Mamici de iulie-august 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
ZenaO spune:
Mamini, ca sa nu cadem in butoiul cu melancolie si sa ne plangem de mila, mai bine le credem pe fetele care au deja pui si incercam sa ne bucuram de linistea asta dinainte de "furtuna". Remediul meu la starea asta e cititul, ca dupa bebe sigur nu se mai poate. Hai ca mult a fost, putin a mai ramas...
Noapte buna, fetele! pe maine
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos
Katink spune:
Plec si eu la somnic, noapte buna fetele, pe maine!
Pupici,
Katink
si dulcineea mea 37+
Fotografii
KULTA spune:
Katink, multumesc.
Plecati deja?
Noapte buna.
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
KULTA spune:
No, iar mi-s pasare de noapte. Ce-o face Irina?
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
le cred pe fetele cu bebei, dar parca nu prea mai pot asa cu burta asta imensa, pe caldurile astea, la kg pe care le am...as vrea sa fie mai repede, dar parca ar fi mai bine sa astepte pina la programare, sa fie totul neted si frumos...
de ceaiul de zmeur habar nu am, nu stiu sa dau sfaturi...
si eu sunt pasare de noapte, ma uit la dosarele X si alte prostii, ca somn abia dupa ora unu...
pe miine!
M
mamini spune:
Zina, mie mi s-a urit si de citit, sunt in concediu de pe 19 mai si cu exceptia unei saptamini cind am avut sotul in concediu si a week-endurilor, sunt singura acasa in timpul zilei si la tv nu e nimic. si am tot citit si mai ales recitit( carti bune noi aici mai greu). net si carti. citeodata mi-ar place sa vad oameni, sa fac ceva...asta e, daca sunt la capatul pamintului, unde se agata harta in cui...
M
Delia spune:
Fetelor vad ca deja se instaleaza nerabdarea sau mai bine zis pronosticurile?
Gabirus: eu cred ca tu esti in forma datorita medicului tau, daca ziceai ca te simti ca in croaziera...![]()
Kulta: nici nu vreau sa ma gandesc cum ar mai fi sa nu fie mama, sa vina ajutoarele mai repede!
Simona:multumesc!
Eu m-am ingrasat si exagerat de mult si acum sufardin cauza asta dar mai am putin si gata.
Zina:eu cand aud de citit mi se face rau ca am de invatat ceva carti...dar eu stau toata ziulica cu revistele Mami
.
Va pupic dulce!
Delia si
Codrin
irinabungau spune:
Kulta, am aparut si eu inainte de nani, m-am uitat la un film frumos de dragoste pe Acasa... 9 luni s-a numit, f. haios!!
Fetele, subscriu si eu la faza cu nerabdarea, stiu ca trebuie sa am rabdare s-o tin pe bebelusha la caldurica ca sa-i fie bine cand vine pe lume, dar in acelasi timp vreau s-o vad, sa stiu ca este sanatoasa...
Katink, faza cu ceaiul poti s-o incerci pentru ca este chiar bun la gust, nu are ce sa-ti faca rau... Iar cea cu masatul perineului ar fi super , te-ar ajuta mult la nastere... numai ca nu poti s-o faci singurica... tre' sa te ajute sotul... daca n-o fi prea rusinos!!
Cocoloasa, sa-ti traiasca finutzul si sa creasca sanatos si frumos!!!
Pup fetele, ma bag si eu la nani,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
andre_ea spune:
Gabi, eu cum fac sa evit luna asta plina? Desi ar fi timpul, eu as mai vrea sa mai stea bb la caldurica. Sa mai am si eu macar un we doar cu sotul (vad ca toate ne gandim la acelasi lucru). Dupa aceea poate sa vina si bb.
Eu am inteles ca ceaiul de zmeur nu face nimic. Cel mult la psihic. Asa ca nu beau.
Eu azi m-am trezit si am dormit la ore ciudate, asa ca acum bantui pe aici.
Eu ma simt cam obosita de cateva zile. O fi de la sarcina avansata sau de la lipsa cafelei (fac eforturi sa renunt)?
Mai e cineva pe aici?
Andy si
38
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos