Cine a nascut cu Doctorul Vladareanu?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianTecu spune:

As vrea sa stiu si eu totusi niste preturi....pentru o nastere normala.
Problema e ca nu stiu cand se da plicul: inainte de nastere sau dupa? la ultima consultatie de la cabinet? in ce moment? cam penibil...dar asta e!
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Intotdeauna dupa. Poti si la cabinet, pentru preturi o intrebi pe Adina ea este cea mai informata.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am gasit si eu in sfarsit ceva despre vladareanu
am fost si eu la el la cabinet , as vrea sa am un bebe si la prima consultatie mi-a dat sa fac analize si atat fara nici un consult fara eco...
asa procedeaza de obicei? va intreb pe cele care mergeti la el
ma tot gandesc sa merg la altcineva dar totusi am auzit ca este f bun.
va rog ajutati-ma!!!!!!!!

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu am fost prima data la el cand aveam deja un bebe de cateva saptamani in burtica si mi-a facut ecografie, deci nu stiu cum procedeaza daca te duci inainte de a ramane insarcinata.
Consult "pe masa" mi-a facut numai de 2 ori in cele 9 luni de sarcina, dintre care unul a fost la aprox. 39 de saptamani, in spital. Eu am fost recunoscatoare pentru asta. In rest, ecografie luna de luna.

Mie mi l-a recomandat o doctorita de la Elias. Dupa prima vizita la Vladareanu, am sunat-o disperata sa-mi dea pe altcineva, ca nu-mi place, nu vorbeste deloc, in nici 10 minute eram data afara pe usa cabinetului. Si doctorita aceea mi-a raspuns: ai incredere, este cel mai bun!
Am ascultat-o si nu mi-a parut rau, am fost foarte multumita. Eu sunt si cam timida de felul meu, dar imi faceam lista de intrebari dinainte si am constatat ca omul chiar raspunde, cu calm, la tot ce-l intrebi. Numai sa-l intrebi!

Si inca un lucru, este adevarat ca, in general, consultatiile la el sunt foarte scurte, daca nu este nicio problema. Ca urmare, in 9 luni de zile, mi s-a intamplat o singura data sa astept peste ora programata, 15 minute. In rest am intrat de fiecare data in cabinet la ora programata sau chiar mai devreme. Asta in conditiile in care are lista mereu plina si programarile trebuie facute cu saptamani inainte. Diferenta fata de alti doctori, este ca omul nu accepta mai multe paciente decat poate "duce", se tine de program si are chiar si o rezerva de timp pentru urgente.

DMA2007, chiar ma gandeam azi, citind postarea ta de la alt topic si amintindu-mi de experienta mea, ca "sictirul" de la prima consultatie o fi, de fapt, un test de... compatibilitate. Cine-l accepta asa - bine, cine nu - nu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna tuturor!

Eu m-am programat peste 2 saptamani la cab. d-lui dr.

Nu am mai fost la dansul...nu stiu la ce sa ma astept din punct de vedere bani, etc.
Insa ceea ce ma intereseaza pe mine cel mai mult este sa fie un medic pe care sa-l poti contacta ori de cate ori ai o problema....chiar daca nu are liber in program pentru o programare.

Cele care ati mai fost la el...mai multe detalii despre interactiunile cu el, imi puteti da?
Ciudat ca parerile sunt impartite...unii spun ca si-a amanat vacantza pentru a asista la o nastere, altele ca din contra...a plecat si le-a lasat sa nasca cu cine-o fi!

Cum stau de fapt lucrurile?

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

inais lucrurile stau exact asa cum ai citit. Unele paciente se inteleg minunat cu el altele nu il pot suporta. Experienta mea este similara cu cea a Aureliei numai ca mie mi-l recomandase o ruda apropiata. Eu nu l-am sunat niciodata in timpul sarcinii, de fiecare data am comunicat cu Adina (asistenta lui) si am decis impreuna ce ea daca e cazul sau nu sa il mai sun si pe el. Dar am prietene care au facut-o si carora le-a raspuns saracul in orice situatie. Eu am interactionat bine si ii sunt recunoscatoare ca m-a salvat pe mine si pe Alexei la nastere. A da eu am nascut prin cezariana de urgenta

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Multumesc frumos, Muuh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaMM spune:

Buna fetelor,

Eu am fost sapt trecuta la prima intalnire cu dr vladareanu si asa este eu i-am spus ce probleme am s-a uitat pe cateva ecografii pe care le facusem in alta parte si dupa mi-a spus scurt si la obiect: trebuie sa faci laparoscopie pt a scoate chistul si a si stabilit data. Nu stiu ce sa cred dar parerea mea este ca daca il intrebi iti raspunde daca nu iti comunica concluzia finala si gata asa ca o sa merg la elias pt laparoscopie. A facut cineva laparoscopie cu dansul, imi sputeti spune cate ceva despre onorariu, conditii, cum a decurs operatia....????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Si eu am nascut cu dr.Vladareanu, am fost colega de odisee cu Muuh
Eu am avut o sarcina foarte dificila, risc de nastere prematura, 2 internari, perfuzii, injectii, iar cand nu eram in spital, eram in pat acasa. Am mai spus-o si o repet, daca nu era dansul, eu nu aveam acum acest copil. L-am sunat noaptea, l-am sunat cand era plecat din tara, intotdeauna mi-a raspuns si daca nu era el la spital suna acolo si ma lasa in grija dr. Filipescu si a Adinei.
Am nascut la 37 de sapt prin cezariana programata, la cerere, mi-am revenit total intr-o sapt, iar acum la 1 an jumate de la nastere abia daca mi se mai vede cicatricea.
A foarte adevarat ca nu vorbeste mult si inutil, daca nu e o sarcina cu pb nu recomanda analize in exces, numa de dragul de a le face. Dar la o sarcina cu pb cum am avut eu mi-a facut tot ce trebuia facut.Am avut si am imensa incredere in dansul, voi naste si cel de-al doilea copil cu el si inca 10 daca mai fac, tot la dansul ma duc.
Este un profesionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Si eu am nascur cu dr. Vladareanu.

Este intr-adevar o persoana rezervata, cel putin pana te cunoaste mai bine, dar eu am fost multumita.

Am avut o sarcina fara probleme deci nu stiu cum reactioneaza intr-o situatie de criza. Dupa nastere au fost doua situatii in care am sunat-o pe Adina si ea mi-a spus cum sa procedez.

Am nascut prin cezariana, pentru ca aveam contraindicatii pentru o nastere vaginala, si totul a decurs OK. Nu am avut nici o problema, operatia a durat putin si m-am refacut extrem de repede. Mai repede decat multe fete care nascusera vaginal.

Cred ca este un excelent chirurg si nu cred ca este o pura intamplare ca mai toate care am nascut cu el, prin cezariana, ne-am refacut asa de repede si nu am avut complicatii.

In timpul operatiei (care a fost cu anestezie rahie) am apreciat faptul ca nu statea la barfe cu echipa si a fost extrem de rapid si calm. A scos copilul in cateva minute, ceea ce este foarte important.

Intr-adevar urmarirea sarcinii si nasterea sunt mai scumpe la el, dar eu chiar nu regret nici un banut pe care i l-am dat. Pentru ca totul a mers snur.

In concluzie, pentru persoanele care cauta un chirurg bun si care "fac fata" unui medic rezervat, poate chiar usor dur, care nu sta la taclale doctorul Vladareanu este alegerea potrivita.

Mergi la inceput