Mamici de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
KULTA spune:
Simona, La multi ani, sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti.
Eu am dormit bine azi noapte pentru ca a plouat si n-a mai fost asa cald.
Ma simt cu mai multa energie si mai optimista. Irina, se pare ca suntem singurele care am dormit bine.
Mamini, imi pare tare rau s-aud ca se fac lucrari. Cind stateam la bloc, se faceau lucrari si acolo si era un cosmar pentru mine si Danuta, unde mai pui ca imediat ce-am venit din maternitate, s-au gasit desteptii blocului sa schimbe timplaria. E, sa vezi atunci distractie, mizerie, zgomot, imi venea sa-i omor.
Anis, e normal sa avem majoritatea noptilor de acest gen. Incearca sa dormi ziua sau macar sa stai lungita-n pat.
Gabi, bafta la control si te asteptam cu vesti bune.
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
bebec07 spune:
Buna dimineata fetele,vad ca am avut cu toatele o noapte agitata...Pe mine m-a mancat in fund aseara sa mananc pepene rosu, drept pt care am patrulat toatta noaptea.
Am adormit, in sfarsit, si ce credeti?Dupa ce ca sunt cu somnu in urma rau am mai avut si un vis erotic(genXXX).
Voi cum va descurcati cu SexLife-ul?Ca io cand fac propuneri indecente sotului se uita la mine de parca i-am cerut un negru la 1.90m, structura atletica si ochi albastrii.Cica facem rau domnisoarei...Tipa ca-l agresez sexual(si ce l-as mai agresa, da' nu ma lasa).
Vreau sa cred ca nu sunt singura in treaba asta...
Pupici bebec86Kg si bebica 38+
Katink spune:

La multi ani, SIMONA!!! Multa sananate si fericire sa iti aduca noul an de viata si o nastere usoara cu un pui sanatos! 

Dede, cum te simti azi? Ceva simptome?
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
KULTA spune:

Simona, Oana, Anca, Irina, va multumesc pentru incurajari si sfaturi. De ieri chiar nu pierd nici o ocazie sa ma odihnesc.
k35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
codruta_grg spune:
Buna!
Fetelor, cum arata dopul gelatinos? Mie mi s-a parut azi dimineata ca am avut o scurgere mai gelatinoasa si nu a fost chiar alba, desi in cantitate mica. Oare sa fie dopul?
Ce sa fac?
Codruta &
34 saptamani
poze
Katink spune:
Gata fetele, ma pregatesc si eu sa plec la control.
Intru mai tarziu sa va spun ce am facut.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
Giana spune:
La multi ani,Simona!!!

Tot ce-ti doresti si distracitie placuta!
Irina,se pare ca au avut chef de glume cei de la Primarie.Ei au anuntat ca vine intr-o ora jumate si sa vezi cum disperau cei cu terase pe plaje pe care i-au anuntat...Adunau care mai decare umbrele,sezlonuri...Se panicasera.Am auzit si eu ca de fapt azi se asteapta.Dar eu nu mai cred nimic.Te pui cu natura?Cine stie cand si unde si mai ales daca...
te asteptam cu vesti de la controlul de azi!
Giana 34+
http://photos.yahoo.com/gianadedu
anis spune:
bebec07......tare haioasa ai fost...
Eu la capitolul sex Life....intru la capitolul "amintitri"
avand si cercajul n-am avut voie decat la vise
,,dupa aia vai de pielea sotului ![]()
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Irina, multa bafta azi la control...si celelalte fete care se mai duc.Nu va mai stresati dinainte..o sa fie bine ,o sa vedeti!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Dede, ce face Medeea da semne???
AniS