Mamici de iulie-august 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 7

Katink spune:
Buna dimineata!
Monica-Elena, ce pui dulce ai!!! Sa va traiasca!
Ancutza, chiar pentru tine am intrat acuma, m-am trezit sa beau un pahar de suc si am zis sa vad daca ai nascut.
Azi ai implinit 40 saptamani!!! O fi asa de punctual pruncul tau?! Ar fi ceva sa nasti exact la termenul stabilit de dr.!!!
O nastere usoara iti doresc, si sa ne tii la curent cum te simti azi!
Dede, nici la tine nu mai este mult pana la termen... 4zile... mai ce copii punctuali aveti
Ma intorc in pat O sambata placuta tuturor!!!
Pupici,
Katink si dulcineea mea 37+
Fotografii

irinabungau spune:
Monica Elena, ce grasunel mi se pare Mihnea, este un scump!!!! Sa ne pui si ceva fotografii actualizate, sa vedem cum a progresat... eventual de la lectiile de scufundari, hehe!!!
Eu l-am sunat pe nea doctorul meu si se pare ca d-ra la care ar trebui sa merg sa vad care-i treaba nu este in Cta ... asa ca mai am de asteptat!!!!
Bai dar ce liniste este azi, cred ca imi sui coada pe spinare si plec la plimbare...
Pupici,
Irina si bebe 36 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau

irinabungau spune:
Fetelor, uitati aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53171&whichpage=1
cu ce probleme s-a confruntat draga noastra de Pisi_Ella dupa nastere!! Este bine de stiut pt. cele cu cezariana ca sa nu avem probleme asemanatoare!!
Pupici,
Irina si bebe 36 sapt.

emaaimee spune:
Sa nu va fie frica de nastere!Nu va stresati prea tare ca se aduna si va ingreuneaza travaliul si nasterea!Incercati sa va gandit la ceva frumos cand va dor contractiile(ma dureau si ii ziceam sotului zambind printre contractii-vine bebe si eram cu gura pana la urechi de fericire,si apoi iar au si tot asa!)Veti vedea ca veti trece toate cu bine si peste asta!
KULTA-strigam si inainte si acum:NU MI-E FRICA DE NASTERE si probabil ca o sa mai fac un bb!Incearca si tu autosugestia si calmeaza-te si te rog sa nu zici ca eu am avut norocIncearca sa gandesti pozitiv-lasa experinta avuta cu Danutza deoparte!
In legatura cu alimentatie pe parcursul alaptarii:mananc orice si am lapte ca la tasnitoare,cand scoate Bibi tatzica sa respire o stropesc pe fatzuca cu dusul
OanaC-eu alternez sanii la fiecare alaptare!Mie lactation nurse mi-a zis ca atata vreme cat bb uda 5-6 scutece /zi si papa tatzi de 5-6 ori/zi timpe de 15 min cel putin trebuie sa ia in greutate dupa graficele normale!Bibi papa de 5-6 ori pe zi(si noapte) timp de 15 sau mai multe minute max 20min,plus mai are topups(mai scurte intre alaptari de la cateva minute pana in 10 min-cred ca ii e cald si i se face sete).
Adriana-felicitari pt plimbarica in marsupiu!Acum imi faci pofta si ma duc sa imi iau si eu!
Si eu am vrut sa imi iau,dar am citit ca iti face rau la sani daca iti mai apar galme!Iar eu ma tot trezesc cu galme cand la unul cand la altul-care imi trec f repede acum ca stiu ce sa fac(ma masez atunci cand o alaptez sa coboare lapticul,fug dupa si dau cu apa calda si rece pe ele si apoi imi masez galmele deja vizibil inmuiate cu crema de galbenele si imi trec).E posibil sa fac galmele pt ca tot am tendinta sa trag somn pe o parte-eu dormeam pe burtica candva...
Ne-a cazut buricutzul ieri,ce de griji mi-am facut ca nu mai cade!Ca la alti bb cade la 7 zile!
Si tot ieri am luat certificatul de nastere irlandez a lui OANA NITU!
Multumim de primire mamicilor de bebici iul-aug si felicitari pt avansare la copilasi!
mamini-sigur nu esti alter ego-ul meu?Si noi am avut atatea probleme si cat am stat despartiti,el e aici din 2000,a plecat cu contract de munca si apoi am ajuns si eu dupa 2 ani aici,legea e dura si ne-am tot chinuit cu dreptul de munca si altele!Anul asta insa ii dau rezidenta lui si cred ca si mie si vom avea dreptul de munci fara sa mai avem nevoie de permis de munca!Vom avea aceleasi drepturi ca irlandezii cu exceptia dreptului de vot-se poate remedia si asta,daca vrem putem depune actele pt cetatenie ca ne incadram!Dar nu imi trebuie mie cetatenia lor!Oricum Oana va primi cetatenia tocmai pt ca noi ne incadram,ii voi depune actele pt pasap irish ca mergem in sept la Constanta
si acasa ne facem si romanca(ii scot cert RO si pasap)
frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

mamini spune:
Buna dimineata!
multumesc pt mesajele de aseara, fetelor, adevarul e ca si noi ne-am bucurat mult de tot ca am reusit din primele incercari, asteptam de atita vreme si vorba sotului "pazeam sa ni se alinieze si noua planetele" si ne-a ajutat Dumnezeu,mai ales ca mi-am asumat un mare risc intrerupind tratamentul, dar neurologa m-a inteles si m-a sustinut, mai ales ca voi continua cu porcariile alea de medicamente pe un termen nelimitat...nu puteam astepta ca intii sa rezolv aia si apoi copil...cine stie cind si daca se va rezolva? si oricum, cu toate greutatile, a mers bine si copilul a crescut frumos-cred ca simte ca e dorita si iubita de toata lumea.sunt tare bucuroasa ca o am, uneori nu imi vine sa cred ce norocoasa sunt si multumesc lui Dumnezeu. sper sa fie totul in regula cu ea, sper sa rezist macar niste luni sa o alaptez si sa fie zdravana, desi nu mi-e teama nici de biberon, in fond e important sa fiu si eu bine...o sa vedem.
Monica-Elena, Mihnea e un scump! sa va traiasca.
M 35+

deny_82 spune:
Buna fetele!!!
Am venit si eu cu vesti.....ieri am zis ca nasc .....Am fost asa de alarmata caci i-am dat dat pana si tel. doctorului......care m-a chemat azi la cabinet sa mai fac un control.....se pare ca a fost alarma falsa.......Inca nu vrea sa iasa

mamini spune:
Emaaimee, felicitari pt certificatul de nastere si buricut, aveti motive de sarbatorit... noi am stat un an eu in Ro si el aici(eu imi terminam scoala), apoi eu m-am mutat aproape de Cercul Polar, am stat o vreme singura- cu 2 chirii de platit dintr-un salariu a fost fff greu, apoi a reusit sa se mute si el. eu am terminat faculatatea si mi-am gasit de munca aici unde stau acum, am plecat si dupa o vreme a venit si el. am stat iar un pic impreuna si el s-a mutat la Helsinki cu jobul, iar 2 apartamente si naveta ca la nebuni. dupa o vreme nu a mai rezistat si pleca cu trenul dimineata si venea seara 200 km dus, 200 intors...si intr-un final s-a mutat inapoi- era zombie de oboseala si amindoi cu nervii la pamint si am luat apartamentul in care stam- prima noastra casa ( am avut 12-13 domicilii in 10 ani) primul semn de stabilitate dupa atita vreme...citeodata mi se pare ca n-am fost eu, a fost asa de epuizant ca parca as fi facut toate asta ca o somnambula-altfel nu stiu daca as fi rezistat, departe de casa, de ai mei si...practic singura! dar am avut noroc pina la urma, am reusit.
super ca Oana poate primi pasaport irlandez, eu as putea aplica de cetatenie si ar primi si Mitzi cu mine, dar dureaza f mult.
M

irinabungau spune:
Emaimee, cand vii la Cta??? Poate ne vedem cu papusicile, ce zici? Doar asa, cat sa le facem cunoastinta... ca banuiesc ca vei fi super aglomerata...
Ma bucur mult ca i-a cazut buricutzul Oanei, acum face cipa cipa in caditza... ce bine...
Cat despre pasaportul irlandez, stiam ca nu se mai da cetatenie irlandeza la nou nascuti daca parintii nu-s cetateni, asa ca ma bucur tare mult pentru Oana ca poate avea doua cetatenii. Si frate-meu a primit actele acum, deja intra in linie dreapta si vine si el acasa...
Deny, deci n-ai nascut... Ce zicea doctorul tau de junior, cand preconizeaza ca va iesi la lumina??
Mamini, Doamne ce aventura cu voi, copilasi!!!!! Ma bucur mult ca ati reusit sa va adunati pana la urma si sa va realizati si visul cu bebe!!!! Si eu cu Radu vom mai avea de asteptat pana cand vom fi impreuna ...
Pup dulce,
Irina si bebe 36 sapt.

emaaimee spune:
Monica_Elena-e un scump MIHnea!
mamini.Irina-nici un copil nascut de parinti straini nu primeste cetatenie irlandeza decat daca unul din parinti a stat in Irl cel putin 3 ani si a muncit legal,cu acte doveditoare ca a platit taxe statului si pasap cu vize in regula!Asa ca noi ne incadram-a amendat legea ministrul justitiei chiar de la 1ian 2005,iar noua ne convine de minune,ca era mai complicat sa iau travel documnt de la ambasada RO!Iar de alocatie la fel nu beneficiaza cei care muncesc la negru,ci numai cei care muncesc legal in Irl.Parca la noi e vreo 127e pe luna!
Cred ca tare greu v-a fost sa fiti despartiti!Bine macar ca v-ati luat casa!Noua nu ne aproba inca morgage cu toate ca am plati ratele lunare aceeasi suma cat platim chria acum!Dar daca luam rezidenta,sper sa fie totul mai simplu pt noi si sa ne luam si noi o casa sa nu mai umflam fundul proprietarilor!
Ca mi-ai adus aminte de scoala si eu mai am examene de dat si luat in decembrie 5 bucati de examene
Si noi o planuimpe BIBI din iulie si stiu ca de ziua mea(pe 8aug) asta era cadoul pe care mi-l doream si cand mi-a venit-ce dezamagita am fost...Dar am tot incercat si
Va las ca se maraie Oana,cred ca ne trezim-here we go again
Pupici burtici si mamici cu bebici! frumoasei BIBI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

mamini spune:
Irina, din suflet iti doresc sa nu aveti asa de mult de asteptat sau macar sa nu fie chinuitoare asteptarea- tu vei avea bombonica si-ti va umple timpul si sufletul, va fi greu, dar poate cu raza de soare prezenta va trece mai usor...
Deny, Ancuza deci mai asteptati. noi facem galerie si tinem pumnii.
M