Mamici de iulie-august 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Simona, cum zicea si Lulu, sa te mai duci pe la Pitesti, e frumos, mai ales primavara cind sunt lalelele in floare in centru si magnoliile si trandafirii in Expo- ce dor imi e! si hai ca tinem pumnii sa nu nasti azi, vezi doar sa nu te agiti prea rau cu musafirii.
Anda, nu te gindi la prostii, riscuri sunt in orice...si la nasterea naturala daca faci anestezie sunt aceleasi riscuri-curaj, cu Dumnezeu inainte! si intr-adevar auzi tot la rahi, dar il auzi si pe bebe si il vezi si stii imediat ca e ok si iti trece frica...si la totala sunt riscuri si mai mari si pt tine si pt copil. in fine, discuta cu dr, citeste un pic pe net, fa o alegere informata- nu te speria de cum "suna" ceva.
Irina, te asteptam cu vesti bune.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Fetele am venit de la control.

Toate bune si frumoase, fierul este 10.6 (fata de 8.9 cat era sapt. trecuta ), pulsul lui bebica mica in medie 140batai/minute si am ras cu asisitenta ca 5 minute a si sughitat si a trebuit sa dea sonorul mai incet ... siii... la control mi-a spus ca deja simte capul puiutei , adevarul ca m-a cam durut cand mi-a bagat degetul si tot impingea pe acolo si zicea ca e deschis colul si ca se simte deja capul si ca nu mai am mult pana nasc.

Oricum mai am 2 saptamani pana la termen si ea a zis ca o sa fie mai curand de doua saptamani...
Am plecat tare fericita de la control, ca si fierul este mult mai bine..

Dar faza nasoala e cand am ajuns acasa am gasit pe tampon o secretie roz... de am zis ca mor.
Deci nu e sange rosu, rosu ci este ceva roz... ca o secretie, numai ca e roz... nu ma doare nimica, mi-am schimbat tamponul si acuma astept sa vad daca mai pica ceva...

O fi din cauza controlului sau nu?!
Sunt cam speriata, trebuie sa recunosc

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, super ca a crescut fierul, ai tras ceva de el... si de secretie, eu cred ca e de la control, asa a fost si la mine dupa tuseul de sapt trecuta.
ce aproape e...nu-mi vine sa cred.
fata mea s-a batut miercurea trecuta cu centura aia cu electrozi, ajunsese pulsul de la 135 la 173- e nervoasa ca mami! vezi a ta, e calma ca tine.poate mai sta un pic...
important e ca sunteti bine amindoua si iti doresc sa vina cind esti tu pregatita.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, felicitari pentru vestile bune si....acea secretie roz eu cred ca e bucatica din dopul gelatinos. NASTERE USOARAAAA.
Pupici,
K35+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bravo Katink, super vesti.Vad ca se grabeste sa vina puita ta...asa ca o sa va vedeti mai curand!
Eu cred ca sangerarea e de la tuseul vaginal.

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

No, parerile-s impartite.
Acum ce-o fi, numai tu vei vedea.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Multumesc Mamini, si eu sper sa fie de la control, maine implinim 38sapt. .. dar as vrea sa mai stea micuta macar cateva zile...

Cu pulsul, chiar azi ma gandea sa va intreb daca si ai vostri pui au asa salturi de batai pe minut. A mea nu statea o secunda cu aceeasi valoare... ba 145, 149, 155, 148, 162, 165, 158, 144 (bine nu erau ele chiar in ordinea asta ca nu mai retin, dar intelegeti voi ) si tot asa, deci nu ceva constat....
La mine in carnet a trecut doctora 140batai/ minut asta fiind banuiesc eu media, in jur de 140...

Off imi e si teama sa ma ridic din pat sa nu curga ceva

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Multumesc mult Anis si Kulta, incerc sa ma linistesc si de o fi sa curga iar ceva , spitalul scrie pe noi.

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Katink, la bb Sebi, bataile inimii au iesit cam de fiecare data 145/min. Eu zic sa nu te mai stresezi si din cauza asta.
K35+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, hai sa scriu si eu doua vorbe inainte sa plec la control, ca poate... dar nu vreau sa rostesc cuvintul... Ma bucur mult ca ai iesit bine la analize si hai sa-mi dau si eu cu parerea, s-ar putea sa fie putin lichid amniotic... nu stiu, nu vreau sa zic prostii. Oricum, esti foarte aproape de momentul adevarului!!!!! Pai daca ar fi sa fie apa, chiar daca nu te ridici din pat ea tot se rupe... asa ca... Hai bafta, sa fie asa cum iti doresti tu!!!

Pupici,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput