FIV 38
Raspunsuri - Pagina 9
danutza_c spune:
Gina,, iti ultumesc pentru raspuns. Iti tin pumnii sa fie bine la tine![]()
Am sa incerc sa mai dau telefon saptamina asta sa vorbesc cu cineva poate are rabdare sa ma asculte mai mult de 1 minut, cind am sunat era ora 8 si ceva dimineata si am inteles ca erau ocupate cu recoltari de analize si mi-au spus sa sun intre 10 si 12. Asta e, fac o noapte alba si poate ma lamuresc. Timpul e intr-adevar critic la mine, dar sper ca 3 luni sa fie totusi suficiente.
Multa bafta si abia astept sa ne spui cum a fost! ![]()

![]()

cristinici spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri Monica , Anis, Nicole!
Am pus aceasta intrebare deoarece eu am un serviciu unde stau f mult in picioare si unde imi petrec destul de multe ore pe zi. Daca cumva de data asta voi reusi cu FIV vreau sa fac cum e mai bine.
Pt Danutza, eu cred ca ar tb sa-ti faci deja programare la dr Marinescu pt ca e destul de aglomerat. Acolo nu se face FIV pe loturi ci dupa CM al fiecarei paciente , adica este flux continuu (cu exceptia concediului). Eu zic ca e suficient 3 sapt.
Lachi bafta si sa fie cu ochisori
Va pup pe toate si sa stiti ca spt trecuta nu mi-a mers net-ul
cristinici
Tabitha spune:
Draga Nejla,
Eu ma duc in Izmir la clinica Irenbe. Am fost deja acolo si sotul meu a facut biopsie testiculara. Ne-a costat 1000 dolari, dar a fost cu noroc, deoarece i-au prelevat materialil calitativ pe care l-au pus in 3 tuburi. ICSI costa 2350 dolari. In schim tratamentul pe care mi l-a dat pentru stimulare este cam scump, caci mi-au rcomandat din cate imi dau eu seama cele mai scumpe medicamente in domeniu: Gonal F, Orgalutran si Ovitrelle. Eu plec joi dimineata pentru efectuarea intregului tratament acolo, ca sa ma poata monitoriza mai bine. Sper ca atunci cand ma voi intoarce sa venim 2 sau poate 3, depinde cati se vor prinde. daca mai ai intrebari, nu ezita sa mi le pui.
Tabitha
danutza_c spune:
Draga Cristinici, iti multumesc pentru raspuns, am sa incerc sa mai sun saptamina asta, dar e foarte important ce mi-ai spus ca e "flux continuu", ma speriasem ca trebuie sa astept sa intru in vre-un lot si asta ar fi intirziat totul. Nu ma gindesc decit daca nu e reusita din prima sa am timp sa mai incerc![]()
![]()
.
Cit despre intrebarea ta, daca sa stai acasa pot sa iti spun ca la inceputul sarcinii exista riscul cel mai mare sa se piarda, asa ca daca poti ar fi bine sa nu te agiti, eventual sa iti iei un program redus. Cu atit mai mult cu cit spui ca serviciul tau nu e chiar "comod". Eu una daca reusesc sigur nu ma mai duc la servici ca stiu ca acolo nu pot sa stau linistita. Pe de alta parte inteleg foarte bine ca nu iti poti chiar permite sa iti pierzi serviciul... Astia aici dau 6 luni de concediu pentru nastere/sarcina pe care ti le iei cum vrei tu, dar mai mult nu! Deci daca iti ieiprea mult inainte sa nasti trebuie sa te duci la servici mai repede. Asa ca e cam aiurea oricum ai da-o! Sa dea Dumnezeu sa reusesti si gindeste-te ca e mai important sa fii tu linistita si sa nu risti nimic
.

iliuta spune:
Buna Rh. Kaaliszeged@tiszanet.hu, tel. : +36-62(432-623).- Szeged.
Kaali@mail.matav.hu, tel. : (+36-1)202-28-02, (+36-1)902-23-88,
(+36-1)202-22-96 - Budapesta.
Astea sunt adresele de la clinicile din Szeged si din Budapesta, si nr. de telefon.Eu le-am scris si mi-au raspuns (in engleza).Din pacate mi-au zis: I am sorry but we are not able to do it for you.Nu fac Fiv-uri cu ovule donate.
Eu mi-am facut programare la Tm la Bega pe 25 august, dar m-ai speriat tu cu ce ai zis.Eu am fost acum 4 ani la Tm. exact dupa ce m-a nenorocit doctorita din Suceava si mi s-a parut destul de de treaba.Si mai stiu si o tipa de 37 de ani ce a reusit Fiv cu el din prima.M-ai derutat comlet.Nu stiu ce sa fac.Nu pot sta mult in tara si la Bucuresti sunt toti in concediu in august.
Te rog mult spune-mi si mie cum s-a comportat cu tine dc. si cum te-au tratat cei de acolo.
Iti doresc multa bafta.Pupici.
Mihaela
asia spune:
Iliuta
De ce nu incerci un Fiv in Spania(am inteles ca locuiesti acolo).Acolo fac si Fiv cu ovule donate.
Daca vrei amanunte trimite-mi un mesaj privat si-ti pot da amanunte.
Asia
andicu spune:
Lachi, am intrat sa-ti fac galerie!!
O sa fie bine, o sa vezi! Multa bafta maine!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
laurabyby spune:
LACHI mult succes si sa fie cu reusit iti tin pumnii.o sa fie bine stai cuminte in pat. fetelor eu sant terminata vomit in continuu,si am greata non stop nu stiu ce sa mai fac nu mananc.DELIA cate saptamani ai de ai auzit inimioara bebelui? pupicii la toate fetele
Monica-Elena spune:
La mine la 6 saptamani se vedea batand inimioara lui bebe Mihnea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos