr Vladareanu adresa si un nr de tel daca stie cineva si cat trebuie sa astept ptr o programare la el.

Multumesc mult si astept repejor raspunsul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Am gasit si adresa si tel de la cabinet dar intrebarea este chiar raspunde cineva la acele nr de tel???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Insista, pana la urma iti va raspunde. Din cate stiu in aceasta perioada este f aglomerat.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Monica la numarul de fix raspunde asistenta dr. Vladareanu, Adina, martea si joia (dupa 14,00). Oricum eu de obicei sun pe mobilul Adinei pe care o sa ti-l trimit pe PM.

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli_2005 spune:

Si eu sunt interesata sa merg la cabinetul dlui doctor. Se poate sa am si eu nr. de tel si adresa?
Multumesc mult,
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Uite www.raduvladareanu.ro/contact.php" target="_blank">aici prima adresa este cea de la cabinet.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Mobilul Adinei este cel din linkul dat de Miruna.

Valentina 37+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput