FIV 38
Raspunsuri - Pagina 7
Delia21 spune:
Am fost la doctor si am auzit inimioara lu bebe batand.Sunt asa de fericita,pentru mine este un miracol,nici nu-mi vine sa cred ca itradevar am un pui mic in burtica.Va doresc tuturor acelasi lucru.
Lachi,scumpa,progesteronu trebuie sa fie zero in aceasta faza,asa mi-a spus mie doctorul;progesteronul trebuie sa apara si sa iei suplimente dupa punctie,dar pana atunci nu ar trebui sa existe.Ia sa mai intrebam si alte capete luminate sa vedem ce spun.Iti tin pumnii sa fie bine.
luli spune:
Fetelor, Lachi va avea putini si f. buni - stie ea ce face 
Lachi - ti-am spus ca imi place cum conduci chiar esti curajoasa mai ales cand a fost cu tipu' din Bihor
Delia - ai sa tii mine clipele astea toata viata si cred ca vei avea acelasi sentiment de fiecare dat acand iti vei aduce minte
Luli
Rh spune:
Catre toate fetele “macinate” de aceeasi problema.
Sunt o noutate din Arad care va urmareste de mult dar nu a scris nimic pana acum. Am facut in primavara un FIV la Spitalul Bega – Timisoara fara rezultate si cu un profund gust amar raportat la superficialitatea si mercantilismul cu care am fost tratata acolo. La ora actuala nu stim incotro sa ne indreptam pe viitor: la Szeged sau la Medsana – dr. Protopopescu. Despre Bucuresti pot sa spun ca am aproape toate informatiile dar din pacate este departe si nici nu-mi pot permite sa stau acolo 2 luni din cauza serviciului. As alege aceasta varianta doar in ultima instanta. Szegedul se afla in apropierea mea dar nu stiu prea multe despre el. Daca exista fete care au fost acolo, le-as ruga sa-mi trimita informatii despre doctori (nume, adresa, numar de telefon, daca cunosc limba romana sau engleza), cum se poate face o programare, cat timp dureaza stimularea si cate consultatii sunt necesare pana la ET, la cat timp de la prima consultatie te programeaza pt. FIV (se lucreaza pe loturi ?), de ce analize ai nevoie si cat de recente trebuie sa fie, cum se poarta cu tine si nu in ultimul rand: ce rezultate au ?
In speranta ca nu am prea multe pretentii pentru prima prezenta in forum, va multumesc mult si astept cu nerabdare informatiile voastre.
Cu multa simpatie, Rh.
anemona spune:
quote:
Originally posted by lachione
Anemona, am nevoie de un raspuns de la tine: eu sunt inca in faza foliculara, daca nu am facut inca punctia, nu? Maine fac din nou progesteronul, tot maine fac si pregnylul la 12,30 noaptea. Sambata trecuta am facut iar progesteronul si am iesit putin peste limita inferioara. Limita era 0,22 parca, iar eu aveam 0,44 - asta in faza foliculara. Mie mi s-a parut cam mic, tu ce zici? Stiu ca-i important sa stau bine cu progesteronul si cu endometrul care luni era de 11. Cu endometrul stau relativ bine zic eu, dar la ouat sunt cam zgarcita. Nici acum nu stiu cati foliculi am 3,4? habar n-am.
Draga Laura, tare as vrea sa-ti dau un raspuns, dar nu ar fi decat niste banuieli. Nu stiu sa-ti spun cum e cu progesteronul, pentru simplul fapt ca pe vremea mea (adica atunci cand am facut eu FIV) nu ne-au facut dozarea progesteronului in timpul tratamentului de stimulare. Singura monitorizare a fost cea echografica. Si cred ca n-ar trebui sa-ti faci griji, daca dr spune ca e ok !! Fiind si sub supresie cu Diphereline, habar n-am cum trebuie sa fie progesteronul acum, dar eu zic ca e ok sa fie mic din cauza asta, deci iti zic eu ca esti in grafic. Stai linistita, o sa fie bine, mai ales daca esti ok la endometru. Si cu ouatul, las' ca nu trebuie sa ai o avicola acolo ca sa reusesti. Se poate chiar si cu unul, deci curaj si optimism !
Iti tin pumnii stransi sa fie totul bine. Esti la dr Proto? Daca da, stai linistita ca va fi super bine ! Stie ea ce face ! Daca era ceva ti-ar fi zis.
Bafta la tona !!!
Anemona
saftoiu_gina spune:
Buna dimineata.
Citesc atat despre FIV facut la Medsana incat am inceput sa am indoieli despre clinica Giulesti.
Cat este un FIV la Medsana? Dar la clinica Med New Life? Cu tot cu tratament.
Monica-Elena spune:
saftoiu gina bineinteles ca cele care fac fiv folosesc utrogestan la greu. 9/zi pana la 6 luni.
un fiv la medsana costa 1900 euro. fiv + icsi este 2400 euro. astea sunt preturile fara tratament. tratamentul mai costa in jur de 500 euro. vezi www.medsana.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
andicu spune:
Dragele mele, nu stiu daca o stiti pe Catalina de la "endometru,.."care doar ce-a pierdut o sarcina dubla prin inseminare,saracuta,dar
a anuntat acolo,la "endometru" ca are de vanzare fiolele de Menogon care i-au ramas. Daca este vreuna dintre voi care are nevoie,intrati la"endometru",pe mesajul Catalinei,si-i gasit adresa de mail ptr a o contacta.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
anis spune:
Saftoiu..eu am facut FIv la Giulesti...si astept sa nasc o beblina..
Acum , un singur lucru pot spune despre GIulesti..depinde cu ce dr faci!
AniS
si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
crinuta71 spune:
Lachi asa sunt eu ma stresez si cand nu am de ce, asa ca acum cand se aproprie FIV, iti dai seama....
Iti tin pumnii la punctie. Si chiar daca nu ai chiar asa multe ovocite, important e sa fie unul si bun (adica la tine trebuie neaparat doi si buni). Si sunt sigura ca va fi bine. Te astept cu vesti bune.
Crinuta 

Monica-Elena spune:
Lachi maine Mihnea cel voinic vine sa te incurajeze ![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos