Mamici de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
KULTA spune:
Mamini, stii de ce intreb, pentru ca dupa ce am inceput tratamentul cu antibiotic, am constatat ca se vindeca (se micsoreaza si se elimina puroi) si amigdala stinga la care eu aveam permanent probleme. Poate cer un exhudat(nu stiu daca e corect ce spun).
Pupici,
K35
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
delia grozav spune:
Nu KULTA, in gat poate aparea alt streptococ care nu are nici o legatura cu asta din secretia vaginala sau urina si cel din gat nu provoaca probleme la nou-nascuti.
dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde
lulu75 spune:
Hai mai fetelor ca o sa slabim dupa ce nastem. O sa facem un fitness cu bebeii...de o sa fim piele si os.
Luminita
35+ cu
Andrei
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Tati si mami lui Andrei
anis spune:
Dede, ai dreptate.Cred ca oricum prima sarcina iti ridica asa de multe intrebari ,iar fiecare senzatie pe care o ai...nici nu stii exact unde sa o treci,,la cele de alarma sau cele normale.Pe mine m-a lasat acum..Ingrid misca...burtica ok. Ce sa vina acum? Am facut noi 37 de sapt, intram in 38, dar eu vreau sa mai stea un pic......prefer zodia leului./[:D}
Am intrebat dr vineri, vizavi de secretiile alea are nu au miros sunt cremoase, etc..a zis ca sunt normale, sunt de lubrebiere si de pregatire a colului..
Albinutza, bine ai revenit!!
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
KULTA spune:
Dede, stiu ca nu dauneaza bb-ului insa intrebam. Am scris mai sus de ce.
K35 - ce-mi place sa scriu 35![]()
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
anis spune:
A..si vineri cand am fost la dr, l-am intrebat ...daca e vreun pericol daca ma apuca acum sa nasc..a zis sa stau linistita ca la 3.100 cat are ea...nu sunt probleme...da' asa o fi...da' eu vreau sa fie leut
..m-am tacanit.....
Acum ma uitatm daca stau in fund si ma duc spre dreapta cu corpul un pic...burta devine stramba...devine tuguiata pe dreapta
....e asa un pic ciudat..parca as avea un balon ![]()
Kulta, clar mi-ai luat locul
...asa ca sa glumesc...eu zic asa...indiferent unde e streptococul ala, daca iei tratament si faci ce zice dr, el stie mai bine, nu are cum sa nu fie bine.Poate faci cezariana, si atunci chiar nu mai nici o problema.
Katink, tu cand te mai duci la dr?
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Kulta, te asteptam cu vesti bune azi de la control, sper sa scapi de problemutza asta a ta cat de repede!!!!
Mamini, si eu ma intreb unde se duc kilogramele, de frica nici nu m-am mai cantarit de vreo 2 saptamani... adevarul este ca au scos cei de la Poiana o ciocolata buna.... senzatii de portocale, subtire, fina, cu bucatele de portocale... este DEMENTZA!!!! Lasa ca dupa aceea tot noi vom da jos... nu ma sperie ideea!!
Dede, eu in locul tau m-as ruga sa mai stea putin, pana pe 23 sambata, poate iese leoaica!!! Zodie super pentru femei!!!
Pupici,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
Kulta, probabil antibioticul pe care il iei e activ si pe germenul din git- ce o fi el, streptococ, stafilococ, bacil...whatever. si impusti doi iepuri dintr-o data. dar nu au legatura.
M
anis spune:
Nu va mai recunosc.azi e luni...si de regula umpleam pagini?? Unde sunteti???
Pe mine m-a apucat ,vad , logoreea
....si incerc sa mai aranjez cate ceva in camera beblinei.
Apropo voi asternuturile noi de patut, le-ati spalat sau doar calcat? Cu ce detergent ?? Mie astea mi-au m-ai ramas..ca de lucrusoare am scapt...a...si sa nu uit.mai am bagajul de spital...
care nici acum nu e facut....![]()
AniS
Katink spune:
Eu maine mai am control Anis, la 10.00 dimineata ![]()
Ioana si Kulta, bafta azi la control, sa veniti cu vesti bune!
In legatura cu kg, nu e obligatoriu ca dupa sapt 38 sa mai iei in greutate, unele femei stagneaza, altele chiar mai slabesc - mie asa mi-a spus doctorita mea.
Irinuca, nu mai vorbi de ciocolata, ca eu doar ce am terminat ciocolata cu rom pe care mi-a trimis-o mama vineri in pachet. Imi place la nebunie. De cand eram studenti ne luam ciocolata cu rom si napolitane Joe
, iar mama mereu cand trimite pachete ne pune si 10 ciocalatele cu rom si napolitane Joe. Draga de ea 
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii