Mamici de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

CORECT!
azi e ziua Simonei! la multi ani, sanatate si o intilnire cit mai placuta vineri cu bebe sanatos si dragalas!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by corbioana

Salut fetelor eu nu am avut net de ieri si e tare mult de recuperat cu ce ati scris voi….

Bravo Adriana !!! Eu i le-am taiat demult lui Andrei de vreo 2 ori pana acum, in somn e chiar ok !

Andrei azi are 3 saptamani si 4 kg !!!!!!!!!!! Dar e din ce in ce mai « guraliv »si nu mai vrea deloc sa doarma cate 3 ore nu stiu de ce, ca tot elimin cauzele si nik….

Mamini multumim frumos o sa pun si o poza doua sa vedeti caruciorul. Ieri am iesit prima data la plimbarica afara cu tati@!!!!! Ce ne-a placut am dormit non stop pe drum cu toate ca am fost hurducait vai de mine…

Simona, Kulta, Gabi pupici multumim !! Da stiu ca e ieftin pt voi dar pt noi e de ajuns. Nu e nici cel mai scump nici cel mai ieftin e de mijloc asa.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

E foarte dragutz caruciorul. De unde l-ai luat si ...cat costa?

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

neatza si pupici multi si voua Gabi, Mamini, Monica multumim frumos!!!! Irina saru-mana dar nu atarna blugii stai linistita, sunt ficsi pe mine, ca toate hainele mele. La nr de kg inca stau bine daca da dumnezeu si nu ma ingras de-acum dar sunt depuse pe unde nu trebuie si pana la sport eheee mai avem asa ca stam cu suncile atarnand pana la noi ordine.
Oana pai uite asa e si la mine cu Andrei si cu somnul breee ieri m-a disperat cat a facut scandal nu mai stiam ce sa-i mai dau...
[red]Simona LA Multi ani !!!!!!!!! [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Lulu am luat caruciorul de la noi din Bacau, e chinezesc dar arata binem, am dat 4,5 mil pe el se cheAMA Geoby sigur se gasesc si prin bucuresti,

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIMONA!

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Multumesc Ioana!

E tare dragutz si m-am gandit ca daca pe baiatul meu o sa-l cheme tot Andrei, sa aiba si el un carutz la fel de dragutz ca Andrei al tau.

Luminita
35+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Bogdana, bafta la control astazi si daca e sa te opreasca acolo iti doresc o nastere usoara si un pui sanatos!

Gabi si Irina, bafta si voua la control si va asteptam cu vesti bune!

Zina, cum a fost aseara la control? Cum ti-a iesit analiza?

Kulta, incearca sa nu te mai stresezi. Gata mai sunt 6 zile si vine mama ta, nu mai pune mana pe nimica, fa lucrurile cele mai usoare posibile si in rest odihneste-te, cand doarme Danuta, dormi si tu.

Eu stiam ca un bebelus nascut intre sapt. 37 si 42 e considerat la termen. Deci mai stai sa mai implinesti 37 sapt....

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o problema: ma cam doare burta jos si cred ca m-am procopsit cu o anexita ceva. Ce ma sfatuiti sa fac?

Luminita
35+ cu Andrei

Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Simona, La Multi Ani! si nastere usoara vineri! Sa fiti sanatosi amandoi!

Irina, bafta la noile masuratori, dar parerea mea e sa nu te mai stresezi atata, fata creste, ca orice copil, asa cum vrea ea, nu dupa sablon.

Dede, ultimele pregatiri! zice Medeea ceva, sau va mai tine putin in suspans?

Eu dorm de vreo saptamana toata npoaptea, bag de seama ca-s o fericita, atata doar ca am dureri din ce in ce mai mari jos de tot, ca niste cutite, sper sa nu vina inca momentul intalnirii. Iau cuminte 3 nospa si scopantil, stau in pat, poate o pacalesc pana pe luni macar!

Pupici,
Cati si Alexia 37+
AMR 18 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Adriana, Monica, Oana, Ioana, cate un pupic pentru puii vostri dulci

Oana, este foarte bine ca printesa ta a invatat care e ziua si care noaptea, chiar ne spuneau la curs sa ne cumparam o lampita de veghe pe care sa o aprindem noaptea - in nici un caz lumina mare din tavan - si sa dam numai de mancare la copil, eventual sa il schimbam daca e necesar, si atata, sa nu ne apucam sa ne jucam noaptea cu ei, ca sa stie ca ziua e de joaca si noaptea de laptic si somnic.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput