FIV 38
Raspunsuri - Pagina 8
nejla spune:
Buna Tabitha,am inteles ca faci FIV in turcia,ma intereseaza si pe mine unde faci,cit costa si cit dureaza.
Sotul meu este cetatean turc,ne gindim si noi sa facem FIV in turcia,am fost si noi la o consultatie la spitalul Acibadem,aici primul FIV costa 2500 $,al 2 lea 2200$ iar al 3 lea este gratuit.
Deocamdata iau dostinex pentru hiperprolactimie,astept sa vad cum o sa-mi iasa analiza,doctorul mi-a spus sa vin cu prolactina la limite normale.Iti doresc mult succes, sa te intorci cu un bebe de-acolo.
saftoiu_gina spune:
Buna dimineata fetele ,sunt surprinsa,azi merge f. bine Net-ul.
ANIS multumesc ptr. incurajare ..si ai grija de tine si de bebelina.
Saptamana viitore merg la control,imi cedeaza cineva programarea la dl. prof. e super ...si o sa vin cu noutati ,sa vedem in viitor ce vom face.
Va doresc un weekend deosebit...
GINA
danutza_c spune:
Anis, te rog mult spune-mi si mie cu ce dr. ai facut FIV la Giulesti? Mie mi-a fost rec. prof. Marinescu si la el vreau sa ma duc. Mi-am facut aproape toate aranjamentele ca sa pot sta acasa 3 luni (serviciu, etc.) si as vrea sa stiu cit mai multe amanunte, daca se poate. Am sunat la clinica ca sa imi fac programare si mi-au spus sa sun la inceputul lui sept. ca in august sunt in concediu. Cum lucreaza ei acolo: in loturi si exact ce inseamna asta? Lamureste-ma si pe mine te rog ca simt ca nu mai pot de atita stres si agitatie ca sa rezolv lucrurile de aici de la asa distanta, e foarte greu.

Gina, dupa ce te duci la consultatie te rog mult spune-mi si mie ce ti-au spus: cum faci mai departe, te rog mult de tot. Iti doresc multa bafta!
Rh, ai incercat sa te uiti pe net, vezi poate gasesti ceva pe google. Daca am timp o sa ma uit si eu si iti spun daca am gasit ceva. Nu stiu cit esti tu de stresata cu timpul, eu am pertecut o gramada de ore uitindu-ma pe net la FIV si dind telefoane peste telefoane acasa la prietene sa ma ajute. 

Anca Wish spune:
Lachione zice asa:
Are 7 ovocite (a plans la anestezie), nu are nevoie de ICSI si marti face embriotransferul.
Sa-i tinem pumnii.
anca...SIGUR intr-o zi

crinuta71 spune:
Lachi iti tin pumnii si astept sa ne aduci vestea buna 
cat mai curand! Fii curajoasa asa cum ai fost tu intotdeauna. Va fii bine, sunt sigura. 

saftoiu_gina spune:
Pentru DANA
Daca vrei sa vii in tara pentru FIV ,eu cred ca trebuie sa te programezi mai inainte ,in special ca programarile incep de la 1 septembrie.Cand am sunat ptr. programare la dl. prof. ptr. FIV am fost programata dupa vreo 3 saptamani,la tine cred ca conteaza timpul.Dupa 1 luna de concediu cred ca dl. prof. va fi foarte cautat.Eu am inceput stimularea din ziua 21 a CM si a durat 26 de zile pana la punctie si dupa 2 zile s-a facut ET.Am facut protocolul lung , este si protocol scurt , acum depinde de problemele pe care le are fiecare.Nu-ti pierde speranta,va fi bine.
O sa-ti spun ce fac miercuri la doc. .. GINA.![]()
Monica-Elena spune:
A plans Lachi mai Ancutza dar Mihnea a fost langa ea sa o incurajeze.
Fetelor astazi am fost la Medsana sa ii facem galerie lui Lachi si sa ne vada echipa de medici si mama nr.2 - dr Densa Protopopescu. Dna dr a stat numai cu Mihnea in brate. Profesorul Ancar i-a tras un pupic mai sobru, asistentele mi-au zis ca le-am facut ziua frumoasa cu Mihnea, iar embriologii greci l-au pupat intruna pe picioruse si pe talpi zicand ca va fi un baiat mare si voinic. tare am fost impresionata de echipa de la Medsana.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Anca Wish spune:
Mama Moni, ma bucur ca ati fost alaturi de ea. Daca stiam ca se poate, veneam si eu.
Mihnea se pare ca e un mic VIP. Obisnuieste-l cu lumina reflectoarelor, ca nu se stie ![]()
Cred ca sunt si ei (ma refer la echipa Medsana) cand isi vad SUCCESELE. Un sentiment tare placut. Sa stii ca ai participat ca o viatza sa vina pe lume.
Va pup pe amandoi.
anca...SIGUR intr-o zi