Mamici de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by bebec07
Pai io as vrea activitati indecente, da nu vrea soata...Credeti ca as putea sa-l violez?????????Ca si greutate nu-s departe de el, da...Ma mai gandesc pana diseara cand vine....Vai ce depravata am devenit...numai la sex ma gandesc cand dra bate la usa...Mama denaturata
pupici bebec86kg si bebica38+
Aoleu! Daca il violezi sa nu ne pui martori.
Luminita
35+ cu
Andreiwww.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
lulu75 spune:
Simona, eu cu mamini am terminat la Balcescu in '93. La ce scoala a fost sotul tau ca poate ne cunoastem de acolo?
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
Simonaci79 spune:
Luminita- scoala nu a facut-o in Pitesti ca el nu s-a nascut acolo, a stat numai pe per liceului acolo, deci nu avea cum. Stiind ca Mamini e medic si ca Zinca Golescu asta am inteles de la el ca era de chimie-bio am crezut ca tot la lic asta ati fost. El cica voia sa fie medic si ajuns jurist! Si vrea sa-l las sa-mi fac amie injectii! (nu a facut niciodata si vrea sa incerce pe fundul meu mare! Are tupeu nu gluma!) Oricum, f frumos Pitestiul, imi place la nebunie! M-a dus si pe mine odata la simfonia lalelelor. Superb! Si acolo in centru, nu mai stiu cum se numeste, unde mergi numai cu pasul...Super oras! Si oameni de treaba!
Simona
si Mario 38+
andatudor spune:
'Neata burtici,bebei si mamici!
Eu am fost ieri la control si am venit cu o veste asa de rea ca am fost atre deprimata.Cred ca daca nu era al meu scump sot sa-mi ridice moralul plangeam non stop.
S-a uitat dr. la rezultatele echografiei si mi-a zis ca are cordonul ombilical in jurul gatului!!!!! 
Si ca trebuie sa facem cezariana!!!

Nu-mi vine sa cred,pana acum toul a fost OK,ma si miram ce norocoasa sunt si cand colo...Voaim atat de tare o nastere normala,sa-l vad si sa-l aud eu pt. prima data si acum...UUFFFFFF

Stiu ca trebuie sa fiu optimista si sa ma gandesc ca nu conteaza cum nasc atat timp cat el e bine,insa eram convinsa ca voi naste normal si ca totul va fi bine.
Gata ,ma opresc aici sa nu va deprim si pe voi.Merg sa citesc ce ati mai scris!
Anda si
buburuzu' din burtica 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
mamini spune:
Simona, eu am facut Balcescu, chiar mate-fizica, pt ca eram din aia pasionata de matematica, olimpiade...si cum nu-s prea teafara(ca ridea Andre_ea de mine ce senina recunosc) am dat la stoma, mi s-a parut cool. am intrat si apoi am vazut ce-am facut, dar era prea tirziu. am terminat si am venit aici unde voiam sa ma apuc de un fel de ASE in engleza dar m-au primit si la stoma in anul 3. si am zis sa o mai fac o data
. noroc ca aici nu sunt 6 ani, doar 5 si eu le-am aratat cum se face treaba romaneste si am facut anul 3,4 si 5 in 16 luni![]()
![]()
cred ca au dat chef cind am terminat ca ii innebunisem, trageam de ei sa dau examenele mai devreme, stateam in clinica de la 8 la 18- ei or fi zis ca sunt pasionata si dusa cu duda, dar eu nu mai stiam cum sa scap mai repede sa ma mut la civilizatie, ca eram ca in "doctor in Alaska"
.ma rugam dimineata cind plecam de acasa sa ma tina Dumnezeu zdravana inca o zi si inca una si tot asa...
si mie mi se pare frumos Pitestiul, desi nu imi place cum au facut centrul acum, dar padurea Trivale, cu parcul nu se compara cu nimic.
M
ZenaO spune:
Simona, la multi ani! Inca putin si-ti primesti si cadoul. 
Cocoloasa, foarte frumos finutul si grasun. Sa-ti traiasca. Si tu arati traznet.
Aseara cand m-am culcat din patul meu se vedea luna plina, sa vedem deci cine a mai nascut ca n-am citit inca.
Merci de intrebare Katink. Deci ieri am fost la control, nu am streptococul B, am candida, normal, nu? nu se putea sa nu fie ceva!
dar nu mi-a mai dat tratament ca oricum trebuie sa repet urocultura...Colul s-a scurtat, orificiul e intredeschis, bebe e situat cum trebuie, dar nu foarte jos, deci mai sta la caldurica.
Ne-a zis dna dr. sa ne plimbam acum ca sa avem putere sa impingem cand o fi nevoie. asa ca o sa ma conformez, pre sunt sedentara.
Boga, eu am ajuns maestra la ignoratul prafului, vaselor murdare...Sambata se face curat la si noi, vase mai spal, dar mai mult sotul, ne descurcam...
Bebec07 

