Cine a nascut cu Doctorul Vladareanu?
Raspunsuri - Pagina 3
pufymic spune:
Fetelor va rog ajutati-ma si pe mine!Am o prietena ca urmeaza sa nasca cu Dr. Vladareanu. Am vrea sa stim preturile la o nastere normala si la o cezariana(ca nu se stie niciodata...) pentru dr, anestezist,moasa, mana 2(dc e cezariana), neonatolog
Multumesc!
Pupici!
Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Haideti mai fetelor spuneti-ne si noua niste preturi!!!!(cele care ati nascut deja si stiti)
Daca nu vreti sa le spuneti pe forum, trimiteti-mi va rog un PM!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Muuh spune:
pufymic cred ca cel mai bine este sa intrebe prietena ta direct la asistentele lui. Chiar daca la inceput se codesc sa zic pana la urma tot trebuie sa afle ceva macar un ordin de marime.
Miruna 31+
pufymic spune:
Muuh iti multumesc! Eu totusi mai sper ca vreuna dintre fetele care au nascut deja ne vor da detaliile astea....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
axia spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Muuh iti multumesc! Eu totusi mai sper ca vreuna dintre fetele care au nascut deja ne vor da detaliile astea....
Pupici!
Pagina Alesio
Ti-am dat PM, nastere usoara !
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.
axia spune:
Cristina, iti doresc sa fie bine totul.
Evident ca la cezariana va veni la inceput...zic Am o prietena care a nascut tot cu el prin cezariana si are numai cuvinte bune. Operatia este foarte micuta,cusuta frumos si cu grija.
Faptul ca el este seful sectiei iti va asigura toata atentia personalului si poti fi sigura ca are posibilitatea sa-si aleaga si anestezistul si neonatologul.
Este firesc sa-ti dea incredere pentru ca este clam si are raspunsuri la toate intrebarile.
Nastere usoara si nu te stresa cu preturile, nu se uita nimeni la buzunarele tale inainte sa te ajute. Poti da si dupa, mai vezi tu.
Pupicei
Micul Print
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by axia
Am o prietena care a nascut tot cu el prin cezariana si are numai cuvinte bune. Operatia este foarte micuta,cusuta frumos si cu grija.
Daaaa, coase tare frumos si bine! Inclusiv epiziotomiile.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
Cristina_Ioana spune:
Axia, vreau si io PM de ce numai lu'Puf i-ai trimis?
Aurelia, m-am lamurit, inseamna ca o sa am model frumu pe burtik
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
axia spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Axia, vreau si io PM de ce numai lu'Puf i-ai trimis?
Aurelia, m-am lamurit, inseamna ca o sa am model frumu pe burtik
Cristina +34 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Ti-am trimis si tie
Micul Print
roxycris spune:
Eu sunt pacienta Doctorului Vladareanu de 12 ani.Nici nu puteati nimerii mai bine.E cel mai bun doctor,si eu tot cu cezariana am nascut.Am stat in spital 2 zile si dupa alte 2 eram la cumparaturi,nici nu ma gandeam eu ca o sa ma refac asa repede.Si Adina asistenta dansului,e super draguta si amabila.