Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irina, sa stii ca intr-un fel te invidiez, fiindca macar savurezi...iti place ceva si papi, te bucuri...si te ingrasi, aia e- efect secundar!
eu ma oftic pt ca ma abtin( am o prajitura- juma de portie am facut vineri pt musafirii de simbata- in frigider si ma uit la ea, sper sa mai vina cineva pe la noi sa se termine; banane nici nu cumpar, macar, si asta de luni de zile, struguri, ciocolata...nici nu ma uit la ele ca probabil si din uitat m-as ingrasa) si tot ma "expandez". sotul meu mi-a zis: "macar maninca! ti se va parea acceptabil" dar nu vreau sa ma gindesc cam cit as ajunge.iar cind voi alapta-daca s-o putea nu o sa ma pot abtine de la mincare, fiindca trebuie sa pap bine. probabil eu o sa ma ingras nu o sa slabesc dupa nastere. aia e, in fond, dar sunt putin ingrijorata cam cit...si pina cind...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis, eu am spalat absolut tot. Inclusiv lenjeria de cosulet si materialul de la baldachin. Le-am spalat cu detergent normal pe care il folosesc si pentru hainele noastre. Insa tot ce am spalat pentru asta mica, am pus separat numai ale ei in masina.
De calcat am apucat sa calc numai o parte...

Bagajul de spital l-am terminat, mi-am luat si geanta visurilor mele , mai am de pus camera digitala, camera de filmat si ceva de citit.

Ieri am facut si gentuta pentru asta mica, sa le aiba tati pregatit cand vine sa ne ia acasa

Acuma asteptam

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am postat la femina intim la o tema "cuvinte vulgare in pat?" un banc pe care il stiu din studentie si vad ca fetelor le-a placut, hai sa va distrez si pe voi un pic:

Serpoaica :SSSSSSSSSSSSSSpune-mi ceva ssssssssssexy!
Sarpele: sssssssssssutien!
serpoaica: ahhh, mai ssssssssssexy!
sarpele: sssssssssssssin!
serpoaica: ahhhh, shi mai sssssssssssexy
sarpele: sssssssssula!
serpoaica: ahhhhhh, zi cu p!
sarpele: ssssssssupa!

M35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Katink, asternuturile le-ai spalat la masina???
De cand vreau si eu s afac bagajul nopstru, al meu al ei...acum am senzatia ca daca il fac..ma apuca sa nasc ..

Irina, ne luam de mana , tu cu ciocolata,,,eu cu inghetata in fiecare zi...si cica e light , e de 500 de gr cutia..mananc cam aproape una pe zi...si nu ma m-ai cantaresc ....

Apropo am scapat de dependenta de cirese..si am trecut pe dependenta de nectarine..cate 1,5-2 pe zi..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis - si eu am avut pana acu 10 min exact aceleasi dureri si cu senzatie de venit menstruatia, dar acum au trecut. Ma ingrijorasem, dar acum ca vad ca aveti si voi m-am linistit. Oricum, dr meu e la spital pana pe la 3, daca ma apuca! Iar de emotii...am o tona!

Irina - da, asa e! Oricum am inceput sa-mi fac un caietel, e mai sigur cu reinstalatul asta al windows-ului (ca am mai contribuit si eu cu un virus sau 2 asa ca nu pot comenta prea mult) Cel mai tare imi pare rau ca am pierdut niste poze de la inceputul sarcinii! Numar zilele, bineinteles, si mi se pare ca nu mai am timp sa termin tot ce am de facut! Si ma rog de bebe sa mai stea pana vineri sa treminam tot!

Ioana(Nique)- si tu mai ai atat de putin!

Dede- nu mai fii suparata! O sa vezi ca nasti miercuri, cum iti doresti tu! Si sper sa te si poti odihni putin in spital! Eu le-am dat de inteles colegilor sa nu vina sa ma vada la spital,pt ca in primul rand nu m-as simti bine cu ei acolo si in al doilea rand ca sa pot dormi sa nu stau tot timpul pe faza ca mai apare careva! Dar se pare ca nu vor sa priceapa! Vor sa vina de cand nasc! Am si eu o dambla: sa nu vada ei copilul inaintea mea! (nascand prin cezariana o sa-l vad mai tarziu eu) Asta e! O sa fie bine! Iti tin pumnii! (vorba Irinei, daca ii e asa bine fetei in burtik, de ce sa iasa? Sa se sufoce de caldura, sa trebuiasca sa fac efort sa manance... Lasa fata in pace ca iese ea cel mai tarziu vineri!)

Kulta- nu stiu de streptococ, dar probabil ca trece si ce ai in gat ca orice alta infectie, de la antibiotic. Ca si la amigdalita tot antibiotic se da! Si in felul asta scapi de 2 probleme deodata! Iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repede!

Katink - succes la control si spor la dilatare!

Albinutzza- si noua ne-a fost tare dor de tine! Ne bucuram ca sunteti acasica in stup, ca sunteti bine acum si ca ati scapat si de tratament! Mult succes in continuare, sa fiti sanatosi si voiosi tot timpul de acum inainte!

Simona si Mario 38+

Mergi la inceput

mamini
Te tii de sotii azi

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Albinuta, bine ca sunteti sanatosi.
Dede, nu mai gandi negativ, o sa nasti mai usor decat prima data, nu are de ce sa mai intarzie puiuta, iar problemele celelalte cu casa...lasa-l pe sot sa le rezolve.
Eu am mai luat 1 kg in ultimele 2 sapt, am 64 acum si chiar mi-as dori ca dupa nastere sa nu pierd foarte multe ca am fost intotdeauna o schiloada de 42-48 kg.
Anis si la mine scoate bebe cateodata un guguloi in dreapta. Tu ti-ai dat seama ce e? Eu imi imaginez ca e funduletul.
Azi pe seara ma duc si eu la control si sa vedem daca am streptococul ala pacatos.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mamini .super ..........

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am spalat absolut tot la masina Anis.
Inclusiv londoul sau sacul sau cum ii spune la chestia aia de la carut in care se tine copilasul culcat si pe care o poti scoate cu totul ... intelegeti voi

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Anis- eu am spalat lenjeria cu detergent de-al nostru si am clatit-o de 2 ori. Dar mie mi se pare ca e cam aspra acum, asa ca voi pune niste finet peste o perioda (numai sub bebe). Si eu am spalat tot, inclusiv aparatorile de la carut! (care s-au cam decolorat!)

Kulta si Ioana - scuze ca am uitat- succes la control!

Mamini- haios de tot! Multumim ca ne mai destinzi!

Hai sa va spun si eu un banc, mai odios asa... (nu ma prea pricep la spus dar intelegeti voi poanta!)
Se duc la dr 2 femei cu acelasi nume, sa-si faca analize de sange. Uneia ii iese ca are diabet si celeilalte sida. Dar dr incurca analizele! Vine sotul uneia sa ia rezultatele si dr ii spune care e situatia si ii da urm sfat: du-te acasa si da-i sa manance 3 ciocolate. Daca nu moare, nu te culca cu ea!

Simona si Mario 38+

Mergi la inceput