Confirmari de participare la nunta...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aceeasi problema am avut-o si eu: unii au confirmat in momentul in care le-am dat invitatia, unii au anuntat din proprie initiativa, dar au fost persoane pe care a trebuit sa le sunam si sa le intrebam.
bineinteles ca asta e o problema foarte delicata mai ales cum te adresezi. asa ca am dadeam telefon si le spuneam ca fac aranjarea la mese si daca au vreo preferinta.
in acest fel am aflat cine vine de la o familie, daca vin parintii sau tinerii. am avut surpriza ca de la unii sa vina si parintii si tinerii.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fratele lui iubi meu face invitatzii pentru nunta....printre altele... Si chiar zilele acestea....am discutat despre confirmari. A spus ca aproape nimeni nu mai opteaza pentru respectivele confirmari, din cauza ca nu-shi au rostul la noi. Adika, ultimele persoane la care a facut asah ceva...au spus ac n-au primit aproape nici o confirmare... Mi se pare un lucru foarte trist. Chiar asha greu poate sa fie sa dai un telefon shi sa spui...da vin la nunta....sau imi pare rau, dar nu pot???

Nunta noastra
Logo & Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si noi am cam tras de unii sa confirme, dar in ultima saptamana am stiut sigur cine vine si cine nu. Doar o persoana nu a aparaut, in rest nu am avut surprize...Lucky us:))

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Si noi am cam tras de unii sa confirme, dar in ultima saptamana am stiut sigur cine vine si cine nu. Doar o persoana nu a aparaut, in rest nu am avut surprize...Lucky us:))

Ioana

Asta da noroc!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Probabil ai avut shi invitatzi mai putzini....la 300 de persoane cate o sa am eu...miram-ash sa am norocul asta

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Probabil ai avut shi invitatzi mai putzini....la 300 de persoane cate o sa am eu...miram-ash sa am norocul asta

300 persoane??? Imi vine sa ma duc unde vad cu ochii!!! Si eu imi fac probleme pentru vreo 100 de persoane (au fost 120 initial, dar am mai redus---adica s-au taiat singuri de pe lista... sunt colegii mei de servici, care stiu sigur ca nu vin, dupa cum am vazut ca s-au comportat la alte 2 nunti de colegi...)...
Cred ca nunta ta este una dintre cele mai mari de aici...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns -andreea- spune:

Eu voi avea nunta pe 10 septembrie si in invitatii am cerut confirmare pana la 1 sept. Multi Mi-au spus in momentul in care le-am dat invitatia daca vin sau nu, dar mai sunt persoane de la care asteptam o confirmare. Daca nu vor suna ei VOM SUNA NOI! pt ca nu vreau sa platesc aiurea meniuri in plus. Ii vom suna, asta esye, poti veni sau nu, nu e nici o suparare, placere cred ca exista dar problema tuturor sunt banii!
Asa ca nu va sfiiti, puneti mana pe telefon sau intalniti-va cu persoanele care ar trebui sa vina si cereti o confirmare(sau infirmare!) fara nici o jena!
Va pup si doresc o nunta cat mai frumoasa la toate miresele care vor urma!
Casa de piatra! ...si bafta cu invitatii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Nunta noastra
Logo
Poze

Am dat 250 de invitatii....si au venit 180 de persoane...Mi se pare un numar normal de invitati. La 300...deja e mai mult decat o nunta...

Ioana

http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

La noi nunta de 300 de persoane e nunta medie.... Nunta sub 150 de persoane nu face nimeni... De la 400 in sus e nunta mare...

Noi vom invita in jur de 300...dar nu ne suparam daca vin mai putini...probabil o sa ajungem shi noi la vreo 250 ... sper

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna miresicilor,
Si eu am aceeasi problema. Am nunta pe 25 septembrie si confirmarile pana pe 10. Dar deja multi mi-au confirmat iar altii(la care nu ma asteptam) imi spun ca "analizeaza". De parca trebuie sa faca un manual de matematica. Ecuatia e simpla...iti face placere si iti poti permite-vii, daca nu poti sau nu ai bani- e mai mult decat civilizat sa dai un telefon si sa spui nu. Eu asha am facut cand nu am putut merge.....
Dar ne descurcam noi, stati linistite!
BlueEyes ... si eu am multi invitati ( mama e mai "sociabila").....am dat 300 de invitatii, iar familia nu a primit si totusi imi vin toate "neamurili". Pana acum am 200 de persoane confirmate + familionu'

O zi buna...

SunSmile

Mergi la inceput