Mamici de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, bine ca ati ajuns acasa sanatosi si ca au iesit toate analizele bune. bravo daca bondarelul a invatat sa pape bine si face nani si o lasa pe mami sa mai stea cu noi la povesti, ca iti simtim lipsa...mai povesteste-ne, ca de la voi mai prindem si noi cite ceva...
M

Mergi la inceput

Anda, imi pare rau pt tine si inteleg f bine de ce esti dezamagita. dar e important sa fiti bine si tu si bubu.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Katink, sau fetele care stiu germana, am nevoie de ajutor: aseara am inceput al3lea tub de Sanosan antivergeturi si mi s-a parut mie ca miroase altfel, eticheta in romana era la fel ca celelalte, adica zicea ca contine ulei de masline si proteine din grau. Ma uit la tubul vechi, in germana zicea ca are alti ingredienti. Va dau denumirea intreaga sa-mi traduceti si mie, va rog: Schwangerschaftscreme, Creme speciale grossesse mit Jojobaol und Hibisckin witkt vorbeugend gegen Schwangerschftsstreifen. M-am prins ca ar fi tot crema antivergeturi cu ulei de jojoba si hibiscus, da...oricum ma duc sa vad daca o gasesc pe cea pe care am folosit-o pana acum ca asta nu-mi place cum miroase.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Albinutzza-bine ca ati scapat fara nici un fel de problema,cred ca a fost groaznic de greu pt. tine sa-l vezi trecand prin atatea teste,dar acum sunteti acasa sanatosi si cuminti!

Kulta,Mamini-sigur dr. nu vrea sa auda de o nastere normala,mai ales ca la palpare mi-a zis ca e f mare si ca eu sunt mica in soluduri,asa ca...s-a decis! Singura sansa ar mai fi sa ma apuce contractiile inainte si sa ma dilat repede ca sa nu mai poata sa faca nimic...dar e riscant si mi-e frica sa risc.
Kulta tu ai stiut dinainte ca avea Danutza cordonul in jurul gatului?

Anda si buburuzu' din burtica 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Anda, nu am stiut sau cel putin nu mi s-a spus. Cica nu se vede intotdeauna. Oricum ar fi metoda prin care vei naste, sunt sigura ca doctora ta o va alege pe cea mai save pentru bb si tine.
Albinuzza, bravo voua. Ma bucur ca ai descoperit cum sa-l "pacalesti" sa pape mai mult si sa se trezeasca mai rar.
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello tuturor!

Multumesc pentru incurajari. Sapt trecuta am fost la doctor pt ca m-a durut burtica si mi s-a spus sa stau in casa cateva zile cu tratament. Mi-a trecut si evident ca am avut viermisori si am iesit afara. Aseara si azi vad ca iar a inceput sa ma doara burtica la fel ca la ciclu.Asa ca am bagat Nospa, m-am certat singura si am zis ca nu mai ies. Voi iesiti zilnic? Mare efort nu fac eu cand ies, dar stam la 4 fara lift si cred ca asta ma omoara.

Anda, nu fi atat de necajita, conteaza ca stii ce ai de facut si ca nu te pui in pericol sini pe tine, nici pe bebe. Apoi eu am stabilit cu doctora ca in functie de ultima eco hotaram cum nasc, dar ca oricum vom merge pe anestezie locala. Asa poti face si tu si vezi puiul imediat cum iese.Si iti revii si mult mai bine decat dupa generala.

In privinta sexului.......cred ca punctele spun totul. De vreo doua luni s-a sistat si la noi. Si sotul meu, care-si imagina ca facem orgie in ziua in care ies din spital tocmai a aflat cu stupoare ca mai tre' sa aibe si dupa ceva rabdarica. Ce sa mai, suntem totally sexually frustrated.

In privinta caruciorului, noi am considerat ca este aberant sa cheltuim 15-20mil pe carut(mai ales ca o sa-l las la parter la spalatorie)asa ca am ales unul de la BabyCare care e tare si se lasa de tot pe spate(pt bebe mic), se face si sport, merge si de iarca, are si leagan, se pune bebe si cu fata la mama si invers,pare usor de manevrat, etc.
Si ne-a costat 2900000 direct de la importator care mi l-a adus acasa impreuna cu cadita(din aceea cu forme). O buna afacere, mai ales ca mi-a facut cadou de la bebelul lui un leagan electric de bebe cu muzica care cred ca o s-o aranjeze tare bine pe gargarita mea(vroia sa scape de el, cred, ca e destul de voluminos si nu-mi explic de ce mi l-ar fi dat fara sa ne cunoastem).

Patutul este din acela de voiaj de la Cam (l-am primit cu tot cu scoica de masina) si par destul de solide.

Hainute nu am luat decat strictul necesar(vreo 4 costumase complete, paturici, si cateva bodyuri)car sper sa-mi ajunga la inceput pana vad cum o imbrac.

O sa aranjam sapamana asta camera si promit ca "o fac si eu publica", pt ca tare imi place sa ma uit la pozele postate de voi.

Ufff , nu-mi gasesc nicicum locul sa scriu, voi cum va descurcati? Eu ma mut din camera in camera cautand pozitii mai comode si racorica(nu suport nici caldura nici A/C)

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anda, imi pare rau sa aud asta, dar stai linistita ca cezariana este cel mai sigur mod de-al scoate pe bebe de acolo... pana la urma la concluzia asta am ajuns... Poti cere ca anestezie rahie, nu-i musai sa fie epidurala, nu? Nu se face rahie la voi????
Oricum, sfatul meu este sa mergi mai des la dr. in perioada asta, sa vezi ce face bebe acolo, stiam ca la circulara de cordon se tine sub observatie bebe. Tie nu ti-a spus nimic doctorul??? Oricum, o sa vezi ca va fi bine!!!Pe cand cezariana???

, bine ca l-ai invatat pe bodarel sa pape, sa nu mai fie lenes!!!! Asa ai si tu timp mai mult pentru tine, iar bonda doarme bine...

Pupici,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Anda, Kulta zicea de nastere normala,fiindca ea a trecut prin asta. eu ma refeream la cezariana, fiindca asta voi face si eu. dar anestezia nu trebuie sa fie musai totala, se poate cu rahi( si se face si in Ro- pisiElla a facut, de ex) si sunt sigura ca si la Craiova se face, ca doar si la apendicita si hernie se face rahi. vorbeste cu anestezistul direct, poate dr ta nu stie- nu te-ar mira, cred. nu se face chiar epidurala la cezariana, fiindca la aia misti, se face mai adinc un pic, sa nu misti si sa nu simti de la briu in jos. dar esti treaza. cred ca merita sa intrebi.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Mamini, Anda, si eu vreau tot rahie, desi mi-e groaza de sentimentul acela ca nu-ti mai simti trupul de la brau in jos.... cred ca-i o senzatie tare naspa... as fi in stare sa intru in panica la cat sunt eu de KKcioasa... Dupa cat timp trece efectul anesteziei???

Oriadam, ce business ai facut!!!! In special cu leaganul!! Pai un leagan din acela este in jur de 5 mil in magazin, daca nu mai scump...
Tu esti prietena cu Blue Angel, am dreptate?? Am fost cumva colege la Orange???

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irina, tu ce anestezie faci, ati hotarit deja? si ziua e stabilita sau te lasa sa intri in travaliu si te opereaza atunci?
pe mine tocmai m-au sunat de la policlinica.se amina controlul de vineri pt sapt urmatoare, adica pe un plan subtire la 2 sapt de la controlul de la spital de sapt trecuta. si asta la 36+ sapt, aproape 37. mi se face parul maciuca.asta e, ce sa fac?
M

Mergi la inceput