Cine a nascut cu Doctorul Vladareanu?
Raspunsuri - Pagina 4
aurelia1278 spune:
Ah, da, mi-a amintit Roxycris, o puteti intreba pe Adina multe-multe lucruri.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
enia100 spune:
A facut cineva anestezie generala la operatia de cezariana? Daca este cineva care imi poate raspunde o invit si o rog sa-mi descrie un piculet! Ma intereseaza parerea celor care au nascut cu domnul doctor Vladareanu!
As vrea sa stiu care este procedura si cat de tare doare!
Multumesc!
lorena1 spune:
am nascut eu cu anestezie generala dar nu in Bucuresti si a fost okNu te doare nimic pt ca nu simti nimic si nici nu sti ce se intampla cu tine Dezavantajul e ca nu iti vezi bebeul decat dupa ce iesi din sala de operatie
Monica-Elena spune:
Am si eu o intrebare urgenta la voi fete frumoase. Unde are cabinet dr Vladareanu adresa si un nr de tel daca stie cineva si cat trebuie sa astept ptr o programare la el.
Multumesc mult si astept repejor raspunsul vostru
Monica-Elena spune:
Am gasit si adresa si tel de la cabinet dar intrebarea este chiar raspunde cineva la acele nr de tel???????
ddanagh spune:
Insista, pana la urma iti va raspunde. Din cate stiu in aceasta perioada este f aglomerat.
Dana
Val_ spune:
Monica la numarul de fix raspunde asistenta dr. Vladareanu, Adina, martea si joia (dupa 14,00). Oricum eu de obicei sun pe mobilul Adinei pe care o sa ti-l trimit pe PM.
Valentina 37+ cu bebe Mariuca
Eli_2005 spune:
Si eu sunt interesata sa merg la cabinetul dlui doctor. Se poate sa am si eu nr. de tel si adresa?
Multumesc mult,
Eli
Muuh spune:
Uite www.raduvladareanu.ro/contact.php" target="_blank">aici prima adresa este cea de la cabinet.
Miruna + Alexei (13.07.2006)