la noi e invers.
Ce-ati facut fetelor? Ati ratat luna plina? sau a fost doat la mine in cartier plina?![]()
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
mamini spune:
Anda, nu plinge, dragutzo, vorbeste si tu sa iti faca anestezie rahi-epidurala si o sa fii treaza, il vezi pe bebe si il auzi.si eu o sa fac la fel si sunt multe fete care nu au avut anestezie totala la cezariana. si gindeste-te ca e spre binele lui bebe, daca are cordonul asa, decit sa se nasca saracul albastrui si chinuit sau Doamne fereste, mai rau- la cezariana in 10-12 min e afara, fara riscuri si complicatii.hai ca nu-i asa o tragedie, cred ca esti dezamagita fiindca doreai altceva, dar in situatia asta asa e cel mai sigur si mai putin traumatic pt buburuz.
M
KULTA spune:
Anda, nu te mai stresa, iar daca tu vrei sa nasti natural, trebuie sa discuti cu doctorul tau si sa-i ceri parerea.
Eu am nascut-o fara cezariana pe Danuta care avea cordonul ombilical de 2 ori in jurul gitului, ce zici?
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Albinutzza spune:
Neaztaaaaaaaaaaa

PAUZA DE SOMN...suntem bine, m-am prins ca bondarelu' nostru era pututros la san...si nu papa cat trebe si se scula dupa o ora de somn...acu papam ca nu ne lasa mami sa dormim, si dormim dupa aia de rupem...pe burtica ne place cel mai tare
Sa va zic ce au zis astia ca a avut: criza de cianoza, adek se invinetea la fata...dar copilul meu e mai rosu, ca asha e felul lui...asha e si ta-su...si i-au facut o mie si una de analize...intepat peste tot, echo la inimioara si radiografie la plamani, cultura din flora stomacala, sange...toate...si copilul perfect sanatos...l-au bagat pe antibiotic, ca au zis ca a luat ceva mizerie de la mine, si el nu avea nici o infectie...dar le-a fost frica sa dea externarea pana nu l-au cautat peste tot (asta pt ca aveam multe pile)...nici nu stii cum e mai bine...oricum e groaznic ce am trait, 4 zile la terapie intensiva...DEDE mare curaj ai...e groaznic ce am vazut acolo...dar acum suntem bine, singururl lucru care l-au fcut bine este ca avem toate analizele de la A-Z...
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
andatudor spune:
Simona-La multi ani,sanatate nastere usoara si un bebe sanatos si voinic!!

Anis-si eu ma inscriu in clubul celor care dorm rau! In cel mai bun caz ma culc pe la 1 si ceva si dorm pana la 5.iar de la 5 la 7,30 ma uit pe pereti sperand sa adorm mai repede!!
Irina,Gabi,Katink-mult succes la control si sa veniti cu vesti bune!
Bebec07-cunosc sentimentul!!
Ultima data a fost acum doua saptamani si....pana dupa nastere nu mai am nici o sansa.El ar vrea dar ii e prea frica sa nu-i dauneze copilului,degeaba i-am explicat si i-am spus!! Iar acum cu problema cu cordonul nu mai am nici eu nici un chef!!
Mamini-
stiu ca ai dreptate dar... stii cum e cand visezi la ceva si nu se intampla.Nu pot sa cer rahi pt. ca nu se face pe aici.Am intrebat-o pe dr. la inceput daca a avut nasteri cu epidurala si a zis ca pana acum nu.Si ca nu cuonaste nici un anestezist care sa faca asta.De asta imi pare si asa de rau,ca daca era rahi macar il vedeam si pupam si eu pe Bubu,asa o sa fiu ultima care-l vede!!
Anda si
buburuzu' din burtica 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos