Concediu in Croatia?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

multumesc de informatii!!!!

da..as prefera sa-mi dai cateva linkuri cu locurile pe unde ati stat...multumesc!

si uite ca...asa cum tot imi povestesti..imi mai tot vin intrebari......cum ar fi:

1.inteleg ca din toata coasta croatiei...mai frumoasa si interesanta ar fi partea de mijloc spre sud?...am inteles eu gresit...mai bine zis...sa-mi rezerv mai mult timp pentru aceasta parte?..pt ca intetionam sa o pornim efectiv din nord (Umag).

2.cam cat v-a costat aceasta excursie cu totul si pt cate zile?

3.pt cazarile unde ati facut rezervare din romania?...cum ati facut aceasta rezervare..printr-o agentie?..ati platit ceva inainte cash?....sau pe internet direct?...eu nu am card de credit si nu stiu daca cu cardul obisnuit de debit pe care imi iau salariul as putea plati pe net o rezervare si mi-ar fi si teama sa fac asta...
ma gandesc ca daca e sa rezervi direct o camera pe net la locatia respectiva...trebuie cumva sa platesti...ma insel?

sper ca nu te superi cu atatea intrebari...



anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

1...greu de spus....mie mi-a placut si partea de "mai sus" - Opatija- Senj. Mi-a placut foarte mult Senj, desi am fost doar prin trecere.Am strabatut toata coasta, doar pentru Plitvice am intrat mai "inspre pamant"- Plitvice e mai in mijlocul tarii si vezi munte, nu mare. Noi am punctat locuri pe toata coasta (aproximativ) -Opatija mai in nord, Trogir mai pe la mijloc (langa Split) si Dubrovnik in sud.Cred ca daca esti pe marginea marii, oricum e frumos

2.noi am stat perioada 1-16 iunie. Ne-a costat 1700 de euro 2 persoane.In conditiile in care benzina a fost vreo 400, cazarea vreo 500 (dar unde am stat cate 4 nopti-adica in 2 locuri) am stat in apartamente (bucataria, baie, dormitor si chiar si living).De mancat am mancat si la restaurante, dar si "acasa" - la Trogir de ex a fost cald,asa ca nu aveam chef decat de rosii cu branza .Noi nu suntem risipitori de fel, dar oricum ne-am satisfacut toate poftele...erau mai multi bani planuiti, dar ne-am intors cu ei acasa.

3.rezervarile au fost absolut toate facute pe mail. De aia am si toate linkurile pe care ti le trimit pe PM (nu stiu daca e ok sa le pun aici). Pentru apartamente s-a cerut o mica garantie trimisa inainte prin Western Union (20 de euro, respectiv 50).Pentru trimiterea banilor a fost cea mai ieftina optiune - 7 euro/transfer.In rest am ajuns la fata locului fara nici un avans.

Nu ma supar...si noi am plecat cu o gramada de informatii primite de la necunoscuti pe internet si ne-au folosit foarte tare...asa ca poti sa mai intrebi daca iti mai vin idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

am primit!

cam asa ne gandeam si noi sa cheltuim unde in jur de 1500 euro...pt max 3 saptamani, 2 persoane. Sper sa ne incadram...si asta e si motivul pt care mergem la sf lui august, inceputul lui septembrie...

daca se pot face rezervari pe mail...fara avans..e f bine...si chiar si cu western union e ok...voi cauta cazari astfel pt primele zile...in ungaria si slovenia...pt ca apoi ne vom casa acolo la fata locului...e greu sa ne programam de aici cate zile stam si unde.....pana nu vedem...
ce sper eu e sa putem cuprinde ce ne-am propus in cele 3 saptamani...

Multumesc!


anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

chiar ma gandeam ca vara asta nu isi face nimeni concediul in Croatia :(

citind si eu pe net diverse locatii pt. vacanta in Croatia am rezervat un apartament http://www.holiday-croatia-rab.com/ in Kampor insula Rab (cred ca marius a fost :))si am trimis si avansul cu Western Union doar ca el nu m-a inteles cum i-am spus ca tre' sa mearga sa ridice banii si ii tot astepta in cont ...amu' i-am scris mai explicit...sper sa nu pierdem avansul :(
noi vrem sa mergem in perioada 25 iunie-4 iulie adika stam in Kampor pana in 1 iulie apoi vrem sa mergem la Plitvice vreo 2 zile:)

dar poate facem vreo escala si prin Split ???? sau unde se mai merita mai in sud si e f. frumos???

tzitziri poti sa-mi trimiti si mie mail cu locatiile voastre???

ma mai gandesc ce sa va intreb :)

Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da tzitziri...revin si eu cu o alte 3 intrebari...imi vin asa fractionat

in drumurile voastre pe coasta...ati facut si excursii pe mare cu vaporas?..croaziere?..merita asa ceva?..se organizeaza?

se poate intra cu masina pe insule?...se fac traversari cu bac ceva..sau sunt poduri?

la plitvice...se poate face rafting organizat?

anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Jozsaerika,

ti-am trimis PM.
Si celor carora le-am trimis noi avansul le-a fost mai greu pana au inteles, dar in final s-au dus si si-au ridicat banii...se poate sa aiba probleme cu limba engleza si de aia sa nu inteleaga...la ei cel mai multi stiu italiana si germana. In engleza mai putin..asa ca mai insista...sau roaga pe cineva de pe forum sa iti traduca in germana.Poate asa pricep mai bine.

Noi am trecut pe langa Split.Trogir-ul mi s-a parut foarte frumos, si e doar la 20 de km de Split.Split-ul pare mai mult un oras "normal"...adica blocuri, magazine, scoli, etc...Trogirul, cel putin partea veche, e mai pitoresc cel putin la prima vedere. Noi am stat la Trogir - cu toata partea veche si am mai mers in sus si in jos 20 de km (pe langa mare si mai opream unde ne placea sa facem baie). La Dubrovnik e frumos...e la 200 de km de Split.

Intre Split si Trogir cred ca e (asa mi se pare mie de la "distanta") diferenta dintre Constanta ca oras la mare si orice alta statiune..desi nu stiu daca Trogirul e considerata statiune turistica sau pur si simplu un oras....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Split-ul e frumos in zona de langa mare = orasul vechi, palatul lui Diocletian, etc. In rest, ca orice oras mare, cu fabrici, blocuri, etc. Trogirul e f frumos! Si Dubrovnik-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

quote:
Originally posted by diciu

da tzitziri...revin si eu cu o alte 3 intrebari...imi vin asa fractionat

in drumurile voastre pe coasta...ati facut si excursii pe mare cu vaporas?..croaziere?..merita asa ceva?..se organizeaza?

se poate intra cu masina pe insule?...se fac traversari cu bac ceva..sau sunt poduri?

la plitvice...se poate face rafting organizat?

anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"




Fractionat, nefractionat, azi oricum am chef de vorba...
Noi am fost de la Opatija la Venetia cu vaporul (catamaran cred ca era) - era acoperit deci am stat cumintei inauntru. Excursia se poate lua si cu o zi inainte, deci nu am avut probleme de aglomeratie. Dar era la inceputul lui iunie, deci extrasezon.Asta e tot ce am facut excursie fara masina. Drumul pana la Venetia din Pula (unde se facea transferul autocar - vapor) a durat 3 ore pe vapor + 1 transferul si a costat 80 de euro atunci. Am stat in Venetia vreo 4 ore, dar suficient sa vedem "esentialul"....mie una mi s-a parut putin deprimanta Venetia .
De organizat am vazut pe peste tot tot felul de pliante.Exista in toate orasele/statiunile puncte Info pentru turisti unde poti intra si primi toate ofertele posibile. am vazut excursii de o zi in insule (cu plecat dimineata si venit seara) - in insule era avantajul ca probabil plaja era mai putin stancoasa.Poduri nu stiu....stiu ca insula Krk (unde nu am fost dar pe care am vazut-o de la distanta) are un pod pe care se poate ajunge. Noi nu am fost pe acolo...

La Plitvice se poate face doar plimbare si atat...si poze..au cateva versiuni de trasee in functie de durata lor (2-3 ore, 3-4, 4-5, 5-6 si ceva vreo 6-8ore). Urmaresti indicatorul cu litera traseului prin parc si e suficient....nu se organizeaza nici un fel de alta activitate, decat vaporarul sau un mini-trenulet care te poate plimba cand obosesti.Traseul lor e pe harta parcului....Cred ca sportul prcticat la Plitvice e fotografiatul amator...noi am facut peste 400 de poze...e superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

acuma am ajuns acasa de la birou...si am citit...merci!

interesant...o sa incerc sa caut pe acolo oferte de croaziere...excursii...am prins gustul lor..din grecia..



anda




"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

si eu vreau in croatia si in zona de plaja cu nisip. fratele meu a fost in localitatea Duce si am vazut din poze ca e superb. este si munte si mare in acelasi loc. din pacate nu este liber in perioada care vrem sa mergem noi acolo unde au stat ei si am mai sunat in vreo 5 locuri si e plin....nu imi dati si mie careva niste nr de tel sau adrese de mail sa mai caut si in alta parte?? noi vrem sa mergem din 26.07 cand e in plin sezon. sper sa gasesc cazare undeva...si parca nu as vrea la hotel.
ma puteti ajuta si pe mine?

Mergi la inceput