Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Andreea, imi cer scuze, abia maine imi pune messengeru' ca nu stiu ce e virusat...asa-mi trebuie daca nu vreau sa-nvat la calculator nimic.
Pupici si sper sa vorbim maine!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Adriana- imi poti spune si mie te rog cum se numeste exact crema aia de la Nivea? Sa o caut si eu ca eu am pielea f alba, si daca va semana cu mine sigur am nevoie! Iar despre buric, daca dr zice ca asa e ok de ce sa-ti faci griji? Vad ca oricum ti-au raspuns fetele inainte!

Giana- sa dea Dumnezeu sa fiti bine cu totii si sa ne vedem toate aici si peste 2 ani! (chiar si cele care sunt la al 2-lea bebe si nu mai vor unul, sa ne tina de urat!)

Mamini- multumesc mult! Dar din pacate amor cu sotul nu am avut voie de la inceput (sarcina cu risc).Poate doar! Si se duc atat de repede 5 zile! Cum spuneai si tu pe de o parte nu mai am rabdare iar pe de alta parca am atatea de facut si nu mai am timp! Si senzatia ca trece repede de tot timpul o am de o sapt si ceva! Asa de putin mai e si pt tine si pt Zina!

Irina- nu tb sa-mi faca el, imi fac eu, dar el le sterge. Zice f senin dupa "n-am stiut ca-ti trebuia!" Plus ca tot mestereste pe la calc si reinstaleaza windows-ul cam o data pe luna! Dar mi-am salvat macar toate link-urile in Favorites si acolo vad ca nu a umblat!

Oana- Ce sentiment minunat sa fii parinte! Sa se balaceasca bebe, sa-ti zambeasca! Si vad ca toate aveti bebei hotarati: repejor treceti la pampers nr 1! Bravo! Sa o tineti tot asa!

Anis - Vineri sunt programata!
Eu talia nici nu indrasnesc sa o masor si nici inainte nu am facut-o tot din lipsa de curaj (eu eram grasa dinainte asa ca acum.... ditamai balena!)

Katink- Multumesc mult Voi intra zilnic! Cred ca joi noaptea nu voi dormi deloc de emotie si voi fi numai pe aici! Ce frumos sa ai o moasa care sa vina sa te vada! Te invidiez! Si sa stii ca si la mine sughite mult mai rar (o data l a2-3 zile si inainte era zilnic de cateva ori!) Eu nu cred ca e ceva grav!

Kulta - multumesc mult de tot!

Cocoloasha- sa-ti traiasca finutul! Sa fie sanatos! Si tu si bebe al tau la fel! Despre clisma eu am vb cu dr meu si ma lasa sa-mi fac singura acasa. Mie de sonda mi-e mai frica acum!

Boga - Nastere usoara! (nu stiam ca nasti miercuri) Multa sanatate, refacere rapida si un bebe sanatos si papacios!

Simona si Mario 38s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata fetelor!

Vad ca eu sunt cea mai matinala. Vad ca toata fetele de august nu mai au rabdare. Nici eu. Dar parca nici nu vreau sa iasa mai devreme. Eu inca nu ma plictisesc acasa. In fiecare zi plec la piata si ma plimb cam o ora. De citit n-am nici un chef.
Vineri am petrecut. M-am simtit foarte bine. A venit si finutul meu care are un 1 si 3 luni si m-am amuzat de el cat de vioi este. Trebuie sa stai tot timpul dupa el ca nu sta locului o clipa. Am vazut ce ma asteapta. Incep sa nu-mi mai fac griji pentru kilogramele mele. Sigur o sa le dau jos dupa cat ai de alergat.

Sambata am alergat cu sotul dupa materiale de constructii. Am izolat un perete care facea mucegai si i-am facut loc lui bebe la noi in camera. Cred ca pe marti terminam si noi.

Ieri am fost la cumparaturi. In sfarsit mi-am luat si eu tot ce trebuie pentru bagaj. I-am luat lui bebe si un fel de poster din cauciuc cu "Winnie the Pooh". Taare dragut. Am stat vreo 2 ore prin Cora. Nu mai puteam de mijloc si de picioare. Imi venea sa ma asez pe jos.

Va las. Ma duc la plimbare ca deja e cald si mai incolo o sa ma mor de caldura daca ies.

Pupici
acusor 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata fetele..

Eu m-am chinuit toata noaptea...nu mai pot dormi, plus ca am avut dureri ca de menstruatie ,mai toata noaptea.Luam un Nospa , dupa 15min imi trecea, dupa 2 ore, iar ma lua...Si acum dimineata am simtit iar usoare senzatii ,ca si cand ar trebuii sa apara menstruatia.
Sunt normale senzatiile astea? Sau apar numai inainte de nastere?.fetele care ati nascutttttttt...

Normal ,ca si eu ma inscriu in clubul "sa mai stea bebe putin"

Simona ,ce putin mai ai.....ai emotii???

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza burtici, mamici si bebici!!!!

Ne-am trezit si noi dupa o noapte linistita cu o singura pauza de toaleta si am intrat sa vad ce fac fetele mele...
Si la noi este deja extrem de cald, asa ca s-ar putea sa stau in casa azi ca nu este vreme de iesit afara... poate dupa amiaza putin...

Boga, daca mai intri pe forum, iti doresc nastere usoara si numai bine, te asteptam cu vesti bune!!!!

Anis, daca trec cu NoSpa, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji!! Si eu mai am dureri la la menstruatie, dar trec cu NoSpa.

Acusor, ce harnicutza esti!!! Eu nu am chef de nimic, as sta in pat toata ziulica... cred ca pot sa intru in clubul celor cu pofta de somn!

Simona, atunci fa-ti un floder pe care sa-l cheme "f. important" si sotul va stii ca-i important Banuiesc ca ai inceput numaratoarea inversa, nu???

Mey, cam putina lume la datorie azi... cred ca ne-au lovit caldurile in cap si nu mai avem chef de nik... Eu asa as merge la plaja... dar prietenele mele sunt la serviciu, iar de una singura nu-mi arde sa merg... Oricum, deja arde soarele si nu mai este indicat. Undeva de la 7-10 ar fi frumos, putin racoare, marea calda... numai bine...
Dar dupa ce nasc si am voie sa fac dus si alea alea, promit ca ma voi arunca in mare... mi-este asa un dor...

Pup fetele,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Adriana dupa ce cade buricutul este normala sangerarea de care spuneai inca o sap aprox. curata cu spirt sau alcool de 70 grade.

Crema de la Nivea cu oxid de zinc ptr uz zilnic este Ok si eu o folosesc ptr Mihnea. Am inteles ca cele mai bune game sunt Sanosan, Nivea si Bubchen. La Jonson sunt f multe alergii ptr ca este contrafacut cel putin la noi in Rom. Eu il dau pe Mihnea inainte de baie la masaj cu ulei de masline fiert in belle marie pr ca nu suporta alte uleiuri iar in rest folosim gama nivea de la servetele pana la creme plus crema de galbenele. Pudra nici noi nu folosim.

Anis stai cumintica la pat si fi atenta la secretii.

Pupici la toate

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in
sticlute mici.
http://photos.yahoo.com/gabriel bambache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Neata tuturor!
Ne-a fost tare dor de voi. De vineri pana astazi nu a mers Internetul - a picat reteaua in tot sectorul cica - si am stat ca pe ace, fiindca stiam ca avem vesti noi.
Monai si Ancutza sa va traiasca puiutzii, sa fie sanatosi si mancaciosi si sa va aduca numai bucurii. Felicitari din toata inima!

Scriem un pic si despre noi si apoi mergem ]sa va , ca am ramas in urma cu 2 capitole si 1/2.
Noi am avut o noapte grea cu frica - probabil inconstienta - de nastere, cu dureri jos la incheieturi si senzatie de burta grea, dar nu tare.... M-am trezit si-mi era frica sa ma dau jos din pat ca sa nu constat ca mi s-a rupt apa sau altceva... Tare mult as vrea sa mai stea bebelina in burtica macar o saptamana! Oricum dupa amiaza mergem la eco si apoi la control la dr. Poate ne mai lamurim.
Azi voi sta cuminte... nu vreau sa fac nici un efort.

Pupam frumos pe burtici, mamici si bebei si sper sa ne auzim mai des!

Ioana si bblina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Anis, sunt normale durerile acelea, sunt mici contractii false care iti pregatesc colul. Trebuie sa suni la medic doar daca devin puternice (fii sigura ca simti tu cand e momentul, ca vor fi mai puternice decat durerile menstruale) si regulate. Daca apar asa din 2 in 3 ore sau trec cu medicamente, astea-s alarme false.

Kulta, poti sa bei si ceai cules de tine; regula este cam la orice infuzie: 1 lingurita la o ceasca. Doar ca s-ar putea sa nu fie asa de eficient ca si cel al profesionistilor, pentru ca plantele trebuie culese in anumite luni ale anului si in plus, la luna plina (iar luna asta, bat-o vina , dar la plante chiar ca se aplica) caci atunci au maxim de efect. Dar in mod sigur nu are ce sa dauneze.

Cocoloasha si mie mi-au facut clisma la prima nastere si a mai si "aranjat" ceva la toaleta mea intima tanti aia sinistra de la internari; asa ca ai grija sa fii rasa/epilata bine de tot, sa nu ramana nimik, nimik ca altfel baga aia lama ei grosolana Mie mi-a venit sa-i dau in freza dar era aia ditamai mahula si eu singura pe acolo asa ca nu am avut tupeu sa fac/zic nimic. Cel mai bine pune-l pe sot sa faca treaba asta ca vede mai bine si are si mai multa experienta cu rasul

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineata burtici si mamici!
ANCUTZA felicitari, sa-ti traiasca flacaul asa de punctul.

Boga, nastere usoara pe miercuri, Simona la fel pe vineri.
Medicul meu e de garda miercuri si vineri, si tare mult sper sa nasc in zilele astea.
Maine am exact 40 de saptamani si incerc sa nu ma stresez, ca stiu ca nu rezolv nimic dar azi dimineata am tras un plans...
M-am saturat si de bataile de cap cu apartamentul, nu mai am chef de nimic, nu mai vreau decat sa nasc. Urasc lucrurile care nu le pot controla sau programa.
Vreau si eu o nastere normala, sa ma duc la spital cu dureri si sa nasc in cateva ore si gata. Cu Adi am stat internata 1 saptamana la sala de nastere pana am nascut si am fost asa epuizata... NU VREAU SA PATESC SI ACUMA LA FEL. Oare cer prea mult?

dede, Adi 4ani si Medeea (39 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele...Doamneee ce dor imi e de voi

Dupa cateva zile de acomodare, in care urla ca nu vroia sa stea la el in patutz, de ieri am reusit sa-l convingem si suntem bine...mananca bine, am terminat azi dimineatza si tratamentul (Gentamicina si Fortum) si am scos branula...Oricum pregatiti-va pt fff putine ore de somn, dar e minunat sa fii mama...compenseaza cu un zambet, cu o manutza apucata...cu tot...e MINUNAT

Noi folosim tot ulei fiert pt masaj, Bepanthen pt funduletz, si servetele Pampers, ca astea le-ma primit, dar tot Nivea ash lua servetele, cica sunt mai bune...

Nu apuc sa va citesc...sorry...FELICITARI noilor mamici, va asteptam acasa sanatosi si voiosi...
Poate imi fac timp sa va scriu cum a fost...oricum, parca Oana zicea: NU E GREU, si nu va fie frica...minunea care vine dupa...sterge toata durerea...

Ieri am facut si molifta, Luca a ras, iar a plans...de fericire...
Gata va si poate mai intru dupa-masa sa va mai scriu

Albinutzza & Luca bondarelu'
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput