Confirmari de participare la nunta...
Raspunsuri - Pagina 3

numeioana spune:
De ce e nashpa sa-i suni?! Parerea mea e ca inviti la nunta familia, prietenii si cunostintele apropiate, cu care tii legatura, bineinteles... Asa ca...nu vad nimic naspa, avand in vedere ca si tu trebuie sa confirmi la restaurant numarul de invitati. Si nu poti sa pui unul la intamplare, nu?? Parintii mei si-au intrebat prietenii, colegii, la fel au facut parintii sotului, avand in vedere ca noi nu am primit decat 10 telefoane de confirmare...si am avut 90 de familii la nunta:))
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

rally spune:
Bineinateles ca nu-i nashpa sa sun; sunt banii nostri in joc si nu am chef sa pierd din cauza unuia sau a altuia. am sa-i sun si de 2 -3 ori ca nu mi-e greu, si daca refuza sa vina sa le fie rusine.
mai rau e daca la tel. spun ca vin si apoi se razgandesc

Ioana-Cristina spune:
O verishoara a viitorului meu sot a patit-o....A sunat-o chiar pe sora mamei ei sa o intrebe daca vine , iar asta s-a luat in gura cu ea la telefon si a primit un raspuns de mai bine isi dadea cu ceva in cap...."Nu stiu !". Si s-a mai si enervat matusa si a inceput s-o barfeasca la noi ca "Ce sa spun tre sa confirme la restaurant...".Pe mine m-a enervat asta rau de tot ca l-am si luat pe Adi acasa si am lasat-o sa zica ce vrea...Alina - verishoara a intrebat-o frumos daca pot veni sau nu iar asta are impresia ca daca a intrebat-o iar fi facut cine stie ce...
Ioana-Cristina

ooana spune:
Fetelor, eu nici nu mi-am pus problema asta pana acum, ca doar invit oameni apropiati iar pe cei care cred ca mi-ar putea face asa ceva mai bine nu ii chem, asa ca mai bine nunta mai mica cu 150 de persoane decat o nunta mare....
Si confirmarea tine si de bun simt, daca nu poti merge ii zici omului si eventual ii dai niste bani dar in nici un caz nu poti sa-l faci sa-ti plateasca meniul iar tu sa nu te duci!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day

Ioana-Cristina spune:
Sunt situatii si situatii. Dar trebuie sa trecem peste toate , mai aes cred ca mireasa trebuie sa fie fericita in ziua nuntii si sa treaca peste ate chestii.Cred ca ii sunt de ajuns emotziile !!!
Ioana-Cristina

kriss79 spune:
Si noi ne-am pus problema aceasta, nu am scris pe invitatie unde sa confirme, ci am sunat si intrebat noi pe fiecare in parte.Nu ne-au venit decat 4 perechi din cele intrebate si care spusesera ca vor veni.Chiar 2 perechi ne-au dezamagit, confirmand ca vor veni chiar din dimineata nuntii, 100 la suta sigur au spus ei, si nu au aparut deloc,nici nu ne-0au date vreun telefon de atunci.Urat!
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

vmariejeane spune:
Fetelor nu vreau sa va dezamagesc dar la mine a fost astfel: in afara de persoanele care stiam sigur sigur ca vin, doar una singura m-a sunata sa imi zica ca nu poate veni.....in rest nimeni nu a dat un telefon. A trebuit sa ii sun eu pe toti. M-am umplut de nervi. I-am sunat ca sa ii intreb, pe motiv ca tb da dau nr de meniuri la restaurant. Si tot nu au venit unii din cei care mi-au confirmat.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane

toanca spune:
La noi s-a intamplat cam asa: am cerut in invitatii sa ni se confirme prezenta.
Pana pe 15 iulie (noi avand nunta in 31 iulie), doar vreo jumatate ne-au spus: putem sau nu sa venim.
Asa ca pe restul i-am luat la intrebari prin telefon.
Alta solutie nu aveam.
Oricum, am avut 3 cupluri care ne-au spus ca vin si cu toate astea nu au venit.
Raman la concluzia ca depinde mult si de noroc.
La oameni te poti astepta la orice
Toanca si bebe Matei 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

vrabiuta spune:
noi am avut nunta pe 25 aprilie si termenul de confirmare pana pe 15. ne-am impartit invitatii - din partea parintilor, a socrilor si a noastra - si confirmarile si le-a strans fiecare. apoi, cei care nu au dat nici un raspuns au fost sunati. nu mi se pare nimic deplasat sa suni, omul mai uita, depinde de felul in care pui intrebarea oricum, noi am avut cateva cupluri care au confirmat dar nu au venit, asa ca te poti astepta oricand la surprize.
pupici miresici, nu mai fiti stresate ca oricum va fi cea mai frumoasa zi!
foto

dilaural spune:
Si eu sunt cam ingrijorata. Credeti-ma ca am invitat 220 de pers cu toate ca stiam ca in restaurant intra numai 170. Si am zis "lasa dom'ne ca nu vin chiar toti".
Dar nu ma asteptam sa primesc chiar atatea refuzuri. Acum cred ca voi fi fericita daca vor fi 150... Mai am 2 saptamani pentru confirmari si telefoane...
Hm... vom vedea!
Dilaural
niste chestii...
mai am...