Mamici de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Katink spune:
Zina, bafta si tie la control si te asteptam cu rezultat negativ la Streptococ.
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
Katink spune:
Cobor sa imi cumpar ciocolata ca mi-ati facut pofta ![]()
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
mamini spune:
da, Katink, ma tin de shotii mai mereu, de fel...
Anis si eu am spalat totul la masina, separat de ale noastre, cu detergent si balsam pt alergici- recomandat si pt hainute de bebei( si acum spal si hainele noastre tot cu de-alea, ca nu miros a nimic). si nu le-am calcat, fiindca sunt lenesa.
bagajul nu l-am facut, dar ala e simplu aici, fiindca nu trebuie mare lucru la spital, au ei de toate.
M
ZenaO spune:
Anis, eu zic ca ar fi timpul sa-ti faci bagajul, deja esti in 37 sapt, nu? Se poate intampla oricand.
Eu nu i-am spalat inca asternuturile ca n-o sa le folosesc acum, o sa-l pun in patut pe scutec de finet. Chiar cred ca o sa mai cumpar niste finet ca sa-i fac cearceafuri pt. patut ca e mai moale.
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
andre_ea spune:
Buna! Nu stiu cine se plangea de liniste, dar mie mi se pare ca se umplu repede paginile.
Iar va tineti de bancuri.
Asta inseamna ca va simtiti bine! Ne bucuram.
Nasteri usoare Simona, Boga si cine se mai pregateste!
Anis asternuturile e bine sa le speli si sa le calci. Vad ca toate fetele spala cu detergent obisnuit. Asa o sa fac si eu.
Si fa-ti bagajul ca nu se stie niciodata. Nu te apuca nasterea din cauza lui. Uite, eu am montat si patutul si tot nimic.
Eu nu vreau sa nasc saptamana asta! Vreau saptamana viitoare!
Andy si
38
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
andre_ea spune:
Unde ati plecat? La somnul de frumusete?
Of, cred ca plec si eu.
Andy si
38
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
bebec07 spune:
Buna tutoror burticilor.
Vad ca nu sunt singura cu pitici...io am spalat lucruri bebe cu detergent lichid(nu vreau sa fac reclama)Persil pt ca se clateste mai bine decat cel obisnuit, dar am un mare pitic...
Nu sta carnea pe mine pana nu cumpar lenjerie la printesa...Dar de frica ca se apropie momentu'(si la soata intra banii joi)am stopat cumparaturile.Vad ca unele dintre voi ati fost si mai vrednice si ati cumparat si carutu'(va invidiez).Noi stam cam prost la cap.finante ca nu stim cat ne duce nasterea, si vb aia, mai avem putin, ca am cam intrat in 39 sapt.Chiar acu ma gandeam ca am un sertar de hainutze de calcat si e o fericire calcatu' din sezut, caci nu pot presta din picioare din motiv de durere de sale.Este o experienta inaltatoare
.
Va pupic
bebec cu 86Kg si bebica 38+
gabirus spune:
Super bancul, Mamini! ![]()
![]()
![]()
bebec07 esti o haioasa cu calcatul; eu am decis sa cedez aceasta misiune inaltatoare soacrei, chiar daca rezist sa o fac. Pur si simplu nu am chef si rabdare pentru asta acuma.
Gabi
, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
Simonaci79 spune:
Andre_ea- multumesc frumos!
Bebec07 - eu am spalat cu deterg nostru, dar am remarcat acelasi lucru, ca se clateste mai greu- asa ca acum mi-am facut si eu provizii de Persil si tot cu ala voi spala! Si nu e reclama ca de fapt asta e printre f putinele lichide! Iar despre restul de cumparat nu-ti face griji ca doar nu il scoti pe bebe direct in carut! Iar de lenjerie, cum spune si Zina- finet la inceput! Si ala e si ieftin (100.000/m in Bucur)
Simona
si Mario 38+
caterina71 spune:
buna burtici
Sa traiasca puiutii nascuti in weekend! Sa fie sanatosi, mancaciosi sa sa iasa repede din spital cu mamicile lor, ca sa-i vagheze si tatii cum se distreaza!
Bafta la control fetelor care merg azi!
A, foarte important: nasteri cat mai usoare tuturor celor care s-au hotarat ele, sau s-au hotarat bebeii! Sa intre sanatosi in viata!
Pupici,
Cati si Alexia 37+
AMR 19 zile![]()