FIV 38

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lachi,tin pumnii la fata duminica si marti,sa dea Domnu sa fie cu ochisori.Eu sunt bine,am inceput munca,dar nu fac mai nimic,stau pe net si raspund la telefon.N-am mai suportat sa stau acasa,ma cam plictiseam.Maine ma duc la doctor sa vad ce face samburelu si ar trebui sa aud si o inimioara mica de tot care sa bata.Si am niste somnuri.....cred ca as putea dormi si 16-18 ore pe zi.Cand stau acasa asta fac,somn si papa,nimic nu ma mai intereseaza.Deci e bine ca ma duc la munca 3-4 zile pe saptamana.Te asteptam cu vestea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Salutare la toate fetele
Azi am facut o gramada de treaba
O cunoscui pe Lachi - si tb sa recunosc ca e deosebita, o vazui pe Monica (imi era tare dor de ea)... il adormii pe Mihnea...aici a fost mai greu ... cand l-am luat in brate de emotii cred ca aveam aritmii asa imi batea inima iar pulsul... era...
Ce sa mai vorbesc...cand am vazut ca sta cumintel in brate la mine si ca si adoarme, m-am udat toata de emotii, nici sa suflu nu-mi mai venea, eram .
Lachi - am uitat sa-ti spun ceva: fii barbata asa cum esti si la
saftoiu_gina - se mai gaseste inca menogon?
Delia - multa bafta
Crinuta- nu mai fi draguta stresata - ca nu ai voie
Cecilia tu in ce stadiu esti?

Va pup si ma duc sa visez ... frumos ...

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salutari la toata lumea.

Astazi plec la Bucuresti ca sa obtin viza pentru Turcia si saptamana viitoare ma indrept spre locul de unde sper sa vin cu o sarcina super.

Din Turcia nu voi reusi sa mai intru pe internet, asa ca va rog pe voi sa imi explicati cate ceva despre ICSI.

Eu am facut prin febr. o serie de analize, inclusiv hormonale. Toate au iesit bine, mai putin testosteronul, care este peste limita maxima (lim. max. este 1.2 iar eu aveam 2.7). Doctorul din Turcia nu s-a uitat pe analizele mele cand am fost data trecuta si a facut biopsie sotul meu. Mi-a dat doar un tratament cu Zinfo C (un medicament pe baza de acid folic si vitamina C), aspirina de 080 mg si niste anticonceptionale. Mi-a spus sa ma prezint la el in cea de a 3-a zi a urmatorului CM si sa am la mine 2000-2500 UI de Gonal F, 8 fiole de Orgalutran si 1 fiola de Ovitrelle. In rest nu mi-a zis nimic. Imi puteti spune voi care va fi procedura? Cati foliculi ar trebui sa creasca? Data trecuta la ecografie aveam 6 foliculi. Acum, daca va urma stimulare, poate vor fi mai multi... Chiar nu stiu si desi eu sunt f. optimista de felul meu, acum m-a cuprins o frica de nu ma vad. Frica de un eventual insucces.

Va multumesc pentru sprijin.

Tabitha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Pentru Luli

Menogonul l-am cumparat de la GILESTI.Ei au toate medicamentele, au si Utrogestan ,fetele ati folosit Utrogestan?

TABITHA iti doresc multa bafta si sa vii cu BEBE la BORD.

Va pup ...GINA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi succes la punctie! Sa ai cat mai multe ovocite si de calitate cat mai buna! In caz ca nu mai intru pe internet pana la ET sa stii ca-ti tin pumnii si ma gandesc la tine.
Luli asa e cum zici tu, nu am voie sa fiu stresata. Sper sa reusesc. Multumesc de incurajare.
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai Luli, asa sunt la volan?!? Pai altfel n-as rezista...
Crinuta mama, tu de ce esti stresata? Lasa prostiile ca ma supar sa sti!
Fetelor sa aveti un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anemona, am nevoie de un raspuns de la tine: eu sunt inca in faza foliculara, daca nu am facut inca punctia, nu? Maine fac din nou progesteronul, tot maine fac si pregnylul la 12,30 noaptea. Sambata trecuta am facut iar progesteronul si am iesit putin peste limita inferioara. Limita era 0,22 parca, iar eu aveam 0,44 - asta in faza foliculara. Mie mi s-a parut cam mic, tu ce zici? Stiu ca-i important sa stau bine cu progesteronul si cu endometrul care luni era de 11. Cu endometrul stau relativ bine zic eu, dar la ouat sunt cam zgarcita. Nici acum nu stiu cati foliculi am 3,4? habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Lachi mult succes
Cate fiole de menogon ai facut?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi,tin pumnii la fata,sa iasa multi foliculi,
sa dea Domnul sa ai multe oute,sa-ti ajunga si ptr
congelare ca sa mai faci un pui peste vreo 2 ani si,
cel ami important, sa iasa ditamai bebele frumos din
prima!!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si inca ceva: Tabitha,succes,sa te intorci !

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput