Mamici de iulie-august 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
Oriadam, stai linistita in continuare si os a fie bine.Ai luat lucrusoresele la super preturi~!!
Andatudor,,nu mai pune numai raul inainte...dupa cum vezi au mai nascut fete si cu cordonul asa..si pana la urma indiferent cum nasti e ca tu si bebe sa fiti safe.
Albinutzza..bravo pt tine si pt bondarel..saracutzul prin cate a trecut..mi se rupe sufletul!
Irinabungau tu cand mergi la control,la ce ora?
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Irina, hai ca am postat amindoua odata.
e drept ca la rahi esti intepenita de la briu in jos, dar si la epidurala esti amortita- simti ceva, dar nu durere- depinde si cine o face si cit de mult se pricepe. dar nici totala nu e vreo placere si trebuie sa te intubeze, uneori ramii cu tuse, dureri( cum a avut Ioana sub omoplat)...nu stiu daca sunt chiar cele mai placute senzatii. si rahi trece repede, depinde un pic de cit de bine e dozata, dar mi-au zis ca intr-o ora, doua e gata. aici se lasa cateterul si se converteste in epidurala pt antialgice.
M
oriadam spune:
Da Irina, sunt prietena cu Blue Angel si am fost colege la Orange. Este un sprijin real pt mine in perioada asta, plina de optimism, sfaturi si imbarbatari.
Daca mai vrea cineva produse baby care, cu placere va dau nr te el al importatorului care e ok si cumparati mai ieftin, beneficiind si de recomandarile lui. Doar ca tre'be sa siti ce vreti, pt ca nu are showroom sa puteti viziona produsele.
irinabungau spune:
Anis, la 3 tre' sa fiu acolo... sper sa fie totul ok!!!
Mamini, inca nu am stabilit nimik!!!!! nici data, nici tip de anestezie... nik!!! dar data viitoare discutam, sper!!! Eu am facut anestezie generala si stiu cum este... nu mai vreau!!! Prefer rahie, zau!!
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andatudor spune:
Oriadam,Anis-merci muuult de incurajari,sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma,trebuie doar sa ma obisnuiesc cu gandul!
Mamini,Irina-aveti dreptate cu anestezia,as vrea si eu rahi,desi-vorba Irinei mi-e cam frica sa aud tot ce se intampla,mie care mi-e frica si de o injectie!!! O sa o intreb pe dr. de anestezist si o sa vorbesc cu el.Eu mai am control peste 2 saptamani si atunci stabilim ce si cum.
Irina multa bafta la control,abia astept sa vad ce -ti spune tie dr.
Voi stiti cumva ce riscuri implica o anestezie care nu e bine facuta,poti paraliza-ca mie de asta mi-era groaza si de asta mi-era mai frica de cezariana decat de nasterea normala!
Anda si
buburuzu' din burtica 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
KULTA spune:
Irina, bafta sa afli vesti bune. Intreab-o pe doctora cite kilute are bb.
Pupici
K35+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Simonaci79 spune:
Anda si Zina- multumesc mult de tot! Zina, da il voi primi curand dar sper nu prea curand!
Tocmai dadeam sfaturi mai devreme. M-am dus la Wc si cand m-am sters s-a cam umplut hartia de o secretit alba si cremoasa si cu transparent pe langa. Nu era tare si nici gelatinoasa dar stiu si eu? Sa ma sperii? Sa anunt invitatii sa stea acasa? Ce ziceti? Mi-e frica!!! Nu vreau sa nasc de ziua mea!!!!!!! Vreau sa aiba si el ziua lui de nastere, nu a lui si a lu' ma-sa!
Mamini, eu nu am mai fost in Pitesti de cam 3 ani, dar cand am fost am ramas impresionata! Eu sunt nascuta si crescuta in Bucuresti, si nici nu se compara! Aici parca esti numai in betoane! Si eu stau in Baneasa, unde de bine de rau e mai multa verdeata, dar sa te duci in Militari sau pantelimon.....

Anda, nu mai fi suparata! Poate asa e mai bine si Dumnezeu ti-a dat un semn! Fii calma ca va fi bine! Si eu nasc tot prin cezariana si chiar eu imi doresc asta! O sa fie bine, bebe sa fie sanatos! Iti tin pumnii!
lulu75 spune:
Simona sa faci bine si sa vizitezi mai des Pitestiul. Pai se poate?
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
anis spune:
Simona..eu tot am m-ai zis pe aici.Vineri am intrebat dr, secretia alba cremoasa..chiar daca are si ceva ca spre albus..e o secretie absolut normala de lubrefiere a colului...nu altceva.Nu trebuie sa aiba miros atat tot.Dopul e gelatinos.
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Simona, stai linistita ca nu nasti de ziua ta!!! Lasa invitatii sa vina, faceti chef si dupa aia... vedeti voi!!! Daca-i dupa miezul noptii deja nu mai este de ziua ta, sic! Nu cred ca ce-ai vazut tu acolo este dopul, dar... nu se stie!!! Si nu este musai sa nasti imediat cum elimini dopul! Stai linistita si bucura-te de ziua ta!!! Sper sa-ti primesti cadoul asa cum a fost programat, nu chiar de ziua ta!!!![]()
![]()

Kulta, o sa intreb si de kilutze... cum vin acasa intru sa va dau vesti.
Anda, si eu sunt fricoasa si-mi scade tensiunea la faze de genul asta... dar daca ar fi cineva cu mine sa ma tina de vorba... poate ca as scoate-o la capat!!! M-as gandi mai putin la ce face doctorul acolo...
Pupici,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau