Mamici de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 8

deny_82 spune:
Irina, ar mai fi cel mult 10 zile din zisele dr-ului.....acum sa vedem cand o vrea sa iasa.....sper ca nu va mai fi mult.....Incep numaratoare inversa de azi ...

ZenaO spune:
Neata!
Simona, ciudate vise! atata timp cat nu ma sperie si sunt de bine e ok. Zinnatul ala nu stiam ca e compensat, dar oricum nu mai iau niciodata.
Irina, ma bucur ca ai simtul umorului. Dupa ce am postat, mi-era teama ca n-o sa-mi intelegi mesajul, dar si tu si Anis sunteti de gasca, ca toate fetele de altfel.
Anis,...
Ancutza...aoleu! 39 de sapt, pai cred ca astazi e ziua...
Ce rotund si frumos e Mihnea! Noroc cu carul!
Emaaimee, bravo ca v-a cazut buricutzul!
Fetele din afara, greu v-a fost! eu am fost despartita de sotul meu cel mai mult o luna ca a fost la un proiect in Franta si am innebunit, cu toate ca m-am mutat la mama. In oct. ar trebui
sa plece 3 luni in Germania si ma apuca bocitu cand ma gandesc sa stau fara el atata, dar o sa-l am pe Matei.
Zina si bb Matei 36 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

emaaimee spune:
Sunt cu Bibi la tatzica stanga si cu mana dreapta va scriu! facem galerie fetelor care nu au nascut!
Irina-ma bucur pt fratele tau si nu mai plange ca o sa o ai pe fetitza macar!Si poate ne vom vedea si noi!As vrea sa venim prin sept,nu stiu exact acum,avem vaccinul de 2 luni in sept-dupa vaccin oricum venim!
Ce ragaait a tras!Ca am batut-o nitelush pe spate!RAda si gangureste ceva in limba ei in bouncer!Ne cam scremem de kaki! frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

mamini spune:
sotul a fost angajat cu contract pe termen nelimitat inainte de a veni, firma s-a ocupat de actele si relocarea lui,cu viza luata din Ro. eu am venit un an mai tirziu si am avut rezidenta A si permis de munca pe un an, apoi am prelungit inca un an si apoi am primit permanenta. dupa 6 ani as putea aplica de cetatenie( adica in vara asta) , desi n-am chef acum cu burta sa alerg pe la Politie si as prefera sa aplic dupa ce se naste mindra, ca sa o trec la mine pe aplicatie, nu sa aplic separat si pt ea( inca 400 de euro), asa ca astept sa avem act cu poza( pasaportul romanesc) sa aplicam amindoua fetele...tati nu a invatat limba si n-ar lua testul( care e ff greu) si asa ca nu se agita.
e incredibil ce diferente sunt intre statele din EU. dar o sa intre si Ro in EU si nu o sa mai conteze atit.
M

caterina71 spune:
Neatza dragutzetor
Vazut si placut pozele cu bebe Mihnea. Sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare, voinic, cuminte, sanatos si norocos, Monica!
Ancutza, nastere usoara, daca se hotaraste puiul tau sa vina pe lume, desi se pare ca-i place la el in culcus.
Irina, plimbare placuta pe faleza. Mi-e asa dor de mare, cre ca e primul an de cand ma stiu cand nu vaz marea, dar pentru asa motiv cre ca se merita! Ma bucur de pozele tale, iar la anu aterizez eu pe acolo, daca nu ni se pune pata si ajungem in septembrie daca avem voie de la dr. Mai vedem, acu ne focusam sa asteptam bebelina cat mai aproape de termen. Si nu te mai ingrijora atata cu echo, doar nu-s facuti copii toti dupa un sablon.
Emaaimee, felicitari pentru pierderea buricutzului!
Pupici,
Cati si Alexia 37 azi

mamini spune:
Emaaimee, abia astept sa mergeti in Ro, sa imi povestesti cum e cu bebe pe avion...ca planuiesc si eu sa plec, macar de Craciun...vreau botez frumos si acte cu poza pt fata mea.
Zina, nu stiu cum e sa ramii cu copil mic, fara sot( din pacate voi avea ocazia sa aflu in septembrie) si eu nu am pe nimeni aici- asta va fi f greu, dar pot sa iti spun ca trei luni trec repede si ce frumoasa e intilnirea...ce emotii, ce fluturasi in stomac...asa, ca la inceput.
prima data cind nu ne-am vazut 4-5 luni, eu slabisem vreo zece kg, imi schimbasem tunsoarea si culoarea la par si mi-era teama ca n-o sa ii placa de mine( desi aratam muult mai bine decit cind plecase)- Doamne ce emotii am avut...si ca un facut, fiind decembrie si ceata pe Otopeni mi s-a anulat zborul si a durat vreo doua zile pina am reusit sa ajung aici si surpriza...el nu ma astepta!( nu se anuntase zborul meu).Doamne ce am plins! si apoi a venit si s-a facut soare. ca in filmele cu si pt prosti, pe bune. dar a fost romantic, asa ca sunt si parti bune.
si cu bebe timpul cred ca trece mult mai repede.curaj!
M

corbioana spune:
Mamini daaa suntem baiat maale luni facem 3 sapt. In spital era programul de 3 ore de masa dar acolo la ora aia mergeam cine stie el saracutul ce facea in rest. Acum asa in mare se trzeste la 3 ore noaptea dar nu e chiar o regula, ne mai matzaim si mai repde daca nu ne convine ceva… Mai e putin si la tine !!!
Irina multumim, mama ambitioasa si bebel de asemeni ginere pe cinste !!!
Simona pupici sa dea Dumnezeu !!! sa reusim sa fim bine !
Adriana l-ai scos deja pe Aidan cu marsupiu ????????? Eu auzisem ca inainte de minim o luna si ceva sa nu ma gandesc !!!! Ai intrebat pe cineva ? E ok ??? ca si eu abia astept dar mi-e cam frica inca de spate, cap, coloana nu stiu ce sa zic…desi el isi tine capul asa de bine ! Ce ziceti fetelor care aveti deja copilasi ? Cand putem sa=i scoatem in marsupiu ???
Monica super pozele cu Mihnea!!!!!!!!!!!!! E un scumpic!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

mamini spune:
Ioana, depinde de marsupiu, ca regula trebuie cit e mic sa stea cu fata la tine si cu partea din spatele lui ridicata- ca sa ii tina capsorul. pe marsupiul cumparat de mine sunt doar restrictii legate de marime, nu de virsta: 50 de cm si 3500g. unele sunt mai bune, unele mai putin bune. dar daca partea aia din spatele lui.fata ta ii acopera ceafa si ii tine capul...de ce nu? si eu abia astept, sotul meu cind vorbeste de marsupiu zice: "suport pt chiftea"- frumos, nu? hai, curaj!
M

Simonaci79 spune:
Adriana - felicitari pt plimabarica! Ti-am mai zis ca sunteti deja mari! Abia astept sa vad si eu cum e sa-l tii pe bebe in brate!
Ancutza- mult succes cand va hotarati!
Monica_Elena- sa-ti traiasca globuletul de aur! Frumusel si grasunel!
Emaaimee- felicitari pt buricutz! Acum treceti si voi la baite cu apa multa si balaceala! Succes!
Mamini- Sa dea Dumnezeu sa va fie bine in continuare, vorba ta, nerge si biberon la bebe daca nu se poate altfel, imp e sa fiti amandoi sanatosi sa va puteti ocupa de bebe! Sa dea Dumnezeu sa iti rezolvi toate problemele de sanatate repede si sa nu mai stai despartita de sotul tau asa de mult! Si cel mai imp, sa ai un bebe sanatos!
Deny- ne bucuram ca esti bine! Iti tinem pumnii pt marea intalnire! In cate sapt esti tu?
Am fost si noi la control azi! Avem in jur de 3.500kg dupa cum zicea nenea dr si nu vom mai fi leuti! Imp e sa fim sanatosi! O sa ne vedem Vineri!!!! (la 39 sapt fara o zi) Dl dr pleaca de sb pana miercuri si a zis ca nu risca sub nici o forma sa ma lase sa-l astept (as fi in sapt 40 cand e el plecat, asa ca marea intalnire va fi mai devreme). Si daca totul decurge normal, luni vom fi cu bebe acasa! A zis ca e deja dezv de mai mult de 40 sapt, dar l-am intrebat cum e cu masuratorile astea pt Irina si mi-a zis si el ca sunt relative, ca nu se poate determina exact, ca sunt de fapt o medie din anterior, si ca nu are nici o imp de fapt dimensiunea la nastere, ca se poate naste mic si sa se faca mare, sau invers. A zis ca ce e imp e dimensiunea parintilor la nastere! Asa ca Irina, intreab-o si tu pe mama ta cat de mare ai fost tu cand te-ai nascut, si intreaba-l si pe Radu! Ca daca voi ati fost mititei nici copilul nu are cu cine semana! Si stai cumintica sa nu nasti ca si eu tot tie vreau sa-ti trimit mesaj!
Sa dai vestea pe aici despre baiatul meu!
Simona si Mario 38s

mamini spune:
Multam, Simona, sa dea Dumnezeu la toata lumea bebei sanatosi! vineri...mai e un pic si il vezi pe bebe, e bine daca e maricel, iti doresc sa mearga bine totul si sa fiti sanatosi amindoi!
M
nu stiu cine zicea ca iar vine un val de bebei...chiar!