Mamici de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Simona tu faci cezariana nu?

Pisi_Ella, sper ca s-a terminat problemele la tine si iti poti vedea linistita de bebe!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Simona....la mine e o "balaceala" in calcule de m-am zapacit de tot.....de aceea nici nu mai trec la semnatura sapt......

Dpn-ul ar fi pe 31 .....dar eco arata ca e mai mare.....stiu ca se da o marja de eroare si ca de fapt nu se stie cat e de adevarat....dar va spun ce mi-a zis dr. ....cum ca ar fi mai mare cu 2 sapt.....
Ultimu ciclu care a fost pe 24 oct....nu a fost normal...tinand mai putin ca de obicei....ceea ce ma face sa cred ca a fost peste si ca puiul meu e intradevar mai mare.....De vreo 3 sapt. de cand mi-a zis dr. ca e mai mare sunt in calcule pana peste cap....Astept sa iasa ca apoi sa fac si eu calculul si sa vad in ce zi am ramas pana la urma....
Deny si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-sigur ca povestim cum e pe avion cu bb mic!
Irina si Simona-multumim de felicitari. legat de buricutz si baita:am facut prima baita a2a zi dupa ce ne-am nascut!Pana acum avem la activ deja 3 baite cu buricutz si mai facem una azi-maine-prima fara buricutz!
Zena&Cati-multumim
Simona,Deny-mai aveti asa putin si va vedeti bebelushii!
Ioana Noi vrem sa ne facem cadou de 2sapt-azi un baby carrier ca tot ne-a facut chef Adriana!Si eu stiu ca sunt ok!Uite ce scrie la cel pe care l-am ochit eu-features adjustable shoulder straps for comfort and padded head support for baby.Maximum weight-9,5kg.Suitable from 0-9mths.

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ma bucur fetele ca va place flacaul meu. Punem si poze actualizate promitem. Apropo voi ati pus bebeii in scaunul de masina din ala gen scoica? Mie nu imi place deloc cum sta acolo.
Pupici si week-end frumos. Asteptam vesti de la noile mamici.
Noi astazi mergem la taiatul motului baietelului sorei mele asa ca ne distram.
Pupici la pitici si la burtici.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in
sticlute mici.
http://photos.yahoo.com/gabriel bambache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monica.apropo..de scaun de masina..desi si eu am apuca sa imi i-au unul, o f buna prietena , dr. a zis clar ca nu e recomandat pana in 6 luni, mai bun pt masina e port bebe-ul..

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Hello fetelor!

Stie cineva cu cat timp inainte trebuiesc spalate si calcate hainele lui bebe pe care le iau la spital? Eu am dpn 30 august dar doctora mi-a spus ca am in burta o grasana care s-ar putea sa vrea afara mai devreme, asa ca mi-am facut bagajul de spital deja.

Va e frica? Eu imi fac mii de ganduri. Ma tot gandesc daca o fi sanatos bebe, daca oi putea sa nasc usor, daca o sa ma descurc in postura de mamica...ce sa mai, sunt total bulversata.

Pupici, o zi buna si wreekend minunat, pentru cele care pot iesi, eu sunt consemnata la domiciliu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mamini, mie tare mult imi place povestea voastra ... e de film, serios ... Cu atatea greutati si atat romantism in acelasi timp. Sunteti niste deosebiti si sunt sigura ca si Mitzi a voastra va fi la fel.

Pupici ptr. burtici, bebici si mamici!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 36+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Iaca m-am adunat de pe drumuri, este cumplit de cald afara, noroc ca mai bate vantul putin...

Cati, multumesc, o sa mai fac ceva fotografii ca sa va aduceti aminte de marea noastra. Am auzit ca este plin de petrol pe plaja... nu stiu cat este de adevarat, ca eu pe plaja... n-am mai fost!!!!

Zina, 3 luni trec repede, vei vedea!!!! Si vei fi tare ocupata cu Matei, nici nu o sa-ti dai seama... Pentru mine acum 3 luni ar fi floare la ureche, pe mine ma asteapta alte 7 luni dupa jumatatea lui Oct... Iti dai seama, primul Craciun al bebelinei fara tati... nici nu vreau sa ma gandesc, poate se intampla vreo minune...

Simona, multumesc pentru intrebarea pusa la dr. pt. mine . Eu am fost copilas normal la nastere, am avut 3,200 51cm si m-am nascut putin mai tarziu de termen... Cine stie... deja nu-mi mai bat capul!! Oricum nu nasc inaintea ta, asa ca astept sa-mi dai vestea cea buna s-o duc mai departe!!!!!

Monica Elena, Anis, eu stiu ca cel mai sigur mod de a transpota copilul in masina este scaunelul de masina!!!! Nimic altceva!! Sunt intr-adevar unele scaunele de masina in care bebe nu sta foarte bine si-i poate afecta coloana!! Monica Elena, distractie placuta la taierea motzului!!!

Mamini, chiar ca-n comedii intalnirea voastra!!!! Acum cred ca aveti de ce rade...

Fetele, la noi se pregateste de o furtuna... de cand am inceput sa scriu mesajul asta deja s-a schimbat vremea... (m-am oprit intre timp sa-mi ascult zodia la B1TV).

Pupici,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Gabi, multumesc, adevarul e ca am trecut prin multe si ne-a dat Dumnezeu putere sa trecem peste toate si ma simt puternica linga el, iar copilul nostru va fi iubit si rasfatat. ma consider o norocoasa si...cred ca si sunt.
despre scaunul de masina...aici e absolut obligatoriu, prin lege nu e voie sa ai copilul in masina altfel decit in scaunel, asa ca bebeii ies din spital in scoica. zic doar sa nu il tii f mult, daca ai drumuri lungi cind bebe e mic sa-l iei in brate sa intinda spaticul etc.
Oriadam, nu cred ca e o regula cind sa speli hainele, noi aici am discutat doar ca trebuie spalate si mai ales clatite f bine.
noi le avem spalate de o saptamina si copilul vine pe 11 august cel mai tirziu...ne bucuram ca vii pe la noi, mai povesteste-ne de fata ta...
Monica-Elena, sa aveti distractie placuta.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Oriadam, Eu mi-am inceput bagajul de spital de cand intram in sapt.29 si de atunci tot mai bag cate ceva... Eu am spalat lucrusoarele lui bebe cum le-am cumparat, o parte tzup la bagaj, o parte in dulapior!!! Deci... nu este o regula...
Cat despre nastere... vezi ca a deschis Kulta un subiect nou daca ne este frica de nastere!! Dar cred ca cel mai bine ar trebui sa pleci la drum optimista, in felul asta va fi muuuult mai usor!! Uita-te la Adriana, Oana, AC, Emaimee, Albinutza, au nascut normal si fara frica, ceea ce ne sfatuiesc si pe noi!!
Cat despre noua postura, cea de mamica, vei vedea ca instinctul te va ajuta foarte mult. Intre timp mai citeste de pe site despre bebelusi si vei avea senzatia ca le stii pe toate!!! Imi aduc aminte ca vorbesm cu Ioana pe Messenger si era tare speriata ca naste si n-o sa stie ce sa faca cu bebe Andrei si uite acum cat este de experimentata si cat de sigura este pe ea!! Fiecare mama stie ce-i mai bine pentru copilasul ei... si nu pentru ca a citit in carti, ci pentru ca asa simte ea!!!

Pup fetele,

Irina si bebe 36 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput