Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Adriana, si la noi s-a intamplat la fel cu buricul, a zis pediatru ca este normal sa mai sangere putin, dar trebe curatat bine cu un betisor cu vata si spirt...

Am uitat sa va zic ca am facut si baita si ne place la nebunie

Albinutzza & Luca bondarelu'
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!

Anis, nu stiu exact ce te-a durut pe tine, dar pe mine acu o saptamana m-a durut tare mijlocul si la control mi-a spus ca s-a deschis colul. Acu 2 seri iar m-a durut mijlcoul - ca v-am povestit - si maine am control, chiar sunt curioasa daca m-am mai dilatat. In rest durere puternica de burta am avut acu 2sapt. cand mi-a spus ca a coborat bebelusa in pelvis...
Oricum trebuie sa am grija la orice secretie si la orice durere care vine la interval regulat de timp, mai mult de 30 minute...
Eu medicamente contra durerilor nu am luat, ca aici nu se dau...

Dede, eu sambata dimineata chiar ii spuneam Ancutei ce pui punctuali aveti voi doua, si ea noaptea a nascut
Ai sa vezi ca iese miercuri Medeea.

Albinutzza, ma bucur ca ati scapat de medicamente, va doresc multa sanatate in continuare, mult laptic si te asteptam cu povestea nasterii pruncului tau.

Noi suntem bine, am mai tras o tura de sughit aseara inainte de culcare si azi dimineata, spre bucuria mea . Dureri nu am mai avut, burta nu o mai simt asa de grea ca ieri...
Maine avem control si sunt tare curioasa de fier si de colul meu cel deschis, cat mai este...

O saptamana usoara si fara probleme tuturor!

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Delia, norocoaso, las’ ca vine mama si la mine acusi, acusi.
Acusor, vad ca te pregatesti, nu?
Irina, te invidiez ca dormi bine macar din cind in cind. Eu am probleme mari cu somnul.
Ioana, nu mai ai nici tu mult.Ai grija de tine.
Anis, se pregateste burtik-ul. Fii pe faza.
Gabi, oricum, vine mama pe 25 si-mi aduce ceai din Romania insa pina atunci, incerc productia proprie.
Delia, nu te mai stresa, roaga-te la Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu. Ai sa vezi ca te ajuta.
ALBINUZZA, bun venit si te mai asteptam cu alte noutati.
K35

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Felicitari noilor mamici!!!

Luminita
35+ cu Andrei

www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Nique, te asteptam cu vesti bune de la control azi, tinem pumnii sa fie bine!!

Katink, si eu sunt curioasa cum mai stai cu dilatarea, se pare ca la voi, fetele din strainatate bebelusii se pregatesc altfel sa iasa... parca-i mult mai usor...

ce bine, te asteptam sa vii cu vesti noi si uite ca ai aparut!! Ma bucur mult ca ati terminat tratamentul si ca bodarel este un bondarel de apa caruia ii place la baitza!! Si noua ne-a fost dor de tine sa stii!!!

Kulta, vad ca eu inca stau bine la capitolul somn, ma trezesc doar daca tipa careva afara sau latra vreun caine mai nervos... ca in rest m-am obisnuit cu pesacrusii care tipa toata noaptea... Ma trezesc in jur de ora 4, merg la toaleta , pap o banana si inapoi la somnic... toate astea le fac cu ochii inchisi si cu luminile stinse ca sa nu ma trezesc. Ti-am mai spus, din punctul asta de vedere ma bucur ca sunt singurica, nu impart patul cu nimeni mai ales pe caldurile astea si cu bufeurile mele...

Dede, nu te intrista, Medeea va veni pe lume atunci cand va fi ea pregatita, oricum totul se va desfasura mult mai usor decat la Adi!! Trust me!!

Va pup,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

buna dimineata!
Albinuzza bine ai venit acasa!
saptamina asta cred ca va trece repede cu bebei programati si probabil neprogramati(aviz amatoarelor! Dede tie iti lasam capul de lista).la noi a plouat azi-noapte si s-a mai racorit si imi faceam planuri sa plec la plimbare, dar si dusul de dimineata solicita acum un mare efort, asa ca ma odihnesc dupa si mai vedem...trebuie sa imi cumpar sutiene de alaptat si Bepanthene si ma gindeam sa dau o tura prin doua-trei magazine...dar nu stiu daca o sa fiu in stare, daca nu astept sotul tushti in masina, cumparaturi si tushti inapoi, ca si asta a devenit un lux. mi-e tare ciuda, fiindca eu aveam planuri mari sa ma plimb pina in ultima zi o ora doua si deja sunt saptamini de cind nu o mai pot face si mai ales nu am in ce sa ma incalt...am niste picioare de urs. asta e. scot pirleala dupa cu carutul...
mai fetelor, cum e cu greutatea asta, cit mai luam si in amaritele astea de ultime saptamini ca mie mi se face parul maciuca si ma intreb cit or mai duce bietele picioare...maninc putin de tot, dar tot ma ingras si eu speram ca in ultima luna nu mai pun deloc...aiurea!acum, unde se duc restul-si daca s-or mai duce- se duc si astea ultimele, dar ma intreb e normal?
M

Mergi la inceput

Plec si eu la control astazi la ora 15. Sper ca toate vor fi bune.
Stie cineva daca acest Streptococ B se poate localiza si in git?
K35

Poze cu noi

Mergi la inceput

Mamini, cica poti lua si 2kg intr-o luna in acest stadiu al sarcinii. Ma apuca jalea.Azi ma voi si cintari si abia astept sa vad cit am mai pus.Adevarul este ca piine cu margarina mai multa de cit am mincat in ultimele 4 luni, n-am mincat toata viata mea.
Asta e, scapam noi si de asta.
K35

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Irina, iarta-ma ca nu am raspuns asa promt la remarca ta foarte draguta legata de burtica mea.
Asa mi-a zis doxtorul lala adi ca il intelege de ce nu vrea sa iasa..
Katink sa-ti fie gura aurita, si sa nasc miercuri.
Kulta o sa ascult si sfatul tau si sa stii ca asta fac.
Oricum cred ca ma stresez de geaba si o sa fie totul bine pana la urma.
Adriana nu te stresa cu buricul, mai sangereaza putin fiindca se foieste bebe si se freaca buricutu de pampers sau hainute. Alcoolul e suficient.
Felicitari pentru taiatul unghilor si pentru trecerea la marimea superioara de pampers.
Anis durerile respective le am si eu de mult, cateodata chiar regulate si la 5-10 minute dar apoi dispar.
eu stiu insa ce sunt durerile adevarate de naastere si n-o sa ma duc la spital decat cand o sa simt ca nu mai pot vorbi de durere.
La 36 de saptamani sunteti si voi mari deja, vezi cum evolueaza treburile si daca persita durerile mergi la doctor sa vezi totusi ce e. Fiind prima sarcina nu cunosti asa de bine senzatiile si semnificatiile lor si mai bine sa se pronunte specialstii.
Delia si eu sunt mai obosita decat la prima sarcina desi m-am ingrasat doar jumatate decat cu Adi, dar acuma am si mai multa activitate si nu prea apuc sa ma odihnesc.
Eu sincer si de aceea vreau sa nasc o data ca la spital sper sa ma odinesc mai mult decat acasa. Hm, ce sperante imi fac si eu....

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, sunt streptococi din grupa asta care sunt localizati si la git si la dinti, dar sunt diferiti, sunt muuuulte specii si fiecare stie sa isi faca treaba pe cite undeva. unii chiar fac parte din flora normala dar sunt periculosi sau devin activi doar in anumite conditii. bafta la control si te asteptam cu vesti bune!
M

Mergi la inceput