Confirmari de participare la nunta...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am facut altfel:i-am zis mamei mele si soacrei sa-si faca ele lista cu invitatii lor ca sa stiu cate invitatii sa le dau la fel si nasilor o sa-i intreb cate invitatii vor sa dea si fiecare adik mamele si nasii imi vor confirma cate perechia aduc ei
iar noi dam invitatii la colegii de serviciu si cativa prieteni cu care ne vedem aproape zilnic deci nu trebuie sa-i sun vorbim face tot faceasa ca e mult mai simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Dar daca suntem colegi la munca si stam nas in nas zi de zi, fata asta nu merita macar un da sau un nu din partea lor???

Aici ne stim fiecare problemele pe care le avem sau nu pe acasa... deci...

Dar sunt persoane care intr-adevar ar avea cu ce sa vina... dar...

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paparazzi spune:

Punctul meu de vedere este ca a suna si a confirma participare sau neparticiparea la o nunta tine de bunul simt al fiecaruia.
Probabil ca multi isi dau seama ca nu au facut bine asteptand sa fie sunati de miri pentru a le spune ca nu vin sau ca vin decat in momentul in care au la randul lor nunta.
Poate ca nu stiu sau nu ii intereeseaza ca unul din cele mai mari stresuri ale mirilor este sa stie cine vine la nunta si cine nu, pentru ca de asta depind foarte multe ( meniuri, aranjamente de masa, huse etc). Iar daca anunta ca vin si nu o fac le fac un defavor si mai mare mirilor deoarece ei trebuie sa plateasca cele enumerate mai sus inclusiv pentru ei.
Noi am cumparat un robot telefonic pentru acasa (unde ajungem de obicei tarziu) tocmai in ideea ca vom primi confirmari sau negari. Si surpriza. Nici macar un singur mesaj.
Asa ca pana nu am rupt noi telefoanele in doua nu am primit aceste confirmari sau negari decat de la foarte putini.
In ceea ce priveste persoanele care vin la nunta, noi am invitat ~ 180 de persoane ( familii sau persoane singure), deci sa zic 80 de familii si avem confirmari pentru 40.
Nu mai spun ca prieteni buni care ne tot bateau la cap sa ne intrebe cand e nunta acum se dau loviti. Asa ca mare grija la ce planuri va faceti in ceea ce priveste nunta voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Nu toata lumea are bunul simt sa sune pentru a confirma sau nu invitatia la nunta! Acum, din proprie experienta recenta, pot sa iti spun ca foarte putine persoane ne-au sunat pentru a ne confirma prezenta lor la nunta, pe marea majoritate i-am sunat noi sa-i intrebam pentru a sti exact ce confirmam la restaurant. Dintre colegii mei, doar 2 persoane si-au confirmat prezenta, iar acestia au venit de placere si nu le-a parut rau
Conluzia este ca cel mai sanatos este sa-i sune pe invitati!

cu drag,
Ancuss

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Eu cred ca cel mai bine este ca in situatia in care nu s-au facut confirmarile sa sune si sa mai faca o data incitatia prin telefon ceva de genul "Ce faceti ?.......Va asteptam la nunta !" iar daca persoanele respective nu dau nici un raspuns sau sunt evazive sa intrebe politicos "Puteti veni?" sau ceva de genul asta.
Sper ca gandesc bine si cred ca asa a4r trebui procedat.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

azi am primit si noi o invitatie la nunta pe 28 august la niste prieteni si saracii nu stiau cum sa ne intrebe mai pe ocolite daca venim sau nu la care noi le-am raspuns inainte sa termine ei balbaiala lor ca venim cu siguranta cu toate ca ei nu vor putea veni la nunta noastra ca la ora aia vor fi plecati din tara
ma gandeam ce bine ar fi daca toti ne-ar confirma asa simplu si direct macar chiar de nu vin dar sa aiba curajul sa-ti zica clar in fata de la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ce bine ar fi, numai ca nu este!!!
Azi vorbeam cu respectica colega, mireasa peste o saptamana... Dintre toti colegii, doar 2 persoane i-au zis de-a dreptul ca nu pot veni, o persoana vine (eu sunt a doua, dar nu ma pun la socoteala, ca eu sunt aici autoare de subiect si nu da bine apoi). Iar una dintre fete (cu care a fost colega de facultate, prietena ff buna), numita cu accesptul ei deplin domnisoara de onoare, i-a spus ca dupa ce se termina slujba la biserica, o lasa balta... Asta chiar le-a intrecut pe toate... Marti, mireasa pleaca in concediu... dar nu cred ca maine ii mai confirma/infirma cineva prezenta la nunta...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

eu pe invitatie am scris:
Din motive organizatorice, va rugam confirmati prezenta dvs. la unul din nr. de tel...
Mi se pare atat de naspa faza cu dat telefoane sa-i intrebi daca vin sau nu .... Al meu nici nu vrea sa auda de asa ceva, cica facem la risc, auzi la el... Si nici soacra-mea nu vrea sa sune...
Nush ce-o sa facem

DIANE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Faza cu din motive organizatorice am scris-o si eu. Nu am primit telefoane decat de la mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

E nashpa sa dai telefon invitatilor sa-i intrebi daca vin la nunta. Eu cred ca din punctul asta de vedere sunt salvata pt ca din partea mamei o sa vina doar sora ei cu familia , restul vin din partea lui Adi. Pt cei din partea mea o sa dam cred o mica petrecere acasa.Cred ca soacra-mea se ocupa de partea cu confirmarile.Majoritatea sunt colegi de serviciu ai lor , iar cu rudele tot ei tin legatura.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput