Mamici de iulie-august 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Cocoloasha, felicitari. Eu am fost nascica atunci cind eram in luna a 4a cu Danuta.
Katink, si celelalte fete, din ce luna de sarcina se ia ceaiul de zmeur?
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Katink, si eu cred ca la inceput e bine sa fiti doar voi, mai ales daca sotul poate sta acasa o vreme. si e bine ca aveti si ajutor-moasa ,dar nu va fi chiar tot timpul. eu ma gindeam ca la inceput, daca vine mama o chinui si pe ea degeaba, fiindca daca e sa plinga bebe noaptea nu dormim nici unul si suntem cheauni si nervosi toti 3 (4) degeaba. cind bebe incepe sa mai doarma, e altceva si mi-ar fi de ajutor si nu ar fi f greu nici pt ea, saraca, si asa acasa munceste tot timpul.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta, mie vecina mi-a spus ca incepand din saptamana 36 pot bea ceai sau pot sa imi fac masajul respectiv. Eu personal nu fac nimica nici nu beau ceai si nici nu fac masaj.

Poti incerca la farmacie, cel putin aici la farmacie se gaseste, plus la un fel de plafar - Reformhaus ii spune - intrebi daca au ceai din frunze de zmeur. Sigur scrie si pe prospect cum trebuie administrat.

M-am masurat si eu Anis, burtica este 103cm si mijlocul 90 de la 58 cat il aveam inainte de sarcina.

Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+

Fotografii

Mergi la inceput

Kulta, ceai de zmeur nu stiu daca gasesti- eu nu am vazut-dar ulei pt masajul perineului exista la magazine naturiste, de ex la Sokos.
eu nu ma masor ca precis ma apuca jalea...
M

Mergi la inceput

Kulta, ceai de zmeur daca nu se gaseste la voi o poti pune pe mama ta sa iti aduca luni pe 25 cand vine.
Atunci vei fii in 35+ si nu este deloc tarziu sa te apuci sa il bei.

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Bine ai venit pe lume Alex!
Seara buna, fetele!
Eu m-am tampit, nu mai am rabdare, mai ales cand citesc despre progresele pe care le fac bebeii care aproape fac o luna: Aidan, Eva, ... La mine sta timpul pe loc si nu stiu cum sa-l mai umplu ca de plimbat nu indraznesc singura ca obosesc, si sunt prea greoaie ca sa mai fac orice, noroc cu voi. Ma distreaza bebe cand se zbantuie, dar in rest...am un sentiment de cloceala... De-abia astept sa-l vad, sa nu ma lase sa dorm noaptea, sa-i fac baie...Maine de-abia intru in saptamana 37, daca asteapta sa se incheie 40 de sapt. asta inseamna inca 4 sapt, adica o luna...enorm! Sotul meu cica mai e putin, da' nu mai pot de nerabdare.

Zina si bb Matei 36 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Zina, mesajul tau parca ar fi scris de mine...citeodata simt ca nu mai pot sa astept nici o saptamina...alteori ma gindesc ca ar trebui sa ma bucur de timpul asta pe care il mai am numai cu sotul. si cum sunt si cu nervii la pamint, hormonii varza...nu ma pot hotari si ma zbat intre astea doua...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, Mamini, eu mi-am cules frunze de zmeur acum o saptamina si le-am pus la uscat iar acum am frunze numai bine de ceai. Are ceva daca le folosesc pe astea?Trebuie sa mai contina si altceva decit frunze de zmeura? Oricum, o s-o rog pe mama sa imi aduca si vorba lui Katink, nu-i tirziu nici de luni pe 25 daca.l iau.
Zina, bb e cel mai in masura sa hotarasca vremea cind vine pe lume. Tu trebuie doar sa-l lasi in voia lui.
Ai grija.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Fetele mai este asa de putin. Hai mai rezistati, nu intrati acuma in panica.
Eu stiti cum fac, mereu ma gandesc la urmatoarea programare si cum la mine acuma sunt saptamanale, mi se pare ca se scurge timpul tare repede.

La noi este invers, sotul este cel nerabdator si tot intreaba burtica cand are de gand sa vina si eu tot zic sa mai stea macar o saptamana, am si eu un fix, sa fie mai maricica, sa ii fie mai bine.

pentru amandoua, ca vad ca numai noi mai bantuim pe aici.

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput

Hi, hi a aparut si Paula

Eu zic mai bine sa iti aduca mama ta si sa il bei pe cel adus de ea. Asa cu cele culese de tine cum faci? Cata apa pui, la cate frunze de zmeur...?!

Pupici,

Fotografii

Mergi la inceput