Mamici de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
bebec07 spune:
M-am gandit ca deschis cutia Pandorei, dar se pare ca e liniste pe front...![]()
Daca nu mor acu, de atata asteptare, numai mor niciodata...familia e in disperare ca le cam dau planurile de conced peste cap...
O vreau pe bebica
!!!!!!!!!
lulu75 spune:
Nu ma lamureste si pe mine nimeni ce trebuie sa iau pt anexita
?
Aseara am avut si eu o scurgere gelatinoasa dar fff putina. Sa ma ingrijorez sau e normal?
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
anis spune:
Luminita, da' cine ti-a zis ca ai anexita? Si oricum in cazul in care ai numai cu dr poti vorbi.
Cat despre scurgeri, daca sunt albe ,cremoase fara miros, sunt scurgeri normale de lubrefiere a colului pt a-l ajuta pe bebe sa alunece mai usor.Din ce am inteles de la fete, dopul e ca gelatina cu firisoare roz de sange in el...
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
Oana - cand va aud cum ziceti de bebelusi ca zambesc si se balacesc parca nu mai am rabdare sa vina ziua de vineri odata! Mai avem si noi 3 zile! Iar sotul meu... e deja poet! Zambeste noaptea in somn, e zapacit rau! Numai la fisu' se gandeste! Nici nu mai pot vorbi cu el ca viseaza cu ochii deschisi!
Eva stie si ea cand e zi si cand e noapte si vrea sa stai ziua cu ea! Pestisor mic! Ce frumos ca-i place in apa! Sa va traiasca la toate bebeii si copilasii dulci!
Anis - tu parc-ai fi sora mea de suferinta! Cum ma doare ceva, intru aici si vad ca si pe tine te-a durut la fel!
Vezi ca tu mai ai de stat putin! Si pe mine ma doare de ieri burta de fiecare data cand ma culc. Asta noapte pe la 3.30 postam pe aici! Acum vad ca doare un pic si daca stau jos! Ai grija de tine!
Irina, Anis, Mamini, Ioana, Luminita, Cati - Va multumesc mult de tot pentru urari! Sper sa-mi "desfac" marele cadou vineri, sa fie bebe cuminte pana atunci! Si voi sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi, si tu Ioana sa ai un bebe cuminte, papacios si cuminte mai ales noaptea, sa dormi si tu!

Irina- imi pare tare rau ca nu ne putem intalni toate sa mancam tort impreuna! dar ma voi gandi la voi cu siguranta! Sunteti asa dragute, m-ati luat de dimineata! Credeam ca ati uitat! (la cate mai scriu eu pe aici...)Multumesc!
Luminita- or fi niste contractii. De ce crezi ca e anexita? Nu stiu daca vb prostii dar eu cand am fost la Iosup (un dr mare si tare la eco 3D-cel mai cunoscut pe aici prin Buc) mi-a zis ca in timpul sarcinii ovarele sunt inactive si micsorate si nu au cum sa te doara, ca si eu am zis atunci la fel si a ras de mine. Cica durerea aia ca de ovare sunt de fapt contractii. Ai luat ceva sa vezi daca trece?
Simona
si Mario 38+
irinabungau spune:
Ioana, las ca stiu eu ce-am vazut, esti slaba!!!!!!! sa nu te mai aud ca te plangi, gata nu mai ai voie!! Am hotarat!!
Lulu iubita, de ce nu mergi la doctor sa-ti spuna ce ai??? Se poate sa nu fie anexita, oricum nu ma pot pronunta!!!! Cel mai bine ii faci o vizita doctorului azi sa te lamureasca el.
Katink, te asteptam cu vestyi bune, sa ne spui cum mai stai cu dilatarea!!!
Codrutza, daca era dopul gelatinos, nu trebuie sa faci nimic, decat sa astepti... numai cand se rupe apa este de mers la spital. Stai linistita, am mai avut fete care au pierdut din dop pe la 34 sapt si au nascut chiar si la 39 sapt. Asa ca nu e cazul sa intri in panica!!
Bebec, esti tare!!! Si eu numai in vise am parte de luxul asta... asa ca... nu esti singura!!!
Giana, sper din tot sufletul sa fie o alarma falsa, nu stiu cum pot prezice ei asa ceva cand am inteles ca singura scula care poate determina aparitiei unei tornade este defecta!!!????
Pe mine ma trec niste curenti electrici prin coloana de ma sperie!!!! Si numai cand stau in fund!! Daca ma plimb sau stau in pat totul este ok, dar cand stau in fund ma apuca...
O sa stau mai putin pe scaun, asta-i clar!!!
Va pupic,
Irina si bebe 26 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
lulu75 spune:
Am stat intr-o zi mai golasa prin casa si am crezut ca am racit ca ma cam doare jos (acum nu va inchipuiti ca mor de durere). Poate am facut vreo infectie urinara. Maine merg la control si...ma lamureste doctorul.
Anis multumesc pt informatia cu scurgerea. Eu m-am speriat aseara ca e dopul gelatinos, dar intr-adevar era ceva albicios.
Simona il stiu si eu pe Iosup pt ca el mi-a dezvaluit ce sex are comoara din burta mea.
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Simonaci79 spune:
Kulta- multumesc mult si tu sa fii sanatoasa si sa nu mai ai nici o problema! Sa se nasca bebe la timp si fara emotii, sa fiti bine toti!
Katink, Giana - va multumesc din suflet! Sa fiti si voi sanatoase sa aveti bebei sanatosi si sa va bucurati de ei!
Bebec07- esti tare rau! Hartuire sexuala!
Nici eu nu am avut voie deloc, sa nu provoc avort spontan. Dar la tine e mare, si daca tot o vrei pe bebica mai repede...treci la treaba!
Iar familia, cu concediile lor... tu ce sa mai zici ca nu vei avea deloc? Sa suporte si ei! (mama a plecat in iunie o sapt sa nu cumva sa rateze momentul)
Simona
si Mario 38+
bebec07 spune:
Pai io as vrea activitati indecente, da nu vrea soata...Credeti ca as putea sa-l violez?????????Ca si greutate nu-s departe de el, da...Ma mai gandesc pana diseara cand vine....![]()
![]()
Vai ce depravata am devenit...numai la sex ma gandesc cand dra bate la usa...Mama denaturata 
pupici bebec86kg si bebica38+
Simonaci79 spune:
Luminita- scuze, nu stiu de ce aveam impresia ca si tu esti plecata din tara! (ai scris inparanteza pitesteanca si aveam senzatia ca esti tu prin tari straine). Daca zici ca ai avut si o scurgere inseamna ca au fost ceva contractii. Si pe mine dupa ce ma doare burta ca la ciclu sau ca o durere de ovare, imi apare o scurgere albicioasa cremoasa si dr a zis ca de la contractie se mai curata pe acolo si iese mai mult.
Voi ce liceu ati facut? (tu cu Mamini?) Si sotul meu a facut liceul tot in Pitesti la Zinca Golescu. (Cred ce el e un pic mai mare decat voi, are 32 de ani, face 33 in ianuarie)
Simona
si Mario 38+
irinabungau spune:
Bebec, sfat: inchiriaza o caseta video XXX si deseara dupa ce-i dai un pahar de vin apasa butonul "play" si-apoi... vezi tu ce-o iesi... Numai sa nu iasa numai el satisfacut din chestia asta... ![]()
Mult succes!!! Sa ne spui daca a mers!!!![]()
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau