Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Bebec07, vad ca esti la categoria mea de greutate- si eu tot pe-acolo, un kil mai putin dar si 2-3 sapt in urma ta...intra si tu mai des, sa ne plingem si noi una la alta, ca de fetele care s-au ingrasat 15kg si n-au nici greutatea mea dinainte de sarcina mi-e rusine...si ma izbesc complexele.
M35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Fetelor,am pus cateva poze de la botezul finutzului meu :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=5c60&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/my_photos

Cocoloasha,mamica de cocolosh 36+,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Cocoloasha, sa va traiasca, e tare frumos, scump si grasunel.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Saru'mana Mamini,sa ne dea Dumnezeu si noua bebei asa frumosi si cuminti !

Cocoloasha,mamica de cocolosh 36+,Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Anis incearca pentru dureri Genypral. Nu e tocmai scump si se gaseste la orice farmacie. Mie mi l-a recomandat dr meu ca eram suspecta de nastere prematura. Cam unul la 8 ore. Ca sa mai stea bb la cald. De parca nu ar fi suficient de cald afara Cu cit mai mult cu atit mai bine! Traiasca zodia leului!!
Cu bagajul pt spital, nu-ti mai bate capul ca-l faci in juma' de ora, numa' sa te simti tu bine.
Kulta - de obicei acolo (in git) se localizeaza streptococul. Si de acolo poate sa plece spre alte locatii. Daca ti-a dat antibiotice, e de bine ca se sterilizeaza (trateaza) oriunde s-ar afla.
Credeti ca aveti nevoie de carut in primele saptamini? Din cite am mai aflat si eu tot intrebind, pina nu-l botezi nu-l poti scoate din casa ca se prind tot felul de boli de el(ea). Doar putin asa, si acoperita fata sa nu-l vada prea multa lume.
Eu am fost prin magazine sa vad de carut si am fost tare impresionata la modul negativ vorbesc de marimea carucioarelor. Spuneati ca nu stiti cum sa slabiti? Pai la cit cintareste un carut din asta...Si cind te gindesti ca tre' sa-l cari citeva etaje pe scari.... eventual patentam o chestie cu
Iar de mincat pe perioada alaptarii...cam greu! Ca asta nu ai voie, aia nu ... Mincati fetelor acum cit mai puteti de toate ca dupa ce vine " musafirul" nu mai aveti voie ca se cam duc prin lapte.
Pupici la mamici si burtici!
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Ce faceti cu patutul? Ce variante de patut vi se par cele mai bune?
Anca si Matei 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Uf, azi e asa cald in Bucuresti, ma obisnuisem cu ploicica si vremea innorata...
Fetelor eu am senzatia cand ma trezesc ca a trecut tirul peste mine, am senzatia ca voi naste si voi fi asa obosita...in loc sa fiu fresh pentru bebe.Apropo de spalat la masina eu am luat un detergent de la Cora pentru bebei si ma intreb daca l-a folosit cineva...nu ma intrebati cum se numeste ca am un lapsus ...dar era o singura marca.
Daca sunt fete care au luat si landou vroiam sa mai intreb daca pun ceva la carucior pentru insecte - la inceput?
Va pupic dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delia grozav
Delia si eu sunt mai obosita decat la prima sarcina desi m-am ingrasat doar jumatate decat cu Adi, dar acuma am si mai multa activitate si nu prea apuc sa ma odihnesc.
Eu sincer si de aceea vreau sa nasc o data ca la spital sper sa ma odinesc mai mult decat acasa. Hm, ce sperante imi fac si eu....

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mai ce sperante iti faci tu... e Adi un nazdravan?
Sincer eu nu mai sper decat la un somn de calitate care nu stiu cand va fi...
Pupici!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Anis: dureri ca la ciclu mai am si eu insa nu intermitente ci doar sub forma de presiune continua, cand stau ceva timp in picioare...cum ma asez cum ma lasa.
Tu lasa ordinea si curatenia ca iei bataita .
Anca:eu am de lemn, foarte inalt si am optat pentru varianta asta pentru ca nu prea l-am plimbat pe Codrin in alte locuri cat a fost mic.Patutul pliabil (tip tarc) este foarte bun daca faci excursii, ai casa la munte si mergi cu bebica mai des la plimbarici mai lungi.
Pupicei!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Iar am avut o repriza de senzatii ca la menstruatie..a trecut cu no spa.
Delia, se poate sa ai dreptate, de la statul in picioare.A trebuit sa ma duc pana la primarie..n-am stat mult...dar ma deplasez greu...merg f greu.Cand am ajuns acasa ,m-au luat senzatiile..am luat un no spa..am stat in pat si au trecut...
Ankak, mai i-au si gynipral, inca din primele luni de sarcina..imi displace faptul ca imi da starea aia de greata...

O sa ma apuc sa fac bagajul pana la urma....da' vreau ca bebe sa mai stea...la calduricaaaaa

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